icon

Test - začína sa objavovať čiarka?

22. júl 2023

Myslite, ze na teste sa uz zacina objavovat ciarka?

Strana
z2
autor
22. júl 2023

@emma2782 Ty hlavne vobec nic o mne nevies. A reagujem neprijemne len na priblble komentare. Na normalne odpovede ano alebo nie ako vidis nie. To su totiz nazory, na ktore som sa pytala a ludia mi tu normalne odpovedali. Za co im teda dakujem.

pabla99
22. júl 2023

Ja tam niečo veľmi slabučke vidim. Ale ťažko povedať či to je čiarka alebo kanálik. Najväčšiu istotu budeš mat, keď zopakuješ o dva dni a bude silnejšia. ☺️

sense
22. júl 2023

@veronikaszabova zrejme ju nahnevalo ze na jej nič nie je a na tom druhom je (aj keď teda to je už vymazané)

nelca0510
22. júl 2023

Nič tam nie je,darmo sa hneváš a všetkých naokolo urazas

autor
22. júl 2023

@nelca0510 dakujem za nazor. Ja sa nehnevam, za nazor stylu nic tam nie je. Kludne si pozri este raz na ake komentare a ako reagujem.

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
bejbs123
22. júl 2023

Prosim ta,mohla by si mi vysvetlit ako to myslis,ked si pisala,ze sa pytas na to,ci sa tam nieco rysuje a nepytas sa na pozitivitu?lebo ked sa na teste rysuje druha ciarka je test pozitivny,asi ta nezaujima,ci sa tam rysuje kanalik,tak ja napriklad nerozumiem,na co sa vlastne pytas,prepac

lelinochka
22. júl 2023

Odhliadnuc od predchadzajucich odpovedi 😂 mne sa tam nieco mari, ale zalezi aj ci to vybehlo po limite alebo nie a aky je to test.. za mna su najspolahlivejsie Livsane a digitalny. Podobne nieco som mala aj ja, ale bolo to sfarbene do ruzova, tuto sa mi nezda nic ruzove.. ale moze fotka skreslovat

maaji
22. júl 2023

Nič tam nevidím 🤷

ivkam29
23. júl 2023

Vidim trosku ale velmi slaby dusik to Treba neskor zopakovat test lebo to je bud alebo.. Mala som takuto a mala som aj biochemicke, niekedy aj chybny test a niekedy aj ked mi zacinalo tehu..

sunshine_18
23. júl 2023

Ake ste niektore neprijemne :(( ja na tom teste napriklad vidim slabu ciarku

magic08
24. júl 2023

ano, na TVOJOM teste sa nieco crta, skus o dva dni test este raz a zatial si nasad dvojnasobnu davku magnezia

autor
6. aug 2023

pozitivny

pabla99
6. aug 2023

Takze si tehu? Gratulujem 😉

Strana
z2