Test tri dni pred menštruáciou
Vidíte tam niečo? Prosím vás ms mam dostať o 3 dni ďakujem vám za odpoveď 🙏

Jedna čiarka
Ja som teda neni lovec duchov, nevidela som si čiarku ani na vlastnom teste ktorý má už 2.5 roka, ale tu vidím niečo slabulinke 🙏😊
Ďakujem vám za odpoveď moze byť že len ja vidím ducha a aj to len strašnee malinko na svetle ked pozerám aj zboku tak vidno niečo. Skúsim už len v deň ms
Vidím áno 🙂
Aj ja vidím 😊😊😊
Niečo sa tam črtá.. Držím palce
Je tam 😍intimed neduchuje
Aj ja vidim 2 😊 taku som mala aj ja ked som zistila ze som tehu 😊
Aj ja vidim 🙂 drzim palce.
Áno je vidno dve čiarky držím palce
Ahoj dnes ako ?
Urob livsane, ten ukáže lepšie 🙂 ten prúžkovy
@polovnicka92 skúsim dnes kúpiť a dám vedieť ďakujem 😊
Aj tam je krásna čiarka 😍
Držím Ti prsty veľmi 🙏 daj vedieť
Tieto maju menej farbiva, ukazuju neskor, ale ked nie si tehotna, naozaj su biele. Tuto je ciarka a podla mna, za 3 dni uz budes mat jasno. Gratulujem 🙂.
Mne Livsane robil aj falosne ciarky, ine baby ho chvalia, ja nedam dopustit na Woman Secret.
@polovnicka92 no bola som v Lekárni ale nemali taky test. Tak som skúsila aj do drogerie a nemali rovnako. Tak som kúpila takýto a takýto vyšiel test
Ten majú iba v benu lekárni
Nevadí, uz od dneska testuj len 1 značkou najlepšie 😊
Aj digi Ti uz ukáže, Gratulujem 🤍
Ano je pozitivny
Určite krásne čiarky
Intime ma menej farbiva, preto je slabsi, ale tehotna si.
Gratulujem 😍
Ďakujem vám všetkým za odpoveď a aj za radi
Zatiaľ si toto nechám len pre seba ked bude uvarené Gyn potvrdene tak poviem aj priateľovi to budu toľko radosti a plačú 🙏😇 o jedno bábätko sme prišli pred rokom v 9 týždenne tak obavy tam budu stále ale budem myslieť pozitívne ❤️ ešte raz sa vám chcem poďakovať 😊
Preklep nie Uvarené 🙈
My sme tiež o to prišli pred rokom v 9tt. Teraz som v 22,zatial všetko v poriadku. Určite vám to dobre dopadne. Držím silno prsty

KDE?