icon

Uhniezdenie vajíčka

nedarisa
28. apr 2013

neviem sa vysomarit...
vravi sa, ze zena moze krvacat, alebo mat spinenie aj ked je tehotna vraj sa uhniezduje vajicko...ak sa teda uhniezduje vajicko, ukaze tehu test pozitivne alebo negativne?

dnp
11. mar 2015

Ahojte, ja by som sa chcela opýtať, po koľkých dňoch od pohl. styku sa uhniezďuje vajíčko. Díky baby za odpovede.

gigus
11. mar 2015

@dnp trvá to 5-7 dní....🙂

dnp
15. mar 2015

@gigus ďakujem a je to aj cítiť alebo nie ?

lavinis
15. mar 2015

@dnp ja som necitila vobec nic.

gigus
15. mar 2015

@dnp to je dosť indovidualne ....každá sme iná ....to sa ti nedá takto určiť....držím palčeky....nech vijde ako si želáš....🙂

dnp
15. mar 2015

@gigus no ono ide o to, že sa snažím zistiť čo je so mnou, pohl. styk som mala 6 a 7meho marca, a už pár dní pociťujem pichanie v podbrušku .. a počula som, že zvykne bolieť aj pri uhniezďovaní ... k doktorovi sa momentálne neviem dostať, takže dosť haluzím, čo to vôbec môže byť ... či tehu, či som prechladla ... plodné dni podľa kalendára som tedy nemala, tie mali začať 11teho marca ... a posledná mrcha bola 27. február

gigus
15. mar 2015

@dnp pozri može to byť kludne aj tehu aj plodne dni....poradím ti nespoliehaj sa že máš v strede mesiaca lebo ja mám napr.v poslední deň MS a končí o 5 dní takže je to individuálne....keď ti bude meškať MS tak urob TT inak ti pomôcť neviem...držím palce 🙂

dnp
15. mar 2015

@gigus tak podľa posledných mesiacov som si ovu všimla tak na 15ty deň cyklu ... tiež ma pobolievalo v podbrušku a aj hlien bol iný, tiež krčok maternice bol otvorený a mäkký - aj teraz ho mám taký istý ... a cyklus mám presný 28 dní úplne ...

gigus
15. mar 2015

@dnp a kolko máš do MS?

dnp
15. mar 2015

@gigus 10 - 11 dní

gigus
15. mar 2015

To je potom asi ovulka ...alebo máš posunutý cyklus ako ja a si v tom...ale to zistíš až po MS....veľa šťastia 🙂

dnp
15. mar 2015

@gigus no veľmi málokrát sa stalo, že by mi meškali krámy alebo prišli skorej 🙂 možno párkrát napr. minulý mesiac 24 dní som mala cyklus ale za posledný rok stále 28 dní úplne presne až dobre že nie na hodiny ... no tak bábo plánované nebolo vieš, aj preto haluzím 😉

gigus
15. mar 2015

@dnp tak teraz chceš bábo či nie?...

dnp
15. mar 2015

@gigus no práve, že skôr nie ... my sa ani nesnažíme a momentálne sa s partnerom vidím len naozaj veľmi veeeľmi málo tak raz za mesiac ... a tak nejako to ušlo ...

gigus
15. mar 2015

@dnp a nehala by sisi???

dnp
15. mar 2015

@gigus no nechala, len by to bolo komplikované a tomu by som sa radšej teraz vyhla

gigus
15. mar 2015

@dnp tak to ti verím ale dozvieš sa to až po MS...nič s tým neurobíš...

dnp
15. mar 2015

@gigus ... no uvidíme, MS očakávam normálne, možno som len prechladnutá, lebo mám oslabený imunitný systém takže prechladnutá som dosť často ...

evka64
15. mar 2015

Ahojte, chcem sa spytat, ci je normalne ze som vobec nespinila pri uhniezdnovani vajicka, so teraz v 6 tt, k dr. idem az 26.3. Nemusi byt spinenie pravidlom nie,ci? Vsade tu citam, ze pri uhniezdnovani dochadza k spineniu. Dufam,ze je vsetko Ok.

lavinis
15. mar 2015

@evka64 samozrejme, že to nie je pravidlo, ja som nemala žiadne špinenie.

evka64
15. mar 2015

@lavinis dakujem za odpoved 🙂

gigus
15. mar 2015

@evka64 neboj neni to pravidlo každá je iná....prajem aby ste boli zdravý....🙂

evka64
15. mar 2015

@gigus dakujem 🙂

tutina26
16. mar 2015

je tu niektora cakajuca a cakajuca a nevedoma, ci je ci nie v tom? 😨

blienkal
16. mar 2015

@tutina26 ja som čakateľka. 10DPO

tutina26
16. mar 2015

@blienkal poslala som ti spravu

boraza
16. mar 2015

Aj ja, mešká mi menstruacia 6 dní

tutina26
16. mar 2015

@boraza to by ti uz aj test mohol potvrdit, ci?

boraza
16. mar 2015

Spravím si asi v stredu, tak uvidíme 🙂 ale strašne ma bolia prsia, v podbruksu ma bolí už týždeň...

nika234
18. mar 2015

Ahojte.chcela by som sa opytat ms mi skoncila v piatok,v nedelu sme mali s priatelom sex no a vcera a dnes som slabo spinila.myslite ze by mohlo ist o uhniezdovanie a moze trvat uhniezdovanie viac dni?dakujem za odpovede