icon

Ukáže ovulačný test tehotenstvo?

15monca151
6. máj 2014

Ahojte dievcata,prosim vas mam taku otazku....14 dni uzivam inofolic na podporu otehotnenia....zacala som od 2ci3 DC....ovulaciu som mala skorej ako obvykle....pozorovala som hlien uz nejaky 8 DC priblizne,ale nedavala som tomu nejaky vyznam,lebo Som si myslela ze sa mi to zda,ked som uz mala mat zaciatok plodnych dni tak som si robila ovulacny test ... testovacia ciarka bola slabsia ako kontrolna a na dalsi den bola zasa slabsia....takze,ak som to Dobre pochopila tak ovulacia bola skorej ako som mavala nie? Nikdy som si ovu test nerobila,teraz prvy meat ,preto sa pytam 🙂 no ale co som chcela,tento mesiac sme sa snazili riadne takze ovulku sme trafili lebo sme sa snazili aj v tych dnoch ako som pozorovala hlien....uz vyse tyzdna ma pobolieva podbrusko ako by som mala mat MS ale ta ma byt az bud.tyzden,mala som aj kyselinu stupnutu v puse a taky biely povlak na posve,vobec to nesvrbelo ani nepalilo a potom som Mala tak dva dni vytok nabelany,bez zapachu....chcela som sa spytat,ze ci by ovu test ukazal tehotenstvo,ze vlastne som kdesi citala,ze je aj hladila LH vyssia,lebo na tehu test je este skoro kedze MS mam az na bud.vikend.....Dakujem vam za vsetky rady 🙂

gabikamicka
1. okt 2016

@karmela dakujem pekne potom sa ozvem ako Pekny vikend

miriamn76
3. okt 2016

@emakiki Ahoj. Mam na teba otazocku☺. Mrcha mi meska jeden den neberiem to dako do uvahy mohla sa posunut ovu kedze tento cyklus som nerobila ovu testy tak neviem kedy presne bola a tam smeruje moja otazocka. Robila som si len tak vcera vecer ovu test a dnes rano a dnes rano je ovu test silnejsi. Mohlo by sa stat ze by mi vychadzala ovu na cas ked mam mat mrchu? A moze byt ovu dva krat v jednom cykle? Ten vrchny je vcerajsi ten druhy dnes rano

emakiki
3. okt 2016

@miriamn76 pochybujem že by sa ti tak posunula ovu z jedného cyklu na druhý, ale môže byť, ale skôr to vidím na tehu, urob si tehotenský, mne keď takto ukázal ovu, n tehu už bol duch 😉 drzim palce 😉

miriamn76
3. okt 2016

@emakiki Dakujem ale tehu to zrejme nebude nemam ziadne priznaky dokonca ma tento mesiac ani prsia nebolia akurat som nafuknuta riadne len do mna pichnut spendlikom☺.

lily111
3. okt 2016

Mne tak vyslo, ovu test den pred menst.silno pozitivny a na druhy den aj tehu test pozitivny

miriamn76
3. okt 2016

@lily111 ale mala si aj dake tehu priznaky? Lebo ja nemam ziadne. Teda nikdy som nemala ni prsia ma boleli pri kazdom tehu teraz ani to nie. Preto si myslim ci nebude ovu

lily111
3. okt 2016

@miriamn76 ani jeden jediny, no som zvedava, co ti ukaze tehot.test, ja na tvojom mieste by som uz bola na ceste do lekarne, inak kolegyni pred dvomi tyzdnami tiez ukazal ovu test tehotenstvo asi tri dni pred ms a rovnako ako u teba kazdy den silnel, uz je asi v 7tt

miriamn76
3. okt 2016

@lily111 chcela by som tomu verit ale tehu test sa bojim robit☺urobim este zajtra ovu ci bude silnejsi ak mrcha nedorazi☺

lily111
3. okt 2016

@miriamn76 uz mas ocakavania a ver ze sa zajtra budes bat urobit ten ovu test rovnako ako by si si urobila tehotensky, joooj,mprajem ti, aby to vyslo

miriamn76
3. okt 2016

@lily111 dakujem☺

lily111
3. okt 2016

@miriamn76 daj vediet potom, drzim silno palce

miriamn76
3. okt 2016

@lily111 ak do zajtra nedojde mrcha urobim tehu test ak budu // tak asi vyskocim z koze od radosti☺urcite dam vediet

mausy21
3. okt 2016

@miriamn76 zlatkooooo 😊😊😊😊dufam ze sa k nam pridas...

miriamn76
3. okt 2016

@mausy21 juj moja keby to tak bolo ☺no priznaky absolutne ziadne😏

mausy21
3. okt 2016

@miriamn76 nevadiii ani ja som nemala a vlastne ani nemam doteraz

emakiki
3. okt 2016

@miriamn76 a kde je napísané že musíš mať príznaky? 😃😉

miriamn76
3. okt 2016

@mausy21 ale aspon prsia by boleli nie juj ja by som to tak chcela☺ale z teba mam radost aj z vasho bijuceho ❤

miriamn76
3. okt 2016

@emakiki tak ja skusim ten tehu test to pripadne sklamanie potom nejak rozdycham😀

mausy21
3. okt 2016

@miriamn76 jeby si neni tehu nemas hentaky ovu test...urcite to vyslo.dakujem aj ja sa tesim..mna ani prsia nebolia..niiic vobec len ten vytok biely

mausy21
3. okt 2016

@miriamn76 ides testovat,????drziiim palceee

miriamn76
3. okt 2016

@mausy21 musim skocit do lekarne meska mi len jeden den no ak sa posunula ovu tak cely cyklus preto to moc este neberiem ako meskanie

emakiki
3. okt 2016

@miriamn76 drzim palce😉

miriamn76
3. okt 2016

@emakiki dakujem☺

miriamn76
3. okt 2016

@lily111 emakiki@ mausy21@ dievcata tehu test negativny😌

miriamn76
3. okt 2016

@mausy21 negativny😌

miriamn76
3. okt 2016

@emakiki negativny😌

emakiki
3. okt 2016

@miriamn76 hmmm a kolko si DC? Mavas pravidelný cyklus?

miriamn76
3. okt 2016

@emakiki meska jeden den ano mavam pravidelny 25 dnovy

miriamn76
3. okt 2016

@emakiki urobila som teraz poobede este jeden☺je to duch alebo kanalik? Co myslis? Je to rapi clear

veronika1603
3. okt 2016

@miriamn76 skor ako kanalik.teda ked je dosiva....ked do ruzova tak mas este nadej.je skor siva ci ruzova?