Tehotensvo po zamĺknutom potrate
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na tehotensvo po missed abort.V máji na kontrole sa bohužiaľ zistilo, že bábätku v 10.týždni nebije srdiečko ( plod odpovedal veľkosťou 8tt) a poslali ma ďalší deň na kyretáž.Príčina sa nezistila, vraj sa to stáva často.Bolo to bez ďalších komplikácií a maternica sa pekne zahojila, lekár odporučil počkať 3 -4 cykly.Pila som alchemilku a brala femibion 1.No zistila som , že som opäť tehotná po 2 cykloch.Mám rovnaké bolesti podbruška ako v pri prvom tehotenstve aj únavu.Len testy vychádzajú slabšie ako vtedy.Je možné, že aj tak sa jedná o normálne tehotensvo a nie o biochemické/ mimomaternicové? Menštruácia mi dnes mešká 6ty deň a na fotke je test spred hodiny.Na prvé vyšetrenie ma objednali 31.8, to budem cca 8 týždeň.Má z vás niekto skúsenosť s podobným scenárom a dopadlo druhé tehotensvo dobre? Ďakujem

Ahoj, ako si dopadla?🙂
@lucka010522 ahoj🙂 Momentálne som v 9 týždni.U doktora na kontrole pred týždňom bolo všetko v poriadku a bilo srdiečko aj pekne narástlo.Bola som aj na hematologickom vyšetrení a výsledky budú začiatkom októbra, snáď nič zlé v krvi nenájdu, ale aspoň sa to bude potom riešiť keď tak.Od prvého vyšetrenia si picham fraxiparine a 200ku utrogestan.Dúfam, že pôjde všetko ako má a v apríli budem držať bábätko v rukách ❤️
Teším sa s tebou a veľa zdravíčka. Určite sa dockas bábätka 🙂🙏🏼. Ja som možno tehotná, mám nejaké príznaky, ale testujem až v pondelok, tak uvidíme, nechám sa prekvapiť a keď tak skúšame budúci mesiac. Tiež som po jednom MA a mne môj gynekológ tiež hovoril, že budeme potom preventívne fraxiparin pichat. Na hematologiu mi dali termín až v novembri. Možno ak by som bola tehu, vezmú ma Skorej, uvidíme.
@lucka010522 a kam si objednaná? Ja som bola v Synlab Bratislava a v máji mi dali termín na september, no keď som im písala, že som opäť tehotná a rada by som aj skôr prišla, tak sestrička bola ochotná.Ale ako som jej dala vedieť, že mám fraxiparine a utrogestan, tak odpísala, že liečbu mám a stačí pôvodný termín.Držim palce a dúfam, že sa aj tebe podarilo opäť otehotnieť;)
Ja idem na Kramáre k Drákulovej. Ďakujem, uvidíme 🙂.
@lucka010522 no to je Synlab🙂 Pani MUDr.Drakulova je veľmi milá aj sestrička.
Ahaaa, tak suoer som rada. Mne ju odporučil môj gynekológ. Tak ak by som náhodou bola tehu tak sa jej ozvem. Ďakujem 🙂
@lucka010522 budem držať palce, aby sa podarilo a všetko bolo v poriadku 😊🙏❤️

@eva923 ahoj, ďakujem za tvoj príbeh, tiež držím palce🙂 Neskôr som si spravila aj clearblue test a tam mi vyšlo tehotenstvo 2-3 týždne, tak snáď je to na dobrej ceste.Dala som sa preobjednať už na tento štvrtok, tak uvidím na čom som 🙏