Túžim po bábätku, mám už dospelú dcéru. Skúsiť to?
Ahojte kočky!
Som tu nová a veľmi sa mi táto stránka páči, nakoľko sa tu rozoberajú rôzne témy. Moja dcéra je už síce dospelá, no ja túžim po bábätku. Už som aj zabudla aký je to krásny pocit, cítiť niečo pod srdiečkom. MC mávam 28-28 D. Teraz som ho mala len veľmi krátko - vo štvrotk ráno mi začal a v sobotu do obeda už skončil. Test som si robila pred týždňom (negatívny), nakoľko ma pobolievajú prsia, a stále mám taký divný pocit v ústach, hlavne po káve.
Môžte mi povedať svoj názor na tieto moje stavy?
Diky moc
ja mam koleginu ktorej dcera z prveho mazelstva ma 18r. teraz caka druhe dietako o tyzden ma svadbu 🙂 neviem kolko mas rokou kedze kolegina ma 37r.vizera super a to že ma vyšši vek no a nemyslim si že je stara 😉 vizera tak na 33r.no ale v prvom rade by som zasla k lekarovy nech ta vysetri ci je vsetko ok predca su tam urcite rizika nech zhodnoti ci je tehotenstvo bezpecne pre vas oboch,ked spominas kratky menzes moja mama bola v prechode tak mala 1-2dnove a to ked mala 42r.a mala take stavy ze amen tmakeby lekar nepotvrdil prechod a nemala sterilizaciu by sme povedali ze je tehotna. 😖
@ manamani1 -myslim, ze toto nebola zrovna odpoved, aku zakladatelka ocakavala...mna na jej mieste by sa to dotklo a asi by mi to prislo aj luto 😒
pokial sa cielene uz snazite o babo 😉 , tak to moze byt aj psychika, telo vie velmi rafinovane reagovat bez toho, aby sme si to uvedomovali. Ale ja som napr. nemala vobec ziadne priznaky, kt. sa zvyknu opisovat ako typicke pre tehotenstvo...
tiez si myslim ze to bolo od manamani1 trosku blbe 😒 ked sa na to citi preco nie 😉
pre pokoj duše by som isla k doktorovi 😉 ja som mala pri poslednom tehu menzes do 5m,to asi uz tým vekom 😉
Ja preju @dejnika, at se ji splni vse co si preje a na co se citi...
Ohledne @manaani1 - dodam, ze mam dospele dite i ja, v soucasne dobe je mu21 let
...kdyz se stal dospelym - mne bylo POUHYCH 36 LET
....a dodnes mivam touhu mit miminko...
Nemuzu? Proc? Protoze uz mam dospele dite?
A vis, ze mozna prave proto je MA TOUHA dokonala?
@dejnika - mam kamaradku, ktere dcera porodila vnucku a ona po roce ji to "oplatila" sestrickou...
takze teta je mladsi nez neter... 😉
@dejnika ja mám 38 a mám 18 ročnú dcéru a momentálne čakáme bábo, takže ak sa na to cítiš, nedaj sa odradiť odpovedami, aby si si užívala vnúčence. Ja sa napr. na vnúčence ešte vôbec necitím. Možno inak bude kočka rozprávať, keď bude v našom veku 😉
mňa prsia začali bolieť asi tri dni po ovulke. Skús ešte testnúť. Vieš kedy si mala ovulku ? Mne už test ukázal slabučku čiarku na 10DPO. Držím palce 🙂
ahoj aj ja mavam obcas po kave taky blby pocitasi preto ze pijem dost silnu kavu a prsia bolia aj ked ides mat menzes viem nepotesila som ta ale takto je zajdi si k lekarovi on ti da instrukcie prajem skore tehu
Ahoj, ja si tiež myslím, že ak sa na to cítiš, je to vporiadku...aj ja mám dve dospelé dcéry a dokonca mladšia ma urobila v jej 17tich starou mamou a nebyť genetickej poruchy môjho bábätka ☹ ☹ , vo februári by som bola tretí krát mamou a vôbec mi nevadí, že mám 41 rokov.Držím ti palce 🙂 🙂
Jasné, že to treba skúsiť. Mnoho ľudí je ovplyvňovaných istými stereotypmi a zbytočnými dogmami akými sú napr. žena musí mať vždy len staršieho partnera..., keď má dospelé deti, už nemôže mať malé dieťaťko... V mojom okolí sa mi posmievali, že moja tretia o 10 rokov mladšia sestra sa vydala skôr ako ja a ja ako najstaršia z piatich som stále slobodná a bezdetná. No nehoráznosť do neba volajúca 😀 😀 😀
Kašli na všetkých a rob čo ti hovorí tvoj rozum a tvoje srdce.
Ja som si tie pocity tehotnej dostatočne vychutnala, a to po predchádzajúcich 3 tehotenstvách. Dokonca som si to aj odkojila poctivo 3 roky, čo aj lekári na mňa zazerali. Takže odporúčam - otehotnieť. Mám 3 urastených chlapcov. Keď sa najmladšia dcéra narodila, mali chlapci 18,15 a 12 rokov. To som si dovolila pred štyridsiatkou. A to zažívame úsmevné situácie, napr. či môj manžel čaká bábo s novou partnerkou alebo manžela oslovujú dedko.Na rodičovské už teraz odmieta chodiť. Mne sa to zatiaľ nestalo. Ale ja sa tomu len schuti zasmejem. 😀 😀 😀