icon

Test ukázal druhú čiarku po 4 hodinách. Som tehotná?

tatianuskaaaaa
4. feb 2012

TEHOTNA?

stanka02
•
4. feb 2012

ja by som si urobila este jeden test

zitaje
•
4. feb 2012

z vlastnej skusenosti - mozes 😉
Pockaj pre istotu dva dni a ocikaj dalsi test 🙂

koniarova
•
4. feb 2012

Nie, myslím, že nie si. Ale urob ešte jeden test.

hori
•
4. feb 2012

na pribalovom letaku kazdeho testu je napisane, dokedy sa test da "precitat" (myslim, ze do 10 minut?) potom je uz urceny k likvidacii a nemoze ukazovat relevantny vysledok.

anjelicek26
•
4. feb 2012

Po 4 hodinach moze ciarka presvitat tak do seda a tehotenstvo to nie je. Rozpätie je od 5 minut do 20 minut - v tomto rozpäti odcitat, vsetko ostatne su duchovia. Zajtra pozajtra cikaj na dalsi test.

lucka1987
•
5. feb 2012

no mne ukazala druhu ciarku tiez az po par hodinach, ale rozhodne nebola seda ale slaboruzovy duch ale ozaj slabunky a je z toho moj Marek.. 😅 pasi na 29 DC mi to tak ukazalo po par hodinach az.. aj ked sa pise v letaciku ze je to uz neplatne, ale obe tehotenstva co som mala mi ukazali na 29 DC az po par hodinach.. 😅

zuzka1008
•
5. feb 2012

skus druhy test vysledok je do max 30 min, potom ho vyhod aby ta to nemiatlo

saxana123
•
5. feb 2012

No ja rovnako ako Lucka1987 - pri oboch chlapcoch sa mi ukázala druhá čiarka až po viac než hodine (keď test "uschol") a boli z toho 2 tehotenstvá, takže podľa mňa, bez vetra sa lístok nepohne 😉 Ja si myslím že je to tam 😎

traktor
•
5. feb 2012

testla by som sa este raz..môzes byt tehotna a nemusis ..tak aby si sa zbytocne netesila...a tu mas temu https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-bez-vyvrcholenia-partnera/ , môzes sa tam pytat aj odpovedat 😉

kosta123
•
5. feb 2012

Mne to ukázalo až asi po 2hod. a bola som tehotná,aj keď to bolo veľmi slabučké.