Testy nesilnejú
Chcela by som sa opýtať či nemáte podobnú skúsenosť.S priateľom sa snažíme o bábätko.Cykly mávam 30 až 32dňové.Momentálne som v 39.dni cyklu,mešká mi menšruácia siedmy deň.Mám všetky príznaky.V piatok mi vyšiel prvý test pozitívne(dovtedy všetky negatívne)ale len duch sa na ňom objavil a od piatku som robila ďalšie dva testy v nedeľu a dnes a boli tiež pozitívne ale rovnako slabý duch,vôbec nezosilnel.Dnes som bola u doktora a povedal že ešte je skoro aby niečo videl.Myslíte že aj keď nezosilneli je tu šanca že všetko bude OK?Dosť som z toho mimo 😞

@saleska111 už to vyzerá lepšie, v stredu idem na kontrolu tak budem vedieť viac 🙂
@lujza_ daj vediet drzim palce 🙏
@lujza_ supi, napis nam potom😊
Baby čo myslíte? 🙂 Som síce len 10 dní po ovulácii, ale dnes mi to nedalo a urobila som si test lebo skoro celý minulý týždeň ma bolelo podbruško ako pred ms + citlivé bradavky, celkovo som sa citila tak “divne”. Išli sme “naplno” celé plodné dni, ale neviem, dáko sa mi nechce veriť, že by to bejby vyšlo na prvý krát (i keď by som sa velmi potešila) doteraz sme si dávali pozor, toto boli prvé dni čo sme si s priatelom povedali, že už sa nejdeme chrániť. Urobila som si dnes jeden test a objavil sa na ňom taký mini duch tak som si o polhodku spravila další a tiež to isté... (robila som ich poobede nie ráno ako písané v návode)
@denulkaa3 anoo je to tam uz len nech silnie ;) to je pepino ze
@denulkaa3 je to tam
@petusska3333 áno pepino, juuj no to by som bola veľmi šťastná keby to vážne vyšlo takto hneď na prvý krát 😊
Ahojte,tak dnes som bola u doktora ,podľa menštruácie by som mala byť 6+5tt.Nevidel ale vobec NIČ,jedine som od poslednej prehliadky mala ešte vyššiu sliznicu.Potvrdil že tehotná som (aj testy sú už pekné-testovacia čiarka je ako kontrolná) ale buď som otehotnela oveľa neskôr ako sme mysleli čo je možné pretože OVU si nesledujem,alebo ide o mimomaternicové tehu.😞Aj to je možné keďže testy mi silneli tak pomalšie.Vraj je to 50 na 50.Mám prísť na budúci týždeň a ak nič neuvidí ani vtedy,pošle ma na laparoskopiu.😞 Toto čakanie ma už zabije snáď.
@lujza_ este nic neni stratene mne az 17-18? Den po vynechani MS ukazal vobec test lebo som otehotnela den pred MS ja ratam ze som 5tt+4 a keby to mam od poslednej MS pocitat tak by som mala byt uz skoro v 9tt takze tiez neuvidi mudr to co by mala podla MS .. zajtra az idem .. HLAVNE sa nestresuj to ti ublizi nie to ze nic nevidela mozno si len 4+ a to nemusi vidiet! 👶🏻😘drzim palce
@lujza_ dobrá blbosť! Ma ti vziať krv.... mne sa stalo niečo podobne. Doktor mi povedal, že mám určite mimomaternicove a už ma objednával do nemocnice, ale našťastie mi vzal krv a hcg rástlo. Pri mimomaternicovom nerastie dvojnásobne rýchlo ako ma!!! A prosím ta!!!!! V takom týždni ešte nemusí byt nič vidieť.
@lieskovyoriesok Urcite by uz v siestom tyzdni mal byt vidiet plod, dokonca aj srdiecko (to moze byt aj v siedmom), ak je to realny siesty tyzden a ak to doktor vie robit... A nechapem, preco autorku objednali az buduci tyzden. Treba brat hcg a sledovat, ak je to naozaj mimomaternicove, moze to byt sakra nebezpecne, takze casto aj hospitalizuju....
@lujza_ a hcg si mala kolko ?
@saleska111 @cuttina @lieskovyoriesok Mne krv ešte môj gynekológ nebral odkedy riešim toto tehotenstvo,teraz ako vás čítam asi nepostupuje úplne správne...Trošku ma desí toto čakanie pretože povedal že sa mám sledovať a som schopná nahovárať si rôzne príznaky/bolesti.Doma mám 7ročného krpca tak nič nechcem zanedbať aby sa mi nič nestalo. 😞

@lujza_ odfotis nam testik ? 🙂