Ukáže ovulačný test tehotenstvo?
Ahojte dievcata,prosim vas mam taku otazku....14 dni uzivam inofolic na podporu otehotnenia....zacala som od 2ci3 DC....ovulaciu som mala skorej ako obvykle....pozorovala som hlien uz nejaky 8 DC priblizne,ale nedavala som tomu nejaky vyznam,lebo Som si myslela ze sa mi to zda,ked som uz mala mat zaciatok plodnych dni tak som si robila ovulacny test ... testovacia ciarka bola slabsia ako kontrolna a na dalsi den bola zasa slabsia....takze,ak som to Dobre pochopila tak ovulacia bola skorej ako som mavala nie? Nikdy som si ovu test nerobila,teraz prvy meat ,preto sa pytam 🙂 no ale co som chcela,tento mesiac sme sa snazili riadne takze ovulku sme trafili lebo sme sa snazili aj v tych dnoch ako som pozorovala hlien....uz vyse tyzdna ma pobolieva podbrusko ako by som mala mat MS ale ta ma byt az bud.tyzden,mala som aj kyselinu stupnutu v puse a taky biely povlak na posve,vobec to nesvrbelo ani nepalilo a potom som Mala tak dva dni vytok nabelany,bez zapachu....chcela som sa spytat,ze ci by ovu test ukazal tehotenstvo,ze vlastne som kdesi citala,ze je aj hladila LH vyssia,lebo na tehu test je este skoro kedze MS mam az na bud.vikend.....Dakujem vam za vsetky rady 🙂
@miriamn76 ahojky áno dá sa otehu aj pred ms keď sa ovu posunula,alebo si ovulovala raz z jedného vaječníka a neskôr z druhého..Pred ms..len tým pádom sa aj posunie aj cyklus,alebo ms už nepríde lebo si otehu..Tažko povedať.Ale viem že kocke s našej bývalej témy Dr povedal,že musela otehu pred ms..jej už na 5dpo vyšiel pozitívny testik s duchom☺️Držím ti palčeky
Ahojte hadam mi pomozete lebo ja som uz s toho vsetko somar...takze menzes som mala 13.9 potom som 30.9 mala ruzovy vytok ...plodne dni som mala kedze viem kedy ich mam kedze citim bolesti.mam cyklus 22-25 dnovy.takze uz by som mala davno dostat menzes kedze mam nepravidelny menzes.a boli ma podbrusko ako keby som mala dostat menzes.necitim ziadne priznaky ani bolesti prsnikov(mam implantaty..tiez som necitila ked som bola s najmladsou tehotna)a tak som spravila test ovulacny je pozitivny co mi je divne a tehotensky negativny....aspon zatial😏Ako to teda je? Ja som z toho jelen ..dakujeeeeeeeem😘😘😘😘
@evina2008 tento ovulacny ale pozitivny nieje....ciarky musia byt minimalne rovnako tmave,ba testovacia byva aj silnejsia nez kontrolna
@nivea777 @veronika1603 och chvalabohu dakujeeeem my spadol kamen zo srdca 😘😘
@nivea777 @veronika1603 isla som vyhodit test tehu teraz a je toto duch? Povedzte ze neni
Dakujem
@evina2008 aj ja by som skusila o dva dni.nevadi ze je po limite
miriamm75 no daj potom vediet...ja zas stale chodim cikat uz mi to ide na nervy a stale dufam ze dostatnem menzes....lebo 4dieta tak to by uz teda bolo 😒 sice som chcela este jedno vzdy som chcela mat 4deti ale nie tak skoro.....no ja tiez pockam do pondelka a uvidim co bude ....lebo mam zas ten pocit ze som v tom........aky mas cyklus?lebo ja mam 22-25 ale skor 22dnovy

@miriamn76 ja som myslela kvôli tehu ci nebude ovu testik pozitívny 😉