icon

Tešiť sa potichučky ?

rulienka
25. feb 2020
Tešiť sa potichučky ?
lenicka777
25. feb 2020

Bohužiaľ ja nič nevidím 😐

veronikaszabova
25. feb 2020

Ja vidim len 1 ciarku

martinka13
25. feb 2020

Ani ja nič nevidím ☹

evittam
25. feb 2020

@rulienka Ak sa chces tesit ze nie si tehotná. Tak môžeš.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
rulienka
autor
25. feb 2020

Ani keď si to priblížite? Nejde mi to lepšie odfotiť🙄 no na dennom svetle je tam ,,duch,,

blueunicorn99
25. feb 2020

@rulienka keď som si to približila tak tam niečo vidim no niesom si ista či sa mi to len nezda:// snaď nezdaaa drzim vam palce potom ked zopakujete o niekolko dni dajte vediet🙂)

majoranka24
25. feb 2020

@rulienka A kedy mas dostat MS?

rulienka
autor
25. feb 2020

@majoranka24 3 dní meškajú

mala_kari
25. feb 2020

@rulienka Ahoj, je tá čiaročka do ružova? Ja som už mala čosi podobné a išlo o kanálik, snáď to bude u teba inak 🍀

evittam
25. feb 2020

@rulienka Je tam presne 1 ciarka.

veronikaszabova
25. feb 2020

@evittam tiez kukam, ze kde je ta druha 🤷‍♀️🙈

danielinaa
25. feb 2020

To moze byt kanalik. Kazdy test, ked das proti svetlu, tak tam vidno tu druhu ciarku. A ked si tehu, tak sa zafarbi, ked nie si, nezafarbi. A ak ti meska mrcha, pockaj tyzden a urob potom, a to ti uz test naisto ukaze, ci si.

denden77
25. feb 2020

@rulienka ani s lupou 🤷‍♀️

3petka
25. feb 2020
rulienka
autor
25. feb 2020

Ok ženy, skúsim neskôr alebo nakoniec prídu .

simoncik
25. feb 2020

Takto zvykne prerazat kanalik. Ako, taka smuha. Kym na nom neukaze farbu nie si, tehotna. Na niektorych prerazaju menej na niektorych viac. Skusit neskor.niektore zeny zacnu testovat este pred prichodom ms a tak si to trapenie len predlzuju. To uz ani nevrqvim o peniazoch za testy. Skor nez dva dni pred ms by som ani netestovala. Aj to je niekedy skoro.

sunny8
25. feb 2020

Ja som na svojom teste videla druhú čiarku aj keď tam reálne nebola a nikto iný ju nevidel. Proste som veľmi chcela bábätko tak som ju tam videla. 🙈 Nemyslím si že tam je prepáč

modrykoniicek
25. feb 2020

Ja tam tú druhú vidím keď si to priblížim ale bohužiaľ toto je len kanálik.Čiarka nemusí byť intenzívna ale musí byť ružová.

123vika
5. mar 2020

@rulienka ja vidím ❣️ držím palčeky, aj ja mam dicha neviem co si myslieť 😣