Test kvôli antibiotikám. Vidíte tam niečo?
Dobrý deň,
Prosím Vás vidíte tam niečo? Mne sa zdá ako by sa tam javila nejaká čiarka.Ale môže to byť len zdanie.
O bábätko sa snažíme,no ochorela som a obvodná Dr. mi chce predpísať antibiotiká ale vraj si mám preistotu spraviť najskôr test.Aj keď si myslím,že je to skoro,nakoľko mám dostať menzes o 6 dní.🤷♀️
Posledný sex bol 20.7. nakoľko bol manžel odcestovaný teraz vyše týždňa.
Najhoršie je že mám dosť výtok,žlto biely bez zápachu 🤷♀️ Neviem či by som nemala zájsť k dr.
Skus si spraviť digitalny test clearblue zajtra rano z ranneho moču. Najspolahlivejsi test-nedam nan dopustit.
Lebo ja na tom teste nieco vidim. A digi test to uz ukaze ak si tehu, kedze posledn sex bol 20.7.
A niektore testy duchuju ale s digitalnym mam len dobru skusenost a aj zeny v mojom okoli.
mne 5 dni pred MS, uz test ukazal slabu ciarku ;)
Ďakujem za rady 🙏
@naty_10 Ako pisu baby hore urob si digitalny, na tomto ja nic nevidim ale drzim palce
Hlavne použi prvý ranný moc, spravila by som aj 10tkovy. Digitálny ma citlivosť až 25, takže ak na normálnom nie je aspoň nejaký náznak čiarky ukáže -
Zašla som dnes ráno ku gynekológovi,lebo som začala mat divne pálenie “tam dole” a robil mi aj sono,a ževraj je tam možnosť že som tehotná,mám vraj dosť vysokú sliznicu.Tak si držím palce aby neprišla MS v utorok🙏 Ďakujem všetkým za rady.
ahojte, neviete nahodou ci je OK, mat velmi jemne spinenie na zac.tehotentva v case ked som mala dostat MS?

@naty_10 skus to odfotit pri okne na bielom podklade takto tam nic nevidno