icon

Tehotenstvo po potrate

kiaramia
7. mar 2013

Ahojte dievcata, som uz treti mesiac po kyretazi (MA v 7tt 😢 ) a momenalne mam 43. den cyklu, menstr. nikde a dokonca mam pocit, ze by som mohla byt tehu, no vsetky testy su stale negativne... Prvy pozakrokovy cyklus mi trval az 55 dni a tak sa vas chcem spytat - aky dlhy ste mali cyklus po strate dietatka/kyretazi? A trochu na inu temu - moze byt test negatvny aj pri niekolko dnovom alebo tyzdnovom meskani cyklu ak je zena tehotna? Bojim sa ist k dr., ze mi da vyvolavacku, lebo co ak nahodou som predsa tehu...ah jaj🙂

Strana
z2
lucinocka
20. apr 2013

@emma93 so stitkou som nemala problem, lebo ju liecim od zaciatku, cize je dobre nastavena..zrazanlivost mohol byt problem, lebo mi gynekologicka odmietala pomoct sa dostat ku injekciam aj ked som vedela ze ich potrebujem, lebo som uz trombozu mala z HAK.. druhykrat som si vsekto riesila sama, na nikoho som sa nespoliehala..najprv sme injekcie kupovali /10 injekcii 50 eur/ a potom som si to vybavila cez nemocnicu, lebo tu nie je taka vyhoda ako na slovensku ze ich rozdavaju ako lentilky, tu je velmi tazko sa dostat ku injekciam.. a platit ich cele tehu..297 injekcii..
Ked ta nikto nechce poslat, pytaj si od obvodnej listok na vysetrenie /ked to este tak funguje/ a objednaj sa sama.. aj na stitku..necakaj na nikoho..im je to jedno

livocka21
21. apr 2013

@emma93 no tak tie hodnoty je pre mna naozaj tazka otazka... to neviem... musis ist na hematologiu.... v nemocnici ti take testy neurobia....musis sa objednat do hematologickej ambulancie na konziliarne hematologicke vysetrenie....mesiac sa caka za vysledkami a nasledne ti naordinuju liecbu 🙂

sandra1607
10. júl 2013

ahojte,prosím vás o radu.20.5. mi robili kyretáž,doteraz som ešte nedostala menzes,len som 2 dni vždy ráno trošičku krvácala.s priatelom sa snažíme od samého začiatku znova o bábätko...je možné že by som už mohla byť tehotná? mám svoj vek a nechcem čakať pár mesiacov...dakujem za vašu radu

mamamonika
11. júl 2013

@sandra1607 Menzes po kyrete mozes dostat aj az o 6 tyzdnov, ja som po prvom dostala presne po 28 dnoch a teraz po druhom som to mala sialene, lebo po cisteni som moc nekrvacala potom mi dala o tyzden doktorka este nejaku injekciu na docistenie a cistila som sa tyzden a potom som po cca 35 dnoch dostala menzes, ktory som mala asi 10 dni.Ono je to velmi individualne.Tehotna mozes byt, skus si test urobit.Ale ak nie si odporuca sa pockat aspon jeden cyklus, niekto hovori dva az tri, aby ti sliznica na maternici dorastla, aby sa malo vajicko kde uhniezdit.Ja som otehotnela po kyrete po druhom cykle a dopadlo to tak isto missed abortom. Takze teraz pockam pol roka. ☹ Drzim palceky.

mamamonika
11. júl 2013

@sandra1607 Mne sa ponahlanie nevyplatilo, mam 37 a tiez som sa druhykrat ponahlala. ☹

sandra1607
11. júl 2013

@mamamagonika ahoj.ja mam po kyrete uz 60dni.tak neviem

mamamonika
28. júl 2013

@sandra1607 Po 3 menstruacnych cykloch sa odporuca.

Strana
z2