Ukáže mi test výsledok 25 dní po styku?
25 dní po styku mi test už ukáže? Sex som mala posledny decembrový týždeň, menzes som mala aj v januári okolo 11.1. Tak nemôžem u byť tehotná ci? Nerozumiem sa tomu, prosím neukamenujte ma. Keď som mala v januári menzes už nemôžem byť alebo?
ved som ti pisala, ze nesexuj a nebudes sa tak stresovat.. To je najlepsia antikoncepcia.
Treba rátať že budeš tehotná aj s kondómom, aj po menzes...ja byt na tvojom mieste už nesexujem aspoň do svadby...
Nestraste ma veď už nebudem, treba rozumne tak každý sa učíme
Dievca zlate.
Ak by bol sex v case ovulacie, bez kondomu, ze sa do teba spravi a otehotnela by si --- 10/14 dni od sexu uz je vidiet vysledok na teste.
Cize LOGICKY!!! Sex s kondomom a 25 dni po nom test negativny -- CO TI Z TOHO VYCHADZA????
@veronikaszabova jej z toho vychádza ze je tehotná 🤷♀️ ..tu netreba vyťahovať logiku, keď chýbajú elementárne znalosti...škoda klávesnicu drat
Kedy je čas ovulacie ???
Omg. Pouzi UJA GOOGLA. Poznas ho??
@veronikaszabova tazka hadanka 🤔🤣 odpovedou nas isto prekvapi 🤣
@casillas28 uz prekvapila. 😂😂 Kedy je ovulacia
@veronikaszabova ja mam dost 😂😂
A sex bol za svetla? Lebo na to tiež pozor...
@gejb radsej pri splne a po tme v komore 😂😂
Ale to je ťažko si to vyrátať ja mam menzes ako kedy bárs jako a nie na presno tak neviem kedy bol čas ovulacie no nevadí
@veronikaszabova a ešte keď ubúda mesiac, vtedy bude aj spermií menej 😂
Sa mi smejete tak teda prepáčte
Anonym - proste tehotna nie si. Bodka, hotovo.
Ovulaciu nerieš, to ti nič nepovie a najmä sa na to nespoliehajte...
Jemine keby som vedela tak by som nie ved toľko stresu teraz mam. No načo ach
Tak vám verím teda ze teda nie som tak nemusím ísť na krv? Lebo zajtra je piatok a už potom vikend
nie si tehotna. Ak chces mat istotu, tak chod na tu krv.
Podla mna si tehotná s dvojičkami
Neboj nebudem lebo to ani neviem vypočítať
Ak si mala od sexu menzes a zároveň je test negatívny je veľmi veľmi nepravdepodobne ze by si bola tehotná. Ak tomu aj tak neveríš sprav si ďalší test ale menzes býva znakom ze k oplodneniu nedošlo. Mali by ste pouzivat ochranu a preštudovať si niečo o tom ako cyklus funguje.
@nikavuk použili sme.
Tak ak ste použili ochranu, mala si menzes a aj test je negatívny tak nie si tehotná ved prečo by si mala byť??? Vôbec nechapem

Nie, nie si tehotná a kým sa niektoré veci nedoučíš aj keď máš už 20,tak sa radšej chráň