Tehotná a testy negatívne
Ahojte , prosím o skúsenosti.
Môže sa stať že som tehotná aj keď mám testy negatívne? Vysvetlím.Uz 20 dní mi mešká ms , mávam pravidelnú.Doktor mi pred 13 dňami pichol vyvolávacku s tým,že už mám zvýšenú sliznicu maternice čiže do 7 dní určite dostanem.Ale je to dnes 13ty deň a nič.Doktorovi som volala, tak povedal že mám prísť hneď ako sa bude dať a pozrie ma,pretože sau to vraj vôbec nezdá.Tak som sa objednala.Testy mám ale negatívne.Stalo sa to nejakej z vás ?Poprípade je možné že to je tým že testy mám z Číny ? A mám si kúpiť radšej tu v lekárni ?Dávali sme si pozor ,ale je pravda že sa nechránime.
Kup si normalny kvalitny 10kovy test. Ovulacia sa ti mohla posunut, ja som otehotnela 27.den 29.cyklu... muz bol doma proste len ten vikend a povedala som mu, ze si pozor davat nemusi, ze ved uz ma boli brucho, ze kramy dojdu... no trosku som sa pomylila 😀 Tym padom som si robila test az ked vyse dva tyzdne meskalo a ciarka bola este jemna, ved logicky, lebo to cele bolo posunute.
kup si kvalitnejsi test, no myslim, ze to bude skor iny zdravotny problem ako tehotenstvo
minuly rok som dostala ms 14 dni po vyvolavacke
Kúp si test clear blue a budeš mat istotu ci áno alebo nie☺️

Ahoj, asi skor nie ako ano. Ale vsak vyskusaj iny test.