icon

Tehotná aj napriek normálnej menštruáci

babika1923
29. júl 2012

Ahojte satalo sa to aj Vám že ste na začiatku tehotenstva mali menštruaciu ? Nemyslím špinenie alebo výtok ale menštruaciu. V piatok večer som dostala a príznaky mám stále a ešte viditelnejšie ako predtým. Včera sim bola aj na pohotovosti a pýtali sa ma či niesom tehotná išla som odpadnúť mala som triašku a stále mi bolo na zvracanie. Známi je liečitel a povedal že babo čakám že plod tam je. Ešte si idem urobiť test ale neviem či mi víde ked mám ms.

nivea777
30. okt 2016

@termoska15 najlepsie je mat styk kazdy druhy den,tam sa do ovu trafite a potom to uz nechat na prirodu.. a urcite skus test ako ti radi sibalka

termoska15
30. okt 2016

@sibalka21 mozno si kupim testik a skusim ho rano, nejako mi to neda 🙂. Ak nic, tak pockam do dalsej ms a potom budem mudrejsia...Dakujem Ti za radu, pekny dnik 🙂

termoska15
30. okt 2016

Baby dakujem @nivea777 @sibalka21 🙂

mys0121
6. nov 2016

Dakujem Vam aj ja 🙂

saska697
10. nov 2016

Ahojte dufam,ze tu niekto je😁. V sobotu som normalne dostala menzes ako.vzdy s bolestou podbruska a v plnom nasadeni. Ale v utorok mi uz koncil no vzdy trva tych 6dni.V pondelok ma.zacalo pobolievat hrdlo a vecer zimnica a teplota. V utorok som este mala teplotu no od vecera mi ostalo tazko a zle a takto sa to taha este aj dnes. Nic do seba nedam ostane mi zle na vracanie a ked zacitim jedlo v robote s jedalne tak.ma napina:(. Co myslite? ;) pri prvom tehu som menzes nedostala a zle mi zacalo byvat az o 3m celodenne.
Dakujem

nivea777
10. nov 2016

@saska697 noo,je rozsirena crevna viroza teraz.. osobne si myslim,ze ked si mala MS ked aj 4 dni tak tehotna nebudes...ale tak skus si spravit test rano a budes to mat naisto..ak bude jedna ciarka tak tehotna nie si,keby si bola z minuleho cyklu,tak uz by sa ukazali //

saska697
10. nov 2016

Len ked som mala v minulosti crevnu vyrozu tak som behala na wc jena radost. Tak ma to trosku metie.
A vzdy menzesom mi.odznelo nutkanie na malu a teraz nic plus mam divnu.chut v ustach a slintam ako bernardin. A podobne som to.mala v prvom tehu len stym rozdielom ze menzes nedosiel a.zle mi zacalo byt az od 3tieho mesiaca takto isto.
Asik to vidim na test😇

nivea777
10. nov 2016

@saska697 no pises ze si chora takze cikanie moze byt aj z toho.. nikto ti tu nepovie ze si alebo nie si.. test ti ukaze.. ak bude jedna ciarka nie si tehotna a "priznaky" su len nejake sprievodne javy choroby alebo tak z nicoho nic

saska697
10. nov 2016

@nivea777 uvidime nechame sa prekvapit. No bol by to krasny darcek a mega sok😁. Lebo s prvym tehu.sme mali problem

saska697
10. nov 2016

A este taky dodatok menzes som mala 25.9. A potom az teraz 5.11.😱

nivea777
10. nov 2016

@saska697 moze to byt nejaka hormo. nerovnovaha.. alebo nejake prechladnutie.. lekar povie najlepsie.. ty mozes jedine ocikat test a uvidis co sa tam ukaze..

luciarasto
11. nov 2016

No mne nedavno gynekolog povedal ze bud som tehotna alebo mam dvojrohu maternicu a to co vidi je roh maternice ze mam prist o tyzden nakontrolu. Test som si nerobila ale stale mam zvysenu aj bazalnu a telesnu teplotu, menstruaciu som mala normalnu..mozem byt tehotna

luciarasto
11. nov 2016

Mala niektora s takym niecim skusenost?

sibalka21
12. nov 2016

@luciarasto Tak ako ti lekar povedal mozes aj nemusis... Treba si spravit test a budes vediet viac...

sibalka21
12. nov 2016

@luciarasto Citala som tvoj dlhsi prispevok v inej diskusii a podla vsetkeho tehotna niesi.... Teda, UZ niesi... Pokial ti vymizli vsetky priznaky a este si navyse dostala normalnu MS tak to bolo biochem. tehu... Je to pomerne caste a vacsinou baby ani neviedia ze su tehotne...

luciarasto
12. nov 2016

@sibalka21 no len ako s potom mam vysvetlit tu zvysenu bazalnu teplotu este aj dnes rano som ju mala 37,05 to uz je 9ty den co mam od 37-37,4 tak neviem a este aj telesnu teplotu mam stale zvysenu nad 37 a chora ani nachladena niesom

mischelin
12. nov 2016

@babika1923 mija svagrinka mala menzescprvevtri mesiace.ked zistila ze je tehotna,bola priblizne v 16 tt,takze jej nevedia urcit termin porodu.ma ich v rozpati mesiaca a pil tri terminy.ale inu taku zenu nepoznam.takze mozne to moze byt,ale je to skor velka vynimka-normalna menstruacia.

mischelin
12. nov 2016

@saska697 vyssia odpoved mala byt pre teba😉😉😉

lavinis
12. nov 2016

@luciarasto no moze si ju vysvetlit napr. tak, ze to bolo biochemicke tehu a este stale je HCG v krvi. Napriklad.

luciarasto
12. nov 2016

@lavinis @sibalka21 no idem skusit test dnes a potom este skusim rano a uvidim

stellamaris
12. nov 2016

@mischelin takych zien,co nerozpoznaju tehotenstvo,je celkom dost,vravi moj gynekolog.Maju totiz menstruaciu a az kontrola v neskorsich tyzdnoch im potvrdi tehu na vysetreni.Mal pacientku,ktora az 24.tt prisla na rocnu prehliadku a velmi sa divila tehotenstvu,lebo mala normalne menstruaciu.
Mne sa to stalo pred 16 rokmi,ze som Bola tehu a kedze som mala menzes,nevedela som o tehu.Az nahodou som isla na rocnu prehliadku a zväcsena maternica,ultrazvuk potvrdil tehotenstvo,priblizne to bol vtedy 8.-10.tt.Bohuzial 2 tyzdne neskor samovolny potrat a kyretaz................

luciarasto
12. nov 2016

@stellamaris Ved prave moje prve tehotenstvo skoncilo sice samovolnym potratom v tretom mesiaci ale tiez som mala menstruaciu, druhe tehotenstvo (mam dceru) pri nom som tiez do tretieho mesiaca krvacala normalne takze uz ani neviem co si mam mysliet

sibalka21
12. nov 2016

@luciarasto No pokial si bola tehotna tak je normalne ze mas este zvysenu baz. teplotu

stellamaris
12. nov 2016

@luciarasto niekedy sa to takto stava,ze menzes chodi aj pocas tehu.U teba to mohlo byt aj biochemicke tehu.Mas priznaky tehu,potom zmiznu,test moze este byt pozitivny kvoli zvyskom hcg...........

luciarasto
13. nov 2016

no menstruacia mi skoncila mala som ju silnu 4,5 dna a hned ako skoncila sa mi vratili tehotenske priznaky, v utorok idem k lekarke tak som zvedava. Stalo sa to niektorej z vas ze ste pred menstruaciou mali tehotenske priznaky, lekar vam povedal ze tam nieco je a potom prisla mrcha a dost silna,priznaky zmizli a ked skoncila vzapati sa vsetky priznaky vratili..hlavne ta zaha

sibalka21
14. nov 2016

@luciarasto Ak si mala silnu MS je bohuzial dost mozne ze si potratila, ak by si bola stale tehu, MS by mala byt ovela slabsia a kratsia ako normalna... Ale drzim palce, napis potom co povie lekar

luciarasto
15. nov 2016

@sibalka tak bola som na gynekologii a lekarka mi povedala ze niesom tehotna a ani som nebola ze to je ten druhy roh maternice, a pokial viem nemam dvojrohu maternicu, ale ako si mam potom vysvetlit stale tu zvysenu BT stale mam od 37-37,2 a telesnu tiez. a este aj to podbrusko ma pobolieva stale. Uz som z toho jelen :( :(

luciarasto
15. nov 2016

je mozne ze by to este nebolo vidiet? ktory tyzden na sone najskor uvidi lekarka? poradte niekto lebo ja som uz z toho zufala ze ci som a nevidela to alebo sa so mnou moje telo tak nepekne hraje :(

sibalka21
15. nov 2016

@luciarasto No tak je velmi nepravdepodobne ze by si bola stale tehotna, ved pises ze si mala aj normalnu MS, uz by bolo vidno na sone keby si otehotnela z minuleho cyklu... Bohuzial... Ja mam napriklad normalnu telesnu teplotu 37,4 od porodu... Lekarka uz min. v 5tt musi vidiet aspon gestacny vak, ale myslim ze ona lepsie vie ci si bola alebo nebola tehotna...

luciarasto
15. nov 2016

@sibalka21 a co ak by som bola otehotnela az po menzese dajme tomu niekedy okolo 28.10 to by este nebolo asi nic vidno ci?