icon

Ukáže mi tehu test výsledok dva dni po sexe?

evuuuc
4. mar 2016

Maminky kedy presne si mám spraviť tehotenský test? Asi za dva dni po sexe mi to neukáže, že? 🙂 Ďakujem 😉

patka33
4. mar 2016

no mne baby hovorili ze tak cca 10-11DPO

bonaqa2013
4. mar 2016

no tak to ozaj nie..... Najskôr v deň vynechania menz.

moni244
4. mar 2016

😀 to by museli byt ultra rychle spermie 😀 najskor v den oed vynecha menstruacia

zaraaa
4. mar 2016

Nie neukaže ti určite po dvoch dnoch,musí prejsť minimalne 7 dní od počatia

misel0806
4. mar 2016

Urcite v case vynechania ms. Usetris aj peniaze sa testy aj za zbytocne stresy😉😉😉

ukulela
4. mar 2016

niektore zeny su tak nedockave, ze by sa testovali uz pred sexom ... ;)

janinah
5. mar 2016

Niektoré by aj ušetrili-ak by za zbytočne kúpené a skoro použité testy si kúpili knihu biologie.... 😉

rheuska
5. mar 2016

Ano jasne. Uz na ovulaciu ti test ukaze ci bude vajicko oplodnene, alebo vyjde na zmar. Paneboze vsak mas internet. Citaj. A s dietatom pockaj kym nedoplnis chybajuce hodiny z biologie.

margarita
5. mar 2016

vysledok Ti urcite ukaze a urcite bude negativny 😀
ako uz tu pisu, staci vydrzat, ci Ti bude meskat menzes aspon den dva, skor je to len vyvolavanie duchov.
a nechcem Ta sklamat, ale mne aj ukazal zo 2x pozitivny test a dva dni na to prisiel skratka silnejsi menzes, biochemicke tehu, mikropotrat 😔
takze lepsie vydrzat, ci sa fakt oplodnilo a uchytilo, ak hej, nemas sa kam ponahlat.

sabina1975
5. mar 2016

Tak dva dni po sexe by ta malo dieta uz kopat a sedem dni po sexe uz by ti malo vykukat brusko

zlevysavam
5. mar 2016

Jasne, ved uz 2 tyzdne pred sexom si mozno v prvom tyzdni tehotenstva

majba
5. mar 2016

nie. neukaze. testovat treba az vtedy, ked nepride menstruacia.

cerez
5. mar 2016

kľudne si urob test druhý deň po sexe a podeľ sa s nami o výsledok

maminecka2
5. mar 2016

To asi nebolo mienene ako otazka ale dievcinka nam chcela pozdvihnut naladu 😆 Diky.

abeata
5. mar 2016

Hmmm...tak rozmýšľam,že jeden by mohol...ale je dosť ťažký a finančne nákladný...a kupuje sa v ezoterických potrebách...

masterton
5. mar 2016

Normálne neverím 👀 v 21 storočí a padajú tu také otázky 👀??😁

janette321
5. mar 2016

inak ja by som brala keby bol taký nejaký test do troch dní ... test za pár drobných vždy lepší ako tabletka ,, po ,, escapelle za 22 eur a ešte si rozhádzať menzes ... :D

sana611
30. okt 2021

@zaraaa unas je to 7den ale 23 počas slabších kramoch mali nechránený, na druhý 24 tého sme malý znovu ale tam už krami nemala,,, ináč veľmi nízka šanca na oplodnenie počas menzes,,, aj keď ju mam nepravidelnu neviem kedy mam ovulaciu niekedy mávam aj menzesom ovulaciu no neviem prešlo 7 dní a už dnes mi stojí jedlo v krku, bolesti brucha mam už od 2 dňa včera som mala taka pichanie ako pri ovulacnych dní nával tepla ide na mňa no neviem 1 tehotenstvo prebehlo inak som stále spala a 1 deň meškanie kramov som si spravila test a bolobto tam no neviem