Test - duch
Ahojte kočky, chcem sa opýtať vidíte tam ducha? Ja osobne nie ale opýtam sa ešte Vás. S priateľom sa nesnažíme o dieťa a dávame pozor ale istota je gulomet.Menštruáciu mam uz 4 den ale dnes iba spinenie no pre moj psychicky pokoj som si ho musela urobit. Dakujem za odpovede
Nic. A zle vidno.
@nely1704 spravím si neskôr ďaľší dam tomu pauzu ale stojim taktiez pri odpovedi ze nie som dakujem.
@miskamicha Viem fotky nie su v najlepsej kvalite a dakujem za odpoved
@sarus30 tak teda gratulujem, kazda sa tesime zo svojho vysledku
Velmi sa teším s priatelom sa 2 roky snazime a stale nič a teraz toto ☺️
@sarus30 Gratulujem, my sa praveze vobec nesnazime pretoze sme este v celku mlady na dieta podla nasho nazoru a mam aj ms teraz 4 den ale pre moj psychicky pokoj som si urobila ved chapes
Chapem chapem
@sarus30 ja som mala takú istú čiarku na Pepino teste a tehotná som nebola... Ak je to Pepino test (podla farby), neteš sa vopred, radšej si to over iným testom, ideálne digitálnym... Je tu kopec diskusii, ze tieto testy robia falošné 2 čiarky. Ale ak tehotná si, tak tie 2 čiarky ukáže aj Pepino. Ale over si to...
Ale pokial pepino ukaze negativny a popritom mam 4 den ms tak test neklame a nie som tehotna

Pepino testy nie sú spoľahlivé takže pravdepodobne nie si tehotná pripadne urob iný test