icon

Ukáže ovulačný test tehotenstvo?

15monca151
6. máj 2014

Ahojte dievcata,prosim vas mam taku otazku....14 dni uzivam inofolic na podporu otehotnenia....zacala som od 2ci3 DC....ovulaciu som mala skorej ako obvykle....pozorovala som hlien uz nejaky 8 DC priblizne,ale nedavala som tomu nejaky vyznam,lebo Som si myslela ze sa mi to zda,ked som uz mala mat zaciatok plodnych dni tak som si robila ovulacny test ... testovacia ciarka bola slabsia ako kontrolna a na dalsi den bola zasa slabsia....takze,ak som to Dobre pochopila tak ovulacia bola skorej ako som mavala nie? Nikdy som si ovu test nerobila,teraz prvy meat ,preto sa pytam 🙂 no ale co som chcela,tento mesiac sme sa snazili riadne takze ovulku sme trafili lebo sme sa snazili aj v tych dnoch ako som pozorovala hlien....uz vyse tyzdna ma pobolieva podbrusko ako by som mala mat MS ale ta ma byt az bud.tyzden,mala som aj kyselinu stupnutu v puse a taky biely povlak na posve,vobec to nesvrbelo ani nepalilo a potom som Mala tak dva dni vytok nabelany,bez zapachu....chcela som sa spytat,ze ci by ovu test ukazal tehotenstvo,ze vlastne som kdesi citala,ze je aj hladila LH vyssia,lebo na tehu test je este skoro kedze MS mam az na bud.vikend.....Dakujem vam za vsetky rady 🙂

miriamn76
20. okt 2016

@karmela Dakujem moje☺

miriamn76
20. okt 2016

@karmela ja tam zajtra zavolam teraz uz nebolo nic ani na papieri uvidim co bude do rana a zajtra. Pekne sa to kasle jak mne tak aj tebe. Snad to bude ok

karmela
21. okt 2016

@miriamn76 ahojky co máš nové?skus testik možno uz bude pozitívny..A ďakujem za srdiečko😊

mimi_3
21. okt 2016

Baby, migrena odisla a ms prisla :( ale takaa ze teraz mi nejde odpadnut hlava ale vypadnut brucho :( aaach takze zase to nevyslo :( :(

miriamn76
21. okt 2016

@karmela Ahoj moja. Nemaa zaco☺. Spinenie uz ziadne este vcera vecer po laske tak jednorazovo na vlozku a odvtedy nic. Testik som prave robila a negativny stale. Este mam dva posledne dnes este skusim a uz dalsie ani nejdem kupit kaslem na to. Ved tolko testov a niiic

karmela
21. okt 2016

@mimi_3 mrzí má to,ale nestrácaj nádej čo chvíľa si tie // nájdeš na testíku..Len sa treba ľúbiť a príde to uvidis..

karmela
21. okt 2016

@miriamn76 som rada že sa ti nespustila ms😉 Tak budete mat lásku každý druhý tretí deň a trafíte sa takto aj do ovu..Budem ti držať palce..

miriamn76
21. okt 2016

@karmela Do ovu sme sa uz trafili tolko krat a nic😕uz by sa mohlo zadarit ved cas leti

karmela
21. okt 2016

@miriamn76 ale raz to musí vyjsť,že sa trafíte tak aby sa to ukončilo narodením bábätka😉

miriamn76
21. okt 2016

@karmela Dufam moja. Dufam ze uz neni neskoro. Dakujem

miriamn76
21. okt 2016

@karmela Termín pro početí Pohlaví Luna Napěťové aspekty
(problematické)
16.1.2016 - 13:34h Chlapeček Beran 7x - ukázat
14.2.2016 - 21:50h Holčička Býk 3x - ukázat
15.3.2016 - 06:51h Chlapeček Blíženci 3x - ukázat
13.4.2016 - 18:21h Holčička Rak 3x - ukázat
13.5.2016 - 06:50h Chlapeček Lev 1x - ukázat
11.6.2016 - 21:28h Holčička Panna 5x - ukázat
11.7.2016 - 13:53h Chlapeček Váhy 3x - ukázat
10.8.2016 - 07:20h Holčička Štír 3x - ukázat
9.9.2016 - 00:59h Chlapeček Střelec 5x - ukázat
8.10.2016 - 18:05h Holčička Kozoroh 5x - ukázat
7.11.2016 - 08:50h Chlapeček Vodnář 2x - ukázat
6.12.2016 - 22:30h Holčička Ryby 3x - ukázat
Takto mi to vychadza v jonasovej kalkulacke. Tento mesiac to bolo osmeho laska bola az deviateho

karmela
21. okt 2016

@miriamn76 nebude neskoro..Chod k Dr nech ti spraví vyšetrenia moja..A uvidis že to bude ok a možno ti začne sledovať folikuly a poradí niečo aby si čím skôr otehu😉

miriamn76
21. okt 2016

@karmela dnes negativne uz len cakat. Zas som dnes troska spinila taky ruzovy vytok

karmela
21. okt 2016

@miriamn76 ta co to moja? Nezajdes potom k Dr.?kebyze máš ovu hneď po ms dám ti otázku ci sa nemôže uhniezdovat ked máš ružový výtok.Neviem fakt moja buď počkaj a o týžden spravíš testik alebo potom zájdi k dr

miriamn76
21. okt 2016

@karmela nemyslim si ved testy boli negativne zacala som ich robit na 6 den. Uz som na to myslela ked bola v nedelu rano laska a o hodinu sa spustila mrcha no to je asi blbost . Ak to bude trvat aj cez vikend tak skocim dokymu.

karmela
23. okt 2016

@miriamn76 ahojky moja co máš nové? Teraz uz len čakať ci to vyšlo aj ked si nevistihla pozitívny ovu testik..Láska bola takze šanca tam stále je😉Daj potom vedieť držím paluchy

miriamn76
23. okt 2016

@karmela ahoj moja. Spinenie uz prestalo inak vsetko po starom. Zatial sa tu vytesujem z dievcatami z ich pozitivnych testikov ☺

karmela
23. okt 2016

@miriamn76 onedlho sa budeme vytešovať aj s tvojich pozitívnych testikov😉

miriamn76
24. okt 2016

@karmela tak moja zase sa mi to rano v robote zacalo spustat a teraz silnejsie predsa len bude ztoho mrcha asi😕. Citala som ze aj tebe dosla mrcha a to som si myslela ze sa budem tesit aspon u teba z dvoch //

karmela
24. okt 2016

@miriamn76 ahoj moja no spustila sa mi dnes ráno.Ale tebe nejako skoro mojo..Ked mi skončí ms sa chystám k Dr nech ma pre istotu pozrie ci je všetko ok a dám si zopakovat asi aj hormonálny profil..Mojo verím že raz sa budeme obidve tešiť s pozitívnych testikov..Dúfam že do konca roka aspoň

miriamn76
25. okt 2016

@karmela urobila som dnes pre istotu tehu test a negativny. Mrcha sa zatial nespustila vlozka cista no ked dam tampon ruzovy vytok na nom je. Ja to nechapem idem v pondelok dokymu som zvedava co mi na to povie.

karmela
25. okt 2016

@miriamn76 Ahoj moja a kedy by si mala dostať ms?Mozno bolo skoro na tehu test.Chod len pekne k Dr,nieje dobre ked tak dlho špiníš a povec mu nech ta objedná aj na ten hormonálny profil.Ze chceš vedieť ci je všetko ok.

miriamn76
25. okt 2016

@karmela mam ju dostat 2.11.

karmela
25. okt 2016

@miriamn76 moja tak to je este dosť času..Tehu testik môže byt preto negatívny..To je blbe že nevieš kedy bola ovu ale hlavne že ste mali lásku takze zadarit sa mohlo..Co ti prajem😊

miriamn76
25. okt 2016

@karmela ja sa skor bojim ze to je predsa len ten prechod ked to tak zacina blbnut😕ja som ti taka nervozna ztoho ani ma nic nebavi. Uz len pockat do pondelku. Inak ako som zacala mat tie ruzove vytoky prestali sj prsia boliet ako pri mrche

karmela
25. okt 2016

@miriamn76 nemusíš byt v prechode ináč aj ja som myslela na to iste co ty..Tiež sa chystám po ms k Dr..Verím že na menopauzu mame este dosť času a nebude to ani nič vážne..

miriamn76
25. okt 2016

@karmela tak ty mas urcite cas no moja mama aj stara mama mali uz v 42 a vraj je to dedicne tak neviem

karmela
25. okt 2016

@miriamn76 no zlatko moja mama pomne uz nemala vôbec ms ani lieky ani injekcie jej nepomohli a mala 34r ako ja..😔

miriamn76
25. okt 2016

@karmela joj pani moji to velmi skoro tak snad nas to obide tak skoro☺

karmela
27. okt 2016

@miriamn76 ahojky no ako moja este špiníš?