Tehotná aj napriek normálnej menštruáci
Ahojte satalo sa to aj Vám že ste na začiatku tehotenstva mali menštruaciu ? Nemyslím špinenie alebo výtok ale menštruaciu. V piatok večer som dostala a príznaky mám stále a ešte viditelnejšie ako predtým. Včera sim bola aj na pohotovosti a pýtali sa ma či niesom tehotná išla som odpadnúť mala som triašku a stále mi bolo na zvracanie. Známi je liečitel a povedal že babo čakám že plod tam je. Ešte si idem urobiť test ale neviem či mi víde ked mám ms.
@sibalka21 nemusi meskat, pri prvej dcere som mala normalny az do tretieho mesiaca a pri prvom tehu (missed abort) tiez potratila som v tretom mesiaci..a teplotu mam stale 37 a dokonca mi zacalo byt rano aj nevolno a vkuse beham na vecko,prechladena niesom.. Dala som aj foto ultrazvuku ale co som pozerala na nete tak bolo a je vela takych zien co mali menzes a boli tehotne a na sone im nebolo v 4 tyzdni este nic vidno..
@luciarasto Ved si pisala ze lekarka ti sama povedala ze niesi tehotna a ani si nebola.... Mala si aj normalnu MS, predpokladam ze aj testy negativne.. A keby si otehotnela okolo toho 28.10 (ako pises) tak by si teraz bola uz v 6tt a lekarka uz v 5tt by mala vidiet mini. plodovy vak... Ale ved je to tvoje telo ty musis vediet ci si tehotna alebo nie ;)
caute baby..chcem sa spytat. snazime sa s manzelom o babätko..skusili sme teraz jonasovu metodu. podla jonasa som mala plodne dni 24.,25.,26.11. (potvrdil to aj ovulacny test)., 27.11. som mala dostat menzes ale nedostala som, meskal mi 4dni a trval tiez len 4dni a oproti tomu aky mavam tak bol velmi slaby (jedna vlozka za den, menila som len z hyg. dovodov). kedze si meriam aj baz. teplotu tak ta sa mi stale aj pocas menstruacie drzi 37,4..myslite ze by som mohla byt tehotna? 7.12. som objednana k lekarke..dakujem za odpoved
Ahojte baby mohli by ste prezradiť svoj názor aj mne 😊 Pred 3 dňami som sem pisala ale do trošku inej témy PRÍZNAKY TEHOTENSTVA.. Mala som teda aj mám bolesti hlavy , som strašne ospala , počas dňa mám nechuť do jedla a pár minút by som zjedla všetko ešte včera som namiesto menštruácie mala výtok ( tá mi už meškala 2 dni ) mavala som bolesti v podbrušku no dnes ako som dostal meštruaciu nemám bolesti v podbrušku ako pri každej meštruacii ale dosť bolesti chrbta lepšie povedané v spodnej časti meštruacu mám strašne slabú ..zhruba pred 2 dňami som si všimla že mi stmavli bradavky a mám ich stále také, predtým som ich také nemala ... A teda chcem sa opýtať na váš názor či to môže byť ešte odozva od potratu ( potratila som pred 3,5 mes.) Ale by to mohlo byť aj bábätko😊👶 Ďakujem😊
Ahojte,rada by som vedela či môžem mať normalnu menštruáciu na začiatku tehotenstva. Ovuláciu som mala na 20 deň cyklu je dosť možné,že sa vajíčko ešte neuhniezdilo a preto som dostala menzes? Ďakujem za vaše názory
Chcem sa este spytat ci je mozne mat normalnu menstruaciu a byt tehotna? Mate stym niektora skusenosti? Dakujem
Ahojte ja by som sa chcela spytat ked mam pravidelny ciklus 28 dni a mam aj pravidelný menzes je mozne dostat ms o 3 dni skvor? Mj sa totis smazime a priatwlom a mimi
@liki001 urcite mozes o tri dni skor je v poriadku 😊
Dakujem pekne za odpoved tak potom ked nam to teraz nevyslo vyde to na buduce o to ta radost s bábätka bude krasna 🙂 :-*
Ahojte mam takú otázku na vás či ste uz niektorá také niečo mala v piatok mi skončila ms mala som aj styk aj včera som mala a keď som išla spat tak ma začala mierne akoby stipať štítna ako keď sa vám chytí hrdlo pri prechladnutí dnes ráno to prešlo ale dnes mám akési kŕče pod bruchom plus nechutí mi nič jesť ale dám si aj nasilu niečo
A ešte som zabudla rám dopísať mala som zimnicu
Z priateľom som mala takú malú krízu a bol vtom aj stres aj nervy či to nemôže byť aj stoho všetko
Chcela by som sa vas spytat mam pravidelný ciklus a ms mam 6 dnovu v juni a v juli som mala ms normalnu ale teraz som mala dostat 23.8ake dostala som 20.8 a to mam take všelijaké jeden den slabo červené a mierne kracanie včera slabulinke špinenie až nic a dnes zo mna vytiekla taka vecsia kvapaka a to dvakrat a zase mam len slabé hnede špinenie vietw mi povedat prečo to rak je?ešte nikdy som to takto nemala ☹
@liki001 ahoj,nemozes byt v tehotna?alebo antiku nrberes?
@eliska1986
Ahoj antikoncepciu neberiem uz 7 rokov. A takúto ms aom naozaj nemala nikdy že by mi to tak blblo
@cwilinge77 kedy si si robila test?
Ahoj mozte mi poradit.strasne bi som ch ela babetko pred 1a pol roka som si dala vibrat danu (mirenu)nedari sa nemozem otehotniet.no 12.4 som dotsala menz.ale trval iba 2 dny.asi po 2 tiznoch ma zacaly boliet krize nohy a zacalo to stupnovat prisla unava a bolest vo vajecnikoch stale to boli horsie uz 4 den prsia mam zvlasne nie velmy bolesive mozem byt tehotna test som si robila ale negativny prosim poradte mi niekto dakujem
@cwilinge77 čauko nevieš čo to znamená keď som mala menzes iba 2dni a zvicjane mávam 5dni
@lulu556 test ste neskúšala
@martusianka78 zatiaľ nie mala som pravidelnú Menštruáciu neviem ci len priberám alebo som tehotna
@lulu556 no lebo moja teta mala normálnu menštruáciu a vlastne prišli nato len tak ze nastupovala do novej práce a išla na praventivnu prehliadku a tam prekvapko že už je v 3 mesiaci takže občas sa to stáva

@luciarasto Ale ved keby si mala 28 ovulku, takze ti meska MS?