Uhniezdenie vajíčka
neviem sa vysomarit...
vravi sa, ze zena moze krvacat, alebo mat spinenie aj ked je tehotna vraj sa uhniezduje vajicko...ak sa teda uhniezduje vajicko, ukaze tehu test pozitivne alebo negativne?
@gigus no ono ide o to, že sa snažím zistiť čo je so mnou, pohl. styk som mala 6 a 7meho marca, a už pár dní pociťujem pichanie v podbrušku .. a počula som, že zvykne bolieť aj pri uhniezďovaní ... k doktorovi sa momentálne neviem dostať, takže dosť haluzím, čo to vôbec môže byť ... či tehu, či som prechladla ... plodné dni podľa kalendára som tedy nemala, tie mali začať 11teho marca ... a posledná mrcha bola 27. február
To je potom asi ovulka ...alebo máš posunutý cyklus ako ja a si v tom...ale to zistíš až po MS....veľa šťastia 🙂
Ahojte, chcem sa spytat, ci je normalne ze som vobec nespinila pri uhniezdnovani vajicka, so teraz v 6 tt, k dr. idem az 26.3. Nemusi byt spinenie pravidlom nie,ci? Vsade tu citam, ze pri uhniezdnovani dochadza k spineniu. Dufam,ze je vsetko Ok.
je tu niektora cakajuca a cakajuca a nevedoma, ci je ci nie v tom? 😨
Aj ja, mešká mi menstruacia 6 dní
Spravím si asi v stredu, tak uvidíme 🙂 ale strašne ma bolia prsia, v podbruksu ma bolí už týždeň...
Ahojte.chcela by som sa opytat ms mi skoncila v piatok,v nedelu sme mali s priatelom sex no a vcera a dnes som slabo spinila.myslite ze by mohlo ist o uhniezdovanie a moze trvat uhniezdovanie viac dni?dakujem za odpovede

Ahojte, ja by som sa chcela opýtať, po koľkých dňoch od pohl. styku sa uhniezďuje vajíčko. Díky baby za odpovede.