Test na 24. deň po ovulácií
Mali ste niektorá takýto test na 24 dpo? Zdajú sa mi veľmi slabé čiarky na to kolky deň od ovulácie mam

@kamca93 ahoj a kedy si si robila prvy test, kolko dni uz testujes?
@janetinka27 prvý asi 5 dní dozadu, bol tam iba taky duch úplne slabo bolo vidieť. Na fotke nebolo nič vidieť , dosť sa obávam pred 2 rokmi som mala MA v 17tt a to som mala na začiatku oveľa silnejšie testy
Ked bol prvy test pozitivny 5 dni dozadu a duch - tak si mala hodne posunutu ovulaciu... ide podla appky ci si bola na sone, ze odhadujes ovu?
@anjelicek26 je tam +-1az 2 dni. Na nešťastie sme boli spolu s mužom len jeden deň minulý mesiac takže sa môžem držať len toho.
@kamca93 to ze to dopadlo MA neznamena ze aj teraz ..ja som mala minuly rok v 1.den meskania kolajnice ako svet a aj tak to tehu dopadlo MA v 19tt...proste ciarka ti silnie a to je zaklad...mne inak lekarka povedala ze sa mam otestovat ked meska MS a potom uz viac nerobit testy a objednat sa k nej...ze zbytocny stres pre mna luskat intenzitu testov 🙈
@kamca93 spermie vydrzia 3-5 dni... takze tam trosku viac volnosti... sleduj si to, mne to prijde slabe (prosim neber to zle) na 24 dpo urcite, sla by som na sono, ci je male v maternici cim skor.
@anjelicek26 no ved práve aj mne to príde slabé, našla som teraz fotku testu minulého tehotenstva a tam bola oveľa silnejšia čiarka na 26 deň od poslednej menštruácie. Teraz je to od poslednej 38 a slabé.
Tak možno si mala o týždeň posunutu ovu. Ale tehotná si
@kamca93 zavolaj lekarke, ak sa tyzden posunula, je to v norme, ak nie, tak je to zvlastne a urcite odber krvi a sono skusit pozriet, mozno je to zbytocny stres, ale na 24 dpo by mohla uz bodocku vidiet. Aspon ci je v maternici.
Ja som tiež mala slabú čiarku 6 dní od vynechanej ms. Opakovala som každé dva dni a čiarka pomalickyyyy silnela. Nakoniec na sone mi doktor zistil že spermia prežila 7 dní a ja som otehotnela až 21.den cyklu (štandardne je to ten 14.ty deň).

@kamca93 mala si ovulaciu potvrdenu lekarom? Mozes skusit este jeden test. Ale ciark su pekme vidno obe ziadem duch