Účinnosť Escapelle do 24 hodín: Skúsenosti a rady
dobrý deň dámy chcela by som sa opytat mali sme s priateľom nechránený sex a hneď na druhý deň išiel kúpiť tabletku escapelle takte som ju zobrala do 24h o 7 dni na to som asi dostala kramy aj keď mi skončili pred 8dnami vie niekto čo to ms znamenať
Tiež som ju užila vo svojom živote len raz, ale poviem ti, že mi to totálne rozhádzalo celý cyklus. 🙈 Čiže áno, je to úplne bežné a chvíľočku zas potrvá, kým sa tvoj organizmus dostale do normálu.
@bnenenf tiež som to tak mala. Je to popísané aj v prijal vom letáku.
Po použití Escapelle je menštruačné krvácanie u väčšiny žien normálne a objavuje sa v očakávanej dobe. Niekedy sa môže menštruácia začať o niekoľko dní skôr alebo neskôr. Krvácanie môže byť na rozdiel od normálnej menštruácie slabšie alebo silnejšie. Taktiež sa môže objaviť “špinenie”, ktoré môže trvať až do nasledujúcej menštruácie. U niektorých žien sa po použití núdzovej antikoncepčnej tabletky oneskorí menštruačný cyklus až o 5 dní. Pokiaľ sa Vaša menštruácia oneskorí o viac ako 5 dní, mali by ste navštíviť Vášho lekára.
@andrea2022 ale ja som mala posledný deň menzesu a mali sme sex hneď bo 18h som zobrala tabletku po a o týždeň som dostala kramy aj keď som ich mala pred týždňom
@bnenenf tiež som to tak mala, dokonca po troch dňoch od tabletky som dostala. A potom zas ako som mala mať. Tabletka mi vyvolala krvácanie navyše, a to bolo celé. Každá to môže mať inak.
@andrea2022 okej ďakujem

@bnenenf tabletky po môžu rozhádzať cyklus.. nemám skúsenosť ale myslím si že to môže byt tým..