icon

Ukázal by mi už test niečo?

10. jan 2022

ukazál by uz nieco tehu test? do nedele daleko kym by mala prist ms🙏🏻🙄

anjelicek26
10. jan 2022

Test ma zmysel robit najskor tie dva dni pred menstruaciou... ano niektorym ukaze "ducha" aj skor, ale ten niekedy nestmavne a je to zle uhniezdenie (velmi casto) a potom je s toho taky zbytocny smutok... daj tomu cas.

silviazlat
10. jan 2022

Kedy bol styk? Ja by som počkala na meškanie ms a až následne spravila.
Mne tak meškala 3 dni a potom 2 testy ukázali krasne 2 čiarky. A v 11tt u Dr aj srdiečko

autor
10. jan 2022

@anjelicek26 dakujem,aj tak asi skor citim ze pride ms ako tehotenstvo

autor
10. jan 2022

@silviazlat cely december🙏🏻😅

silviazlat
10. jan 2022

Zbytočne netlač na pílu… nechaj tomu volny priebeh. Súlož pre radosť, nie pre dieťa a pride to samo. Test rob až ked budu príznaky

anjelicek26
10. jan 2022

Prve tyzdne tehotenstva su uplne ako keby mala prijst MS kazdu chvilu...na to nemozes prihliadat, pockaj na ten test.

martinenka886
10. jan 2022

Tiez som si na zaciatku myslela ze na 100% pridu moje dni, lebo som mavala aj standardne bolesti v podbrusku a veru neprisli 🙂 Takze len pockaj 🙂

nikdenikto
10. jan 2022

V nedeľu mi mala dôjsť ms a v utorok som testovala clearblue digitálny negatívne. Samozrejme sklamanie ale ms neprichádzala a v piatok už bol test pozitívny 😊 tak radšej neskôr ako skôr

autor
10. jan 2022

@nikdenikto a mala si aj nejake pms stavy?

maminkadeticiek
10. jan 2022

Ci si alebo nie si,budes sa citit ako pred menstruaciou.Uplne akoby sa ti mala kazdu chvilu spustit.Ale je jeden priznak,ktory udava vela zien a ja som ho mala tiez vzdy pri tehotenstve a to je pichanie dole naboku v podbrusku.Ked ma pichalo,vedela som ze som zrejme tehotna.

autor
10. jan 2022

@maminkadeticiek tak ja uz jedno dietatko mam a nepamatam sa uz ako som sa vtedy citila pred tym nez som to zistila a teraz som velmi nedockava

nikdenikto
10. jan 2022

Áno úplne ako pred ms....mesiace ktoré sa nezadarilo som mala všetky príznaky tehotenstva 😂

autor
10. jan 2022

@nikdenikto 😂 to sme my zeny