icon

Účinnosť Escapelle do 24 hodín: Skúsenosti a rady

bnenenf
9. apr 2024

dobrý deň dámy chcela by som sa opytat mali sme s priateľom nechránený sex a hneď na druhý deň išiel kúpiť tabletku escapelle takte som ju zobrala do 24h o 7 dni na to som asi dostala kramy aj keď mi skončili pred 8dnami vie niekto čo to ms znamenať

doris11
9. apr 2024

@bnenenf tabletky po môžu rozhádzať cyklus.. nemám skúsenosť ale myslím si že to môže byt tým..

sofia1979
9. apr 2024

@bnenenf takáto tabletka vie rozhadzat cyklus skús sa chrániť a žiaden problém

alexi2211
9. apr 2024

Tiež som ju užila vo svojom živote len raz, ale poviem ti, že mi to totálne rozhádzalo celý cyklus. 🙈 Čiže áno, je to úplne bežné a chvíľočku zas potrvá, kým sa tvoj organizmus dostale do normálu.

bnenenf
autor
9. apr 2024

@alexi2211 taze nemôžem byt tehotná ? že to niesu kramy ale to pred dieťatkom

doris11
9. apr 2024

@bnenenf nemyslím si že si tehotná 🙂 nestresuj.

andrea2022
9. apr 2024

@bnenenf tiež som to tak mala. Je to popísané aj v prijal vom letáku.
Po použití Escapelle je menštruačné krvácanie u väčšiny žien normálne a objavuje sa v očakávanej dobe. Niekedy sa môže menštruácia začať o niekoľko dní skôr alebo neskôr. Krvácanie môže byť na rozdiel od normálnej menštruácie slabšie alebo silnejšie. Taktiež sa môže objaviť “špinenie”, ktoré môže trvať až do nasledujúcej menštruácie. U niektorých žien sa po použití núdzovej antikoncepčnej tabletky oneskorí menštruačný cyklus až o 5 dní. Pokiaľ sa Vaša menštruácia oneskorí o viac ako 5 dní, mali by ste navštíviť Vášho lekára.

bnenenf
autor
9. apr 2024

@andrea2022 ale ja som mala posledný deň menzesu a mali sme sex hneď bo 18h som zobrala tabletku po a o týždeň som dostala kramy aj keď som ich mala pred týždňom

andrea2022
9. apr 2024

@bnenenf tiež som to tak mala, dokonca po troch dňoch od tabletky som dostala. A potom zas ako som mala mať. Tabletka mi vyvolala krvácanie navyše, a to bolo celé. Každá to môže mať inak.

bnenenf
autor
9. apr 2024

@andrea2022 okej ďakujem