Test robený pred menštruáciou
ahoj baby, chcem sa spytat ci mate niektora skusenosti s tehotenskym testom robenym pred menstruaciou.. vysiel vam spravne? ako to vyzeralo? totiz.. dnes mam tri dni pred menstruaciou, rano som si robila test pepino dipstrip s citlivostou 20, lebo mam nasadit lutenyl a nechcela som riskovat, ak by som bola tehotna. prvych 5 minut neukazoval nic, no po 10 min sa tam objavila BIELA ciarka, ktora potom trosicku zruzovela a casom zase vybledla.. potom som si robila poobede aj rapiclear s citlivostou 10 a ten uz bol negativny. co si o tom mysliet?? diky za odpovede..
A vsetko dopadlo v poriadku? Citala som par clankov ze este sa to nemusi udrzat...ale vlastne az po uhniezdeni vajicka sa vylucuje hcg...tak neviem...som na vazkach...ale dakujem😊
@evka0706 mala by si byt 🙂
Dakujem...budem Vas informovat neskor😊
uz 4dni pred pred menštruáciou sa môže objaviť slabá druhá čiarka 🙂 nech to dopadne podľa očakávania
Dakujem velice pekne...dufam ze to bude ok😊
Baby vcera mi vysiel test pozitivny a dnes negativny ako je to mozne zajtra nam dostat MS poradte 🙂
cauko baby potrebujem poradit,mam 3dni pred menst.a robyla som si test vysiel mi pozitivne ale mam priznaky ako by mali prist krami bolia ma prsia. a testy som si robyla 2oba vysli pozitivne. us rok sa s manzelom snazime a nic. a boli ma prava strana tak ako pri kramoch, us som nadsena ale nechcem sa sklamat a etse te dve palicky as do placu mi bolo
Ahoj.aj ja som robila dnes a nic ..pocity mam na tehu ale carka len jedna. 😒 mam 4 dni pred menzesom..bolia ma prsia uz tyzden a tlaky v podbrusku uz od 3.dna od ovu- vtedy sme sa posnazili..teraz od 10.dna po ovu mam spinenie..mozno uhniezdovanie..pockam este a ked bude meskat urobim dalsi test potom.. 😉
Ahojte baby... robila som si test..jedna čiarka bola jasná druhá slabšia..a ptm už bola preč po čase...čo to môže znamenať?
Ďakujem za každú radu 🙂
Ahojte, ja som si robila test minulý týždeň v piatok bol. Pozitívny, jedna čiastka slabšia ale bolo ji vidieť voľným okom.. celý týždeň na bolelo brucho a prsia.. keď som si ho robila dnes už tam neboli 2 čiarky ale iba jedna :/ prsia a brucho ma bola rovnako.. Ms mám dostať v stredu..Čo to môže byť?
Baby potrebujem radu....tri týždne do zadu som mala dostať menštruáciu.Nedostala som ju...po týždni som si robila test a mala som druhu čiarku trošku bledcsiu od tej prvej.Po dvoch týždňoch som si robila ďalšie testy a druhá čiarka už bola tmavšia....čiže som mala obidva pozitívne.Tento týždeň som si robila ďalší a stále dve čiarky.Dnes ráno som dostala menštruáciu po troch pozitívnych testoch.V stredu 15.11 mám ísť na kontrolu doktorovi ale nemôžem keďže mám menzes.Co si myslíte....môžem byť tehotná či nie.Dakujem za každú odpoveď.🙂
alison11 keď ja sa začínam báť čo to môže byť...doktorke idem až v stredu.Moze to byť potrat cysta alebo mimomaternicové tehotenstvo
Ahojte, ja som si robila test 3 dni pred MS ale negativny.Tiez ten obycajsky pepino , neviem ci este pockat alebo si si ho urobit rano v den ms? Doktor vravel ze najlepsie 5 az 7 dni az ked meska ale dalo by sa zistit aj skor?

@evka0706 ja som mala tiez // uz od 8 dpo ..cize 6 dni pred MS