@lucylliana take som mala pri oboch detoch a bola som tehotna dufam ze len falosny poplach
Takže nechceš byť tehotná?
Podľa mňa pozitívne
Myslím ,že je to tam
sexujes bez ochrany a potom places? :D podla testu si tehotna
Tiez by som povedala, ze su pozitivne.
@katka5161 10 rokov sme tak fungovali obe deti boli az planovane nechapem naozaj AKO
Podľa mňa aj bez rozobratia testu vidno, že je pozitívny 🤦🏻♀️ Ale keď ste neplánovali ďalšie, mali ste sa chrániť
@tosomja nie nechcem tretie sme uz neplanovali ale samozrejme ak sa to potvrdi necham si ho to je samozrejme
Tak už sa len tešiť, lebo je to pozitívny test. 🍀
@diaalex fakt sme 10 rokov takto fungovali ja tomu nerozumiem
Podľa môjho gynekológa, čím vyššie tehotenstvo, tým skôr sa zadarí 😀 tak asi ste niečo inak robili
@tosomja no tak dakujem 🙈 asi to babatko k nam velmi chcelo prist je pravda vzdy som chcela tri deti ale po druhom sme sa dohodli ze nam staci
Veru. Asi by si sa mala zacat tesit 😉 to uz su pekne viditelne ciarky.
A suhlasim. Cim vyssi pocet tehotenstiev. Tym skor sa moze zadarit.
Rovnako ako aj vek. Choroba cokolvek ti moze cyklus posunut. Rozhodit. A uz to je tam 😉
Vyzeraju byť pozitívne.no nic stalo sa a už sa len na bábo tesit
@maryetta no ked s aspatne zamyslim mali sme sex presne cez plodne asi 3x nie v jeden den
Asi sa k Vám vypytala dušička. ❤️ Gratulujem! ❤️
@ankare asi ano
Ale toto vyzera, ze si sa testovala este pred ms, ci? 🙂
Aj nasi chceli 2 deti a mali 5 😆 chudaci ale mame sa radi 💞
Tak potom sa môžeš pomaličky tešiť aj keď nebolo plánované, nejaký ten anjelik sa rozhodol že vám spraví radosť 😊
@mysiacik28 ano ma prist o nejake dva tri dni ale cely tyzden mam pocit ze je nieco "ine"
Spermia vydrzi aj par dni. Tak ozaj to rozdychat a bude dobre.
Dievcata hcg negativne 🙂
No vidíš. Tak už si dať predpísať antikoncepciu aby ste si užívali bez stresu 🤪
@tosomja no urcite uz teda take stresy zazit nechcem 😄

Je tam čosi úplne jemné skúsi o 2-3dni