Tehu test po KET
Ahojte,určite táto téma je tu vytvorená,len sa mi tu toho zdá málo 🙈Som 12 dní po ket dvoch embryí...10 deň mi vyšiel test ide vidím bledú čiarku,12 deň už len ducha ..myslíte že už je koniec. ? na krv idem až v pondelok 🥺hore je fotka 10 deň,dolu dnes 12 den

@anjelicek26 ďakujem veľmi pekne,desiaty deň som sa tešila že vidím čiarku a 12 už len ducha ..skúsim ešte 14 deň😔
Je mi to luto,ale to vyzera na biochemicke
@bejbs123 tiež myslím😔
@bejbs123 ale tiež si nahovaram,že ...možno...naozaj sa druhé embryo uchytilo neskôr🙏🥴🙄
@1983andrea 5dňové embryá? Pokiaľ áno, tak si myslím že toto nieje dobrý výsledok na 12ty deň :/
@1983andrea robila si oba testy z ranného moču?
@1983andrea to vol prvy vklad?
@bejbs123 nie,tri vklady neúspešne....štvrtý úspešný,mám syna,tiež sa vkladali dve embrya ...toto bol piaty a posledný vklad ..už nemáme vôbec nič,posledné dve embrya mi teraz vložili cca dva roky zmrazené ....ak sa nemýlim 4 dnove
@1983andrea a 8 a 9 deň tiež mini duch bol
Ale na tych rozobratych sa mi zda, ze ten spodny test je trosku silnejsi. Tiez je to na tej foto tak, ze horny je 10 dni po ket a dolny 12? Lebo ak ano tak teoreticky snad nejaka sanca ,ze to bude ok este je. Mozno sa dlhsie uhniezdovalo a pomalicky stupa hcg
@1983andrea toto bol moj minuly vklad ktory skoncil MA pomaly rastlo hcg a nakoniec sa prestalo vyvijat,drzim palce,hovorim,ze vzdy nadej zomiera posledna
@bejbs123 to mi je ľúto 🥺
@elli333 každá fotka je inak tie testy,som sa pomýlila ...tak na jednej sú napísané čísla na teste 10 a 12.....na Tom 10 dnovom je slaba čiarka ,to nieje duch ..ale na 12 deň už je o dosť bledsia😔reálne sú trošku lepšie vidieť ako na fotke
@elli333 tie rozobraté spodný je ten 10 deň...a 12 už bledsi
@1983andrea uvidíš ešte ten 14ty deň. Na krv ideš?
@1983andrea rozumiem 😔 no uvidíš, každopádne veľmi držím palce
@jana0215 áno pôjdem v pondelok na krv,to bude 17 deň
@1983andrea šanca tam ešte je. Záleží, kedy sa embryo uhniezdilo. Mrazeným to vraj môže dlhšie trvať. Skús prípadne mrknúť do skupiny IVF, majú tam pofotené aj série testov ako babám tmavli. 🙂
@1983andrea ešte by som možno odporučila iný test spraviť. Neviem čo máš toto za značku, ale niektoré mávajú málo farbiva a čiarka vybehne neskôr. Citlivosť majú 10?
@jana0215 robila som si dva rôzne testy, oba majú citlivosť 10....na fotke čo som pridala hore v prvom komente sú testy MaybeBaby.....a druhé testy boli 8 a 9 deň mini duchovia baby Top test , foto som nedala,nemám ich uz.....tak som 10 den a tiež dnes ešte 12 deň urobila ten maybebaby a to sú slabé čiarky hore na pridaných fotkách ......dnes bol test 12 deň maybebaby s bledou čiarkou ..viď fotka hore v prvom komente a tiež dnes test Baby top test úplne biely ......
@1983andrea dobrý nápad ísť do car aj zajtra, ak to máš blízko. Aspoň budeš vedieť skôr na čom si. 🙂
@monsterablue volala som dnes do centra,povedali mi že stačí prísť v piatok to je 14 deň,že keď sú duchovia na teste,nemám hádzať flintu do zita ..len idem až v pondelok,nemám ísť ako do Ba teraz v piatok ..tak sme sa dohodli na pondelok
@monsterablue áno skúsim ,aj keď asi je to už jedno ...🥺

Nemusi byt koniec.. mozno sa uhniezdilo len jedno a den-dva neskor ako to prve poriadne... drzim velmi palce, nech ten duch posilnie.