Uhniezdenie vajíčka
neviem sa vysomarit...
vravi sa, ze zena moze krvacat, alebo mat spinenie aj ked je tehotna vraj sa uhniezduje vajicko...ak sa teda uhniezduje vajicko, ukaze tehu test pozitivne alebo negativne?
Zatial si nerobim ovu testy a ja ms nemavam pravidelne tak som trochu dufala.hmmm ale ked neslo o uhniezdovanie tak co by to spinenie mohlo znamenat?
Ahojte babulky... Kedy ste mali úplne prve príznaky, mali ste ich ešte pred očakávanom ms? Ja mám 6dní do ms... V utorok som mala krvacanie a spinenie, ktoré trvalo pár hodin, večer už nič... Teraz mavam bolesti v podbrusku také čudné a kde sadnem, lahnem tak driemem... Dnes totálne vystavena a nemám byť z čoho... Poprosim len normalne odpovede, rady, či vlastne skusenosti, ďakujem. 🙂
@bombulka666 napisala som ti spravu
Baby dostala som o 2dni skor mrchu ale trvala iba 2dni a normalne mavam 5 .
Moze to byt uhnezdenie vajcka ......
Ake je krvacanie pri uhnezdnovanii?
@zuzannaaa moze, ale ja poznam vo svojom okoli ludi z nadvahou a zadarilo sa im.Ja tomu moc neverim. 5 mesiacov este stale nie je vela.My sme pri prvom dva roky, a podarilo sa az po laparke.Druhe po roku, ale umrelo mi v brusku.A tretie hned po kyretazi na novy cyklus.Cize neboj podari sa aj vam.A po prvom som neschudla nic, len priberam a priberam.
@zuzannaaa nadvaha je jeden z faktorov, ktory ovplyvnuje ovulaciu, ale nie uhniezdenie. Takze vajicko sa moze uhniezdit, zalezi od vystelky maternice aa kedy k oplodneniu doslo. Ovulacia trva len par hodin, ked sa vajicko oplodnilo uz na ceste do vajickovodu, moze sa stat, ze vystelka maternice nebude dostatocne pripravena na jeho prijatie, vtedy vajicko odumiera aa prichadza menzes. My sme sa snazili o prveho syna 2 roky, predchadzali tomu 2 potraty. Pri prvom tehu aa tretom som slabucko zaspinila v case, kedy som cakala mrchu, aj som si dala vlozku, ze uz je to tu, ale ked to spinenie preslo, vedela som, ze som v tom. Pri dalsich dvoch tehu som nespinila, proste len vynechala mrcha aa na 3 den po sa mi ukazali //. Pri druhom synkovi som otehotnela hned, vysadila som HAK aa uz to bolo, na prvy sup.
@zuzannaaa aa este dodam, ze zeny nemusia mat ovulaciu kazdy mesiac, aa ked uz k ovulacii pride, je to len o dobrom nacasovani. Uzivaj vitaminy pre buduce maminy, sleduj si cyklus, telo, hlien, do ovulky sa nesnazte aaz po, bo ked sa snazite kazdy den, ono je spermii pomenej aa aj kvalita spermii je potom ina. Tak aspon tyzden pred ovulkou sa nemilujte, aaz ked ovulka pride, alebo tesne pred ovulkou, bo spermie dokazu prezit v tele zeny aj 4 dni. Mam vela kamaratiek, s muzom su v uplnom poriadku aa dieta sa zadarilo po 2 rokoch. Aj ja som toho zivym dokazom, tehu som bola 4x aa kazde tehu prislo po 2 rokoch, len to posledne prislo z mesiaca na mesiac, bo som vysadila HAK, dr. urobil ultrazvuk, mala som 3 vajicka pripravene, prisla ovulka taka, ze som sotva chodila od bolesti aa sup, uz to bolo, len to cakanie je ako vecnost. Drzim palce aa snazilkovaniu nech je uz koniec.
Ahojte 🙂 4. decembra mi pichli pregnyl. Dnes som 23 DC a začala som tak mierne špiniť. Myslíte že to môže byť uhniezdenie vajíčka ? alebo príde mrcha tak skoro ? :(
Dakujem za odpovede 🙂
@kristinka95 skor uhniezdenie .... Ake dlhe mavas cikli ? ..
Po ptrate som mala 52 druhy 32 a teraz by som mala dostat piatok lebo od pregnylu vraj pride mrcha na 14 den vacsinou tak neviem
Ahojte bambulky...dufam ze mi daktora bude vediet poradit. Menzes mi uz meska 3 tyzdne..bola som na vyvolavacke vraj sa ms ma dostavit do 14 dni...no mne sa nedostavil tak som dnes isla na gyndu...ale na sone nic nevidiet tak som zas dostala tabletky na vyvolanie ms. Mam uz doma 2 synov takze viem ake su tehu priznaky. Bolia ma prsia hlavne bradavky...rano zvraciam ... a napriek tomu su testy negativne a na sone nic nevidiet...dr povedal ze ak chcem mam ist zajtra rano na krv ze aka je hladina Hcg...som zvedava ci tu nie je babenka s podobnimi skusenostami...dakujem
ja som mala presne tak isto, ze mi meskali,dostala som vyvolavacku,ale stale mrcha nedosla.spravila som si asi 5 testov, na kazdom bola ciarka,ale nesilnela, isla som na gyndu, na sone nic nevidel, nepresvedcil sa ze ci nemozem byt tehotna,nezobral krv,ale dal mi daku silnu vyvolavacku a mrcha potom po tyzdni prisla, a potom ostali testy cisto biele. takze chod na krv a budes mat istotu
ahojte aka ma byt teplota pri uhniezdeni neviete?
Dievcata, pozor ale na pomarancove dzusy. Ja som sla ku gynekologicke, predtym som vypila pohar pomarancoveho dzusu aa ona mi robila tehotensky test. Test bol krasne pozitivny, krasne silne // som tam mala. Na druhy den rano, ze si spravim este jeden test, na ranny moc, uz bol negativny. Namocim novy test do pohara s dzusom aa krasne // sa tam objavili. Pred testovanim sa vyhybajne pitiu pomarancoveho dzusu, skresli vysledok testu.
Ahojte chcem sa opytat je mozne ze sa mi uhniezduje vajicko ked mi 24.3.skoncil menzes a 26.3.som mala styk pri ktorom zostalo vsetko vo mne? A ktomu ma uz par dni boli pod bruskom ale vcera 31.3.mi test vysiel negatyvny?je to mozne? Ci si to len nahovaram?
@pripadik25 vsetko je mozne, my sme vzdy po menzese 2 dni sexovali tak, ze bez ochrany...ale ja som mala cyklus pravidelny 28 dni....
Ja mam ties pravidelny ciklus 28 dni...noo bola by som velmi rada keby ze som tehotna
@pripadik25 jaaaj ty chces byt 🙂 no tak potom castejsie styk.....
Ahoj, s veľkou istotou nie si tehotná, i keď všetko je možné, áno boli prípady, kedy ženy otehotneli počas menzesu, ale 2 dni po, to som ešte nepočula. Nemalo čo sa oplodniť, keď nové vajíčko schopné oplodnenia prichádza až v polovici cyklu. Je hlúposť si robiť tehu test krátko po menzese, doporučujem skôr ovulačný test si spraviť, s všetko dobre načasovať, aj partnerovi daj 3-4 dni, zvýši sa počet plavcov, nerobte to každý deň. Schopnosť otehotnieť je hlavne o dobrom načasovaní a hlavne nestresovať a netlačiť na pílu. Držím palce.
Uz som rozmyslala aj o niecom na podporu otehotnenia myslim ze sa to vola inofolik
Karin363 Dakujem velmi pekne 😊
@pripadik25 na podporu tehotenstva nič neexistuje, pokiaľ už nie si tehotná, sú lieky s vitamíny pre plod a udržanie tehotenstva. Netlač zbytočne do seba kadejaké hlúposti. Ukľudni sa, kúp si oči test a keď bude pozitívny, šup do postele. Partnerovi daj čas, pár dní, robte to v deň ovulácie alebo pár hodín pred či po. Ale hlavne kľud a nestresuj, ja som bola presne taká istá, a syn prišiel po 2 rokoch snaženia sa. Nakoniec prišlo leto, dovolenka, úplne som vidinu tehotenstva pustila z hlavy a šup, už to bolo. Kúp si len vitamíny čo sa užívajú pred otehotnením.
@pripadik25 ovu test malo byť
No dobre pocuvnem ta 😊

@nika234 nemyslím si. Neviem aký máš cyklus, ale ak ti v piatok skončila MS, tak ovulku by si mala mať až niekedy teraz - teda by sa nemalo čo uhniezďovať. Robíš si ovulačné testy? alebo vieš kedy máš ovulku?