icon

Týždeň zvýšená telesná teplota, výtok a meškanie menštruácie

10. dec 2020
klarissa25
10. dec 2020

A test hovori co?

autor
10. dec 2020

@klarissa25 negatívny, no pohlavný styk som mala 2 týždne pred mrchou

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
avril299
10. dec 2020

@bambulienka25 zato ze Ty mas bezne medzi 37,1 a 37,5 tak nie kazdy tak musi mat.. co ak ma autorka bezne 36,5 - 36,6 a teraz o pol stupna viac, takze ano moze mat zvysenu teplotu

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
avril299
10. dec 2020

@bambulienka25 tak mozne je kadeco, nepozname ju 😀

autor
10. dec 2020

@bambulienka25 tak ako píše pani nadomnou, moja bežná teplota je 36,6 takže áno momentálne mám zvýšenú teplotu už dobrých 7 dní. Poruchu štítnej žľazy určite nemám pretože na to som mala výsledky v norme. Tu sa niečo opýtať to je niečo nenormálne... a stále som teplo oblečená ? Vážne ? Mám na sebe momentálne sveter a legíny a mám zimomriavky lebo mi je zima ...

autor
10. dec 2020

@avril299 ďakujem..

petamich
10. dec 2020

ved oni to nemyslia v zlom, najjednoduchsie je skutocne si zopakovat test o par dni a ak by predsa len neprisla MS a test negativny, radsej ist k lekarovi ;) ono tie pociatocne priznaky mozu byt rozne, ja som mala okamzite naliate prsia a neskutocne ma naduvalo a vsetci mi tvrdili, ze to tak skoro isto nie, drzim paste nech to dopadne ako chces! 🤞🏻

autor
10. dec 2020

@petamich plánujem si urobiť ešte jeden test ešte do konca týždňa, a keď mrcha stále nepríde tak určite navštívim lekárku .. ja mám nafúknuté brucho a stále keď si už myslím že som dostala tak je to iba výtok.. a tu v diskusiách citam o ženách že u nich zvysena teplota bola príznak tehu .. ďakujem 🙏🏻

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená