icon

Ukáže ovulačný test tehotenstvo?

15monca151
6. máj 2014

Ahojte dievcata,prosim vas mam taku otazku....14 dni uzivam inofolic na podporu otehotnenia....zacala som od 2ci3 DC....ovulaciu som mala skorej ako obvykle....pozorovala som hlien uz nejaky 8 DC priblizne,ale nedavala som tomu nejaky vyznam,lebo Som si myslela ze sa mi to zda,ked som uz mala mat zaciatok plodnych dni tak som si robila ovulacny test ... testovacia ciarka bola slabsia ako kontrolna a na dalsi den bola zasa slabsia....takze,ak som to Dobre pochopila tak ovulacia bola skorej ako som mavala nie? Nikdy som si ovu test nerobila,teraz prvy meat ,preto sa pytam 🙂 no ale co som chcela,tento mesiac sme sa snazili riadne takze ovulku sme trafili lebo sme sa snazili aj v tych dnoch ako som pozorovala hlien....uz vyse tyzdna ma pobolieva podbrusko ako by som mala mat MS ale ta ma byt az bud.tyzden,mala som aj kyselinu stupnutu v puse a taky biely povlak na posve,vobec to nesvrbelo ani nepalilo a potom som Mala tak dva dni vytok nabelany,bez zapachu....chcela som sa spytat,ze ci by ovu test ukazal tehotenstvo,ze vlastne som kdesi citala,ze je aj hladila LH vyssia,lebo na tehu test je este skoro kedze MS mam az na bud.vikend.....Dakujem vam za vsetky rady 🙂

karmela
5. okt 2016

@miriamn76 ja som myslela kvôli tehu ci nebude ovu testik pozitívny 😉

miriamn76
5. okt 2016

@karmela ja viem moja ☺ja vzdy pred mrchou alebo pocas nej objednavam ovu testy a vzdy mi chodia do troch dni preto som ich cakala dnes. Kupila som v dm este pepino aj ked ten bude biely tak pockam co povie doktor ci tam predsa len nie je cysta

karmela
5. okt 2016

@miriamn76 takze zajtra robíš testik? Držím ti silno palce

miriamn76
5. okt 2016

@karmela ano urobim este jeden rano. Dam vediet☺aka to bola beloba😀

miriamn76
6. okt 2016

@karmela Ahoj. Tak mojenky uplna beloba ako som si myslela😕

karmela
6. okt 2016

@miriamn76 ahoj moja to mi je ľúto😔Nič nanom nieje?Zajtra ideš k Dr?

miriamn76
6. okt 2016

@karmela vobec nic ano zajtra idem tak uvidim. Da sa otehu aj pred ms?

karmela
6. okt 2016

@miriamn76 ahojky áno dá sa otehu aj pred ms keď sa ovu posunula,alebo si ovulovala raz z jedného vaječníka a neskôr z druhého..Pred ms..len tým pádom sa aj posunie aj cyklus,alebo ms už nepríde lebo si otehu..Tažko povedať.Ale viem že kocke s našej bývalej témy Dr povedal,že musela otehu pred ms..jej už na 5dpo vyšiel pozitívny testik s duchom☺️Držím ti palčeky

evina2008
6. okt 2016

Ahojte hadam mi pomozete lebo ja som uz s toho vsetko somar...takze menzes som mala 13.9 potom som 30.9 mala ruzovy vytok ...plodne dni som mala kedze viem kedy ich mam kedze citim bolesti.mam cyklus 22-25 dnovy.takze uz by som mala davno dostat menzes kedze mam nepravidelny menzes.a boli ma podbrusko ako keby som mala dostat menzes.necitim ziadne priznaky ani bolesti prsnikov(mam implantaty..tiez som necitila ked som bola s najmladsou tehotna)a tak som spravila test ovulacny je pozitivny co mi je divne a tehotensky negativny....aspon zatial😏Ako to teda je? Ja som z toho jelen ..dakujeeeeeeeem😘😘😘😘

veronika1603
6. okt 2016

@evina2008 tento ovulacny ale pozitivny nieje....ciarky musia byt minimalne rovnako tmave,ba testovacia byva aj silnejsia nez kontrolna

nivea777
6. okt 2016

@evina2008 ovu test nie je pozitivny..ani ovu test ani tehu test = s velkou pravdepodobnostou nie si tehotna aa ked este tvrdis ze mas nepravidelny cyklus,

evina2008
6. okt 2016

@nivea777 @veronika1603 och chvalabohu dakujeeeem my spadol kamen zo srdca 😘😘

evina2008
6. okt 2016

@nivea777 @veronika1603 isla som vyhodit test tehu teraz a je toto duch? Povedzte ze neni

ivec16
6. okt 2016

@evina2008 no veruze je... skus este jeden test o 2 dni

ereska
6. okt 2016

@evina2008 vizera tak 🙂

nivea777
6. okt 2016

@evina2008 je to duch ale ak sa to objavilo po limite,tak to je falosny vyledok..

ivec16
6. okt 2016

@evina2008 ako pisu baby kedze je to po limite nemusi to nic znamenat ale ja by som o 2 dni testla este raz a najlepsie z raneho mocu

evina2008
6. okt 2016

Dakujem

veronika1603
6. okt 2016

@evina2008 aj ja by som skusila o dva dni.nevadi ze je po limite

karmela
6. okt 2016

@miriamn76 ako sa máš? Nič nové?ani na ovu teste?zajtra sa ozvy držím palčeky

miriamn76
6. okt 2016

@karmela nie moja ja som v praci budem doma az o 19:00 no ovu testy dnes dorazili 😊volalal mi dcera. Zajtra rano skusim☺

karmela
6. okt 2016

@miriamn76 takze ani ms nedorazila 😉 Stále máš nádej..Nech ti to v práci zbehne a zajtra sem daj foto dúfam že bude pozitívny ovu ale už aj tehu testik potom😌

miriamn76
6. okt 2016

@karmela keby si tak pravdu mala☺

miriamn76
7. okt 2016

@karmela Ahoj mojo. Takze mrcha stale nikde tehu test negativny a ovu tiez ten hore je ranny dolny je vcera vecer😕tehu mozem s urcitostou vylucit. Nejde mi to lepsie odfotit som vymenila s mojim fon a fotak je tu na nic

miriamn76
7. okt 2016
miriamn76
7. okt 2016

@karmela skusila som lepsie odfotit ten dnesny☺neni to nic moc ale asi lepsie vidiet

evina2008
7. okt 2016

@miriamm76 ja si myslim ze ta ciarka silnie.....mozno je este skoro na tehu test....neskusala si digitalny?drzim palceky aby ti to vyslo.... 😲

miriamn76
7. okt 2016

@evina2008 nie neskusala no meska od nedela tak by mi hadam aspon nieco ukazal😕. Som objednana dnes doktorovi zhodou okolnosti na preventivku no som myslela ked som sa objednavala ze uz budem mat po mrche

evina2008
7. okt 2016

miriamm75 no daj potom vediet...ja zas stale chodim cikat uz mi to ide na nervy a stale dufam ze dostatnem menzes....lebo 4dieta tak to by uz teda bolo 😒 sice som chcela este jedno vzdy som chcela mat 4deti ale nie tak skoro.....no ja tiez pockam do pondelka a uvidim co bude ....lebo mam zas ten pocit ze som v tom........aky mas cyklus?lebo ja mam 22-25 ale skor 22dnovy

karmela
7. okt 2016

@miriamn76 ahoj moja nieje pozitívny ale ani najslabší,Dr ti buď pichne vyvolávačku alebo ta zavolá neskôr všetko bude záležať od toho co uvidí na sone to by ti mala spraviť určite..držím ti palčeky a ozvy sa co povedala Dr