Test ukázal druhú čiarku po 4 hodinách. Som tehotná?
TEHOTNA?
na pribalovom letaku kazdeho testu je napisane, dokedy sa test da "precitat" (myslim, ze do 10 minut?) potom je uz urceny k likvidacii a nemoze ukazovat relevantny vysledok.
Po 4 hodinach moze ciarka presvitat tak do seda a tehotenstvo to nie je. Rozpätie je od 5 minut do 20 minut - v tomto rozpäti odcitat, vsetko ostatne su duchovia. Zajtra pozajtra cikaj na dalsi test.
no mne ukazala druhu ciarku tiez az po par hodinach, ale rozhodne nebola seda ale slaboruzovy duch ale ozaj slabunky a je z toho moj Marek.. 😅 pasi na 29 DC mi to tak ukazalo po par hodinach az.. aj ked sa pise v letaciku ze je to uz neplatne, ale obe tehotenstva co som mala mi ukazali na 29 DC az po par hodinach.. 😅
No ja rovnako ako Lucka1987 - pri oboch chlapcoch sa mi ukázala druhá čiarka až po viac než hodine (keď test "uschol") a boli z toho 2 tehotenstvá, takže podľa mňa, bez vetra sa lístok nepohne 😉 Ja si myslím že je to tam 😎
testla by som sa este raz..môzes byt tehotna a nemusis ..tak aby si sa zbytocne netesila...a tu mas temu https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-bez-vyvrcholenia-partnera/ , môzes sa tam pytat aj odpovedat 😉
Mne to ukázalo až asi po 2hod. a bola som tehotná,aj keď to bolo veľmi slabučké.

ja by som si urobila este jeden test