Tlaky v podbrušku
Už týždeň aj niečo mám menštruačné bolestí , prsia ma bolia ... menštruáciu som mala mať tak vždy na začiatku mesiaca ale zatiaľ neprišla . Samozrejme som mala nechránený s...ale ako priateľ povedal že si dával pozor 🤷 . Dnes ráno som mala zase také tlaky v podbrušku neviem čo to znamená ..test doma nemám len oculacne mám doma tak som si urobila či náhodou sa mi neposunula ovulka ...jedna čiarka je silná druhá slabá . Ale prsia mám dosť bolestivé a skriabu ma 🤷🤷🤷🤷

Nuž tehotná byť môžeš... Takže keď ti mešká kľudne môžeš byť tehu He to 50/50... Ono takých bolo ze si dajú pozor a nikdy nepripústia žeby to mohol byť aj omyl
@fokuska nehnevaj sa ze sa miesam....ale preco sa pytas taketo veci? preco by to autorka mala vysvetlovat prave tebe? otazka bola jasna, odpoved sprav si test a koniec....cielom nebolo presviedcat autorku a polovicu diskutujucich, ze je nezodpovedna koza....a ak by aj bola je to jej sukromna vec
@nistika Nepytala som sa preto, ze by som potrebovala vediet ci su spolu kratko a ci sa snazia ci nie. Len preto, ze ju jej diskusie registrujem uz od toho juna cca a v kazdej pise inak - tak to bola len cista zvedavost, ze ci pise v kazdej diskusii inak kvoli tomu, ze nepise pravdu, alebo kvoli tomu, ze naozaj tak strieda nazory, ze si sa snazia a otehotniet chce, alebo praveze nechce a boji sa ze co ak lebo mozno muzovi uslo.
"Ok teda, tak so snubencom si sa rozisla a takmer hned si si teda nasla noveho priatela a s nim teda fungujes rovnako co sa tyka meskania menstruacie, nechranenia sa, testovania, diskusii..."
nevidis tam naznak prejavu vlastneho pohorsenia a predsudkov?
@nistika Nie, mne je to uprimne jedno, nepohorsujem sa ani nemam predsudky ani nic take. Bolo to obycajne suche konstatovanie, ze teda bolo zodpovedane to ci si v inych temach vymysla/klame, alebo ze ako to je.
Zaraza ma to, ze z toho co pise, tak sa ani nesnazia, ale ani nechrania, potom v diskusiach stresuje, ci nieco nemohlo ujst a ci nebude tehotna - ale ked ju to bavi kazdy mesiac takto, tak prosim, ja to nemusim chapat, ked sa to im takto paci.
@fokuska je to každého osobná vec 😉 treba sa starať o seba ... Nevieš tak nerieš ...a určite nestresujem není som ty 😉 keby som tehotná tak som keby nie tak nie . A keď sa ti nepáči nemusíš tu komentovať...nikto ti nič nekaze . Je tu veľa žien ktoré také veci riešia nato ten modrý koník je 😉
Ahojte . Myslíte si že mozem byť tehotná aj keď test mám negatívny ? Dneska som si ho robila ale nebol ranný prvý moc . Ms mi mešká 1 deň a príznaky mám také že má bolia príšerné prsia , pod bruškom má trošku bolelo včera aj pred večerom a dneska mám iba takú tahavu bolesť a tak zvláštne má stekli v maternici, ani neviem ako to mám opísať . Aj kríže má bolia a je mi od žalúdku zle ale nevracam. Ďakujem za každú radu .
@18editka18 Mozes byt... pockaj 2 dni ci menstruacia nepride a ak nie, tak urob test z ranneho mocu.
@fokuska ďakujem , a jasné skúsim to o dva dni ale je to hrozne byť v neistote . Veľmi by som sa potešila dieťatku keďže už mám za sebou 2 potraty .

@milena866 A vy ste spolu s priatelom kratko? Koncom juna si pisala, ze ste spolu 3 roky a ste zasnubeni. S nim si riesila aj to ci mu uslo, ci nie, ci si tehotna... tak bud s nim uz nie si a mas noveho a stale sa nechranis a bojis sa ci mu neuslo, alebo v kazdej diskusii prezentujes ine "fakty"...