icon

Ukáže ovulačný test tehotenstvo?

15monca151
6. máj 2014

Ahojte dievcata,prosim vas mam taku otazku....14 dni uzivam inofolic na podporu otehotnenia....zacala som od 2ci3 DC....ovulaciu som mala skorej ako obvykle....pozorovala som hlien uz nejaky 8 DC priblizne,ale nedavala som tomu nejaky vyznam,lebo Som si myslela ze sa mi to zda,ked som uz mala mat zaciatok plodnych dni tak som si robila ovulacny test ... testovacia ciarka bola slabsia ako kontrolna a na dalsi den bola zasa slabsia....takze,ak som to Dobre pochopila tak ovulacia bola skorej ako som mavala nie? Nikdy som si ovu test nerobila,teraz prvy meat ,preto sa pytam 🙂 no ale co som chcela,tento mesiac sme sa snazili riadne takze ovulku sme trafili lebo sme sa snazili aj v tych dnoch ako som pozorovala hlien....uz vyse tyzdna ma pobolieva podbrusko ako by som mala mat MS ale ta ma byt az bud.tyzden,mala som aj kyselinu stupnutu v puse a taky biely povlak na posve,vobec to nesvrbelo ani nepalilo a potom som Mala tak dva dni vytok nabelany,bez zapachu....chcela som sa spytat,ze ci by ovu test ukazal tehotenstvo,ze vlastne som kdesi citala,ze je aj hladila LH vyssia,lebo na tehu test je este skoro kedze MS mam az na bud.vikend.....Dakujem vam za vsetky rady 🙂

miriamn76
16. okt 2016

@karmela zajtra je 9DC to zvyknem mavat uz plne pozitivny tak uvidime no vzdy som ho mala navecer a teraz tam neni nic😀

karmela
16. okt 2016

@miriamn76 ale rozdiel je vidieť možno máš viac lh hormónu doobeda cez deň co to popijes tak možno preto večer je slabí..Berieš aj nejaké vitamíny nové ale niečo?Kolko dc si dnes?

karmela
16. okt 2016

@miriamn76 aha uz vidím 9dc zajtra skusaj určite ďalej aj doobeda aj večer

miriamn76
16. okt 2016

@karmela beriem gynex a kyselinu listovu

miriamn76
16. okt 2016

@karmela urcite budem skusat som zvedava co ztoho bude nakoniec😀

karmela
16. okt 2016

@miriamn76 a ten gynex si len tento cyklus začala brat ci uz dlhšie ho berieš?

miriamn76
16. okt 2016

@karmela tento dva tyzdne ho beriem

karmela
16. okt 2016

@miriamn76 aha no ja som pila pred 2r len alchemiku a mi to posunulo ovu..Ked som prestala tak sa mi to upravilo..No neviem možno to je tým gynexom že doobeda taký test poobede iný..Každopádne nech to skončí úspešne

miriamn76
16. okt 2016

@karmela budem.informovat😀😀

karmela
17. okt 2016

@miriamn76 ahoj moja ako dnes tmavne testik?

miriamn76
17. okt 2016

@karmela Ahoj ano tmavne este neni pozitivny ale uz mu vela nechyba☺teraz som akurat robila

miriamn76
17. okt 2016

@karmela takto je dnes😊

karmela
17. okt 2016

@miriamn76 no pekne vyzerá uz,len tak ďalej nech je pekne pozitívny a potom nech sa sup zadarí

miriamn76
17. okt 2016

@karmela zajtra zrejme bude a ked bude ovulka budem na nocnej ako vzdy😕

karmela
17. okt 2016

@miriamn76 moja na tak keksik dnes,zajtra pred nočnou ak sa dá alebo po nočnej určite si nájdete chvíľku niekedy počas plodných dni..Vieš že prežijú v dobrom prostredí aj 48h.🎈 Budem držať silno palce

miriamn76
17. okt 2016

@karmela dakujem😊

karmela
18. okt 2016

@miriamn76 ako uz ho máš pozitívny😉 Nech ti to v nočnej zbehne

miriamn76
18. okt 2016

@karmela Ahoj dnes mam dennu zajtra nocnu☺. Dojdem dnes domov urobim testik ak bude pozitivny ovu bude zajtra alebo pozajtra☺. Uvidime ci vobec bude☺

miriamn76
18. okt 2016

@karmela Tak dnes ovu test slabota😕

karmela
18. okt 2016

@miriamn76 ahojky este slabší ako včera? Ta čo to? Možno sa ti len posunie ovu..A robíš si aj doobeda aj poobede testíky? Ked si mala doobeda silnejšie..

miriamn76
18. okt 2016

@karmela myslim ze je slabsi ako vcera a dnes doobeda som nerobila to sa v robote neda. Tiez som myslela ten gynex ci mi nevrati 28 dnovy cyklus ako som mavala predtym

karmela
18. okt 2016

@miriamn76 no ked sa ti posunie ovulka tak potom aj cyklus by sa mal správne predĺžiť..Každopádne hlavne nech je ten cyklus úspešný..Tak testi ďalej a daj vedieť

miriamn76
18. okt 2016

@karmela ok dam vediet☺

mimi_3
19. okt 2016

Ahojte kočeny, v čase keď ste mali dostať menštruáciu, ale nedostali ste (lebo ste otehotneli), mali ste predmenštruačné bolesti??

Ja mám dnes dostať menštruáciu, ale žiadne bolesti, ani náznak špinenia. Pred týždňom som mala slabé špinenie 2 dni. Takže som zvedavá, či tá menštruácia ešte dorazí... mám ju pravidelnú ako hodinky, 28 dňový cyklus, zvyčajne začne hneď ráno, alebo už v noci... takže som v očakávaní, snáááď sa to už konečne podarilo a bude bejby 🙂 🙂 🙂

sibalka21
19. okt 2016

@mimi_3 Ja som bola tehu dva krat a zakazdym som mala priznaky MS... Ak nedorazi sprav zajtra test a budes vediet na com si 🙂

mimi_3
19. okt 2016

Ja zatiaľ nič.. iba prsia mám také "zdúrené", ale bruško ma vôbec nebolí. Test je už zakúpený, ráno si spravím. Dúfam, že bude potešujúci výsledok 🙂

karmela
19. okt 2016

@mimi_3 no ja som sa necítila vôbec tehotná😄 Myslela som že ms dôjde ale nedošla..Jedine co som spozorovala že mi nechutila Kava.Napinalo ma,ale netuklo mi prečo..Až deň po vynechaní ms kradne // držím palce aby to bol aj tvoj prípad

karmela
19. okt 2016

@mimi_3 no ja som sa necítila vôbec tehotná😄 Myslela som že ms dôjde ale nedošla..Jedine co som spozorovala že mi nechutila Kava.Napinalo ma,ale netuklo mi prečo..Až deň po vynechaní ms krasne // držím palce aby to bol aj tvoj prípad

miriamn76
19. okt 2016

@karmela tak prave som robila test ciarka uuplne slabulinka ja to nechapem bojim sa ze tento mesiac ovu ani nebude😕podla apky by mala byt dnes a testy stale negativne

karmela
19. okt 2016

@miriamn76 ahoj moja možno este len bude,Že sa ti posunie na neskôr..😳🤔 pre istotu ste mali lásku aj ked si mala silnejšie testíky?Dnes si 11dc?