icon

Tehotensvo po zamĺknutom potrate

12. aug 2023

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na tehotensvo po missed abort.V máji na kontrole sa bohužiaľ zistilo, že bábätku v 10.týždni nebije srdiečko ( plod odpovedal veľkosťou 8tt) a poslali ma ďalší deň na kyretáž.Príčina sa nezistila, vraj sa to stáva často.Bolo to bez ďalších komplikácií a maternica sa pekne zahojila, lekár odporučil počkať 3 -4 cykly.Pila som alchemilku a brala femibion 1.No zistila som , že som opäť tehotná po 2 cykloch.Mám rovnaké bolesti podbruška ako v pri prvom tehotenstve aj únavu.Len testy vychádzajú slabšie ako vtedy.Je možné, že aj tak sa jedná o normálne tehotensvo a nie o biochemické/ mimomaternicové? Menštruácia mi dnes mešká 6ty deň a na fotke je test spred hodiny.Na prvé vyšetrenie ma objednali 31.8, to budem cca 8 týždeň.Má z vás niekto skúsenosť s podobným scenárom a dopadlo druhé tehotensvo dobre? Ďakujem

Tehotensvo po zamĺknutom potrate
Strana
z2
autor
22. aug 2023

@eva923 ahoj, ďakujem za tvoj príbeh, tiež držím palce🙂 Neskôr som si spravila aj clearblue test a tam mi vyšlo tehotenstvo 2-3 týždne, tak snáď je to na dobrej ceste.Dala som sa preobjednať už na tento štvrtok, tak uvidím na čom som 🙏

lucka010522
15. sep 2023

Ahoj, ako si dopadla?🙂

autor
15. sep 2023

@lucka010522 ahoj🙂 Momentálne som v 9 týždni.U doktora na kontrole pred týždňom bolo všetko v poriadku a bilo srdiečko aj pekne narástlo.Bola som aj na hematologickom vyšetrení a výsledky budú začiatkom októbra, snáď nič zlé v krvi nenájdu, ale aspoň sa to bude potom riešiť keď tak.Od prvého vyšetrenia si picham fraxiparine a 200ku utrogestan.Dúfam, že pôjde všetko ako má a v apríli budem držať bábätko v rukách ❤️

lucka010522
15. sep 2023

Teším sa s tebou a veľa zdravíčka. Určite sa dockas bábätka 🙂🙏🏼. Ja som možno tehotná, mám nejaké príznaky, ale testujem až v pondelok, tak uvidíme, nechám sa prekvapiť a keď tak skúšame budúci mesiac. Tiež som po jednom MA a mne môj gynekológ tiež hovoril, že budeme potom preventívne fraxiparin pichat. Na hematologiu mi dali termín až v novembri. Možno ak by som bola tehu, vezmú ma Skorej, uvidíme.

autor
15. sep 2023

@lucka010522 a kam si objednaná? Ja som bola v Synlab Bratislava a v máji mi dali termín na september, no keď som im písala, že som opäť tehotná a rada by som aj skôr prišla, tak sestrička bola ochotná.Ale ako som jej dala vedieť, že mám fraxiparine a utrogestan, tak odpísala, že liečbu mám a stačí pôvodný termín.Držim palce a dúfam, že sa aj tebe podarilo opäť otehotnieť;)

lucka010522
15. sep 2023

Ja idem na Kramáre k Drákulovej. Ďakujem, uvidíme 🙂.

autor
15. sep 2023

@lucka010522 no to je Synlab🙂 Pani MUDr.Drakulova je veľmi milá aj sestrička.

lucka010522
15. sep 2023

Ahaaa, tak suoer som rada. Mne ju odporučil môj gynekológ. Tak ak by som náhodou bola tehu tak sa jej ozvem. Ďakujem 🙂

autor
15. sep 2023

@lucka010522 budem držať palce, aby sa podarilo a všetko bolo v poriadku 😊🙏❤️

Strana
z2