icon

Test na 24. deň po ovulácií

kamca93
3. apr 2023

Mali ste niektorá takýto test na 24 dpo? Zdajú sa mi veľmi slabé čiarky na to kolky deň od ovulácie mam

Test na 24. deň po ovulácií
sense
3. apr 2023

@kamca93 mala si ovulaciu potvrdenu lekarom? Mozes skusit este jeden test. Ale ciark su pekme vidno obe ziadem duch

kamca93
autor
3. apr 2023

@sense vkuse každý deň robím testy, len trosku silneju. Úplne malinko, meskajuca menštruácia od minulej soboty. Pri predošlých tehotenstvach som mala už na 2 den od mm silné čiarky pre to mi to je divne

janetinka27
3. apr 2023

@kamca93 ahoj a kedy si si robila prvy test, kolko dni uz testujes?

floki1994
3. apr 2023

@kamca93 podla mna je ciarka uplne v poriadku..mozu mat niektore testy trosku menej farbiva...hcg stupa obden netreba kazdy den testovat a porovnavat...hlavne klud a uzovaj si tehu 🙂

kamca93
autor
3. apr 2023

@janetinka27 prvý asi 5 dní dozadu, bol tam iba taky duch úplne slabo bolo vidieť. Na fotke nebolo nič vidieť , dosť sa obávam pred 2 rokmi som mala MA v 17tt a to som mala na začiatku oveľa silnejšie testy

anjelicek26
3. apr 2023

Ked bol prvy test pozitivny 5 dni dozadu a duch - tak si mala hodne posunutu ovulaciu... ide podla appky ci si bola na sone, ze odhadujes ovu?

kamca93
autor
3. apr 2023

Teraz robený, ale iná značka

kamca93
autor
3. apr 2023

@anjelicek26 je tam +-1az 2 dni. Na nešťastie sme boli spolu s mužom len jeden deň minulý mesiac takže sa môžem držať len toho.

floki1994
3. apr 2023

@kamca93 to ze to dopadlo MA neznamena ze aj teraz ..ja som mala minuly rok v 1.den meskania kolajnice ako svet a aj tak to tehu dopadlo MA v 19tt...proste ciarka ti silnie a to je zaklad...mne inak lekarka povedala ze sa mam otestovat ked meska MS a potom uz viac nerobit testy a objednat sa k nej...ze zbytocny stres pre mna luskat intenzitu testov 🙈

anjelicek26
3. apr 2023

@kamca93 spermie vydrzia 3-5 dni... takze tam trosku viac volnosti... sleduj si to, mne to prijde slabe (prosim neber to zle) na 24 dpo urcite, sla by som na sono, ci je male v maternici cim skor.

kamca93
autor
3. apr 2023

@anjelicek26 no ved práve aj mne to príde slabé, našla som teraz fotku testu minulého tehotenstva a tam bola oveľa silnejšia čiarka na 26 deň od poslednej menštruácie. Teraz je to od poslednej 38 a slabé.

januska12323
3. apr 2023

Tak možno si mala o týždeň posunutu ovu. Ale tehotná si

anjelicek26
3. apr 2023

@kamca93 zavolaj lekarke, ak sa tyzden posunula, je to v norme, ak nie, tak je to zvlastne a urcite odber krvi a sono skusit pozriet, mozno je to zbytocny stres, ale na 24 dpo by mohla uz bodocku vidiet. Aspon ci je v maternici.

petruska173
3. apr 2023

Ja som tiež mala slabú čiarku 6 dní od vynechanej ms. Opakovala som každé dva dni a čiarka pomalickyyyy silnela. Nakoniec na sone mi doktor zistil že spermia prežila 7 dní a ja som otehotnela až 21.den cyklu (štandardne je to ten 14.ty deň).

petruska173
3. apr 2023