icon

Ukáže ovulačný test tehotenstvo?

15monca151
6. máj 2014

Ahojte dievcata,prosim vas mam taku otazku....14 dni uzivam inofolic na podporu otehotnenia....zacala som od 2ci3 DC....ovulaciu som mala skorej ako obvykle....pozorovala som hlien uz nejaky 8 DC priblizne,ale nedavala som tomu nejaky vyznam,lebo Som si myslela ze sa mi to zda,ked som uz mala mat zaciatok plodnych dni tak som si robila ovulacny test ... testovacia ciarka bola slabsia ako kontrolna a na dalsi den bola zasa slabsia....takze,ak som to Dobre pochopila tak ovulacia bola skorej ako som mavala nie? Nikdy som si ovu test nerobila,teraz prvy meat ,preto sa pytam 🙂 no ale co som chcela,tento mesiac sme sa snazili riadne takze ovulku sme trafili lebo sme sa snazili aj v tych dnoch ako som pozorovala hlien....uz vyse tyzdna ma pobolieva podbrusko ako by som mala mat MS ale ta ma byt az bud.tyzden,mala som aj kyselinu stupnutu v puse a taky biely povlak na posve,vobec to nesvrbelo ani nepalilo a potom som Mala tak dva dni vytok nabelany,bez zapachu....chcela som sa spytat,ze ci by ovu test ukazal tehotenstvo,ze vlastne som kdesi citala,ze je aj hladila LH vyssia,lebo na tehu test je este skoro kedze MS mam az na bud.vikend.....Dakujem vam za vsetky rady 🙂

miriamn76
8. okt 2016

@karmela dakujem mojenky si zlata☺

miriamn76
8. okt 2016

@karmela no skusala som ten ovu test uuuplne ze slabulinka ciarocka skoro ju nevidno

miriamn76
8. okt 2016

@karmela dala som si cervene vinko uvidime ci pomoze☺zle mi bude urcite ja vino nemusim😀😀

veronika1603
8. okt 2016

@miriamn76 nezabudni na ten kupel horuci

karmela
9. okt 2016

@miriamn76 ahoj mojko no ako pomohlo vínko ci nie?Takze ovu test úplne zoslabol..Ale napadlo má že dievča moje zlate ked si mala pozitívny ovu testik pred paru dnami tak ty fakt budeš si musieť počkať este..hlavne nech je to úspešne čakanie s // potom..To kedy si mala tie ovu testy pozitívne?

miriamn76
9. okt 2016

@karmela uz nemusim cakat vinko a keksik zabral☺akurat sa mi zacala soustat mrch😀

miriamn76
9. okt 2016

@karmela v pondelok boli pozitivne a nrcha sa spusta presne po tyzdni co mala byt☺

karmela
9. okt 2016

@miriamn76 no tak to je dobre budete mocť snazilkovat čím skôr tým lepšie..A rob si ovu testíky aby ste to vystihli pekne a ukončili // držím paluchy aby sa to vyplnilo do slova a do písmenka😉

miriamn76
9. okt 2016

@karmela robievam ovu testy aj inofolic som brala no akurat teraz som si povedala ze kaslem na to a takto mrcha so mnou hupala😀

evina2008
10. okt 2016

@karmela tak u mna to vyzera asi takto... Dal mi vyvolavacku bud to spusti menzes alebo sa utvrdi tehu... Som cca v 3 tt Nieco tam vidi ale musim pockat budem vediet az 20.10.

mimi_3
10. okt 2016

Ahojte baby, chcela by som počuť váš názor. S priateľom sa snažíme od augusta. Tentokrát sme mali nechránený styk 3 dni po skončení menštruácie (8DC). Asi 5-6 dní dozadu (14-15 DC) som mala strašne hustý biely výtok, ktorý trval asi 2 dni, bolo ho dosť veľa. Dnes je 19 DC a mňa strašne boli prsia, mám mierne tlaky v podbrušku, ako pred začiatkom menštruácie, bolia ma kríže, tupá bolesť na pravom boku, dokonca keď som sa utrela na wcku, tak som tam mala taký slabo ružovo-hnedý fliačik. Je možné, že by som bola tehotná? Do začiatku ďalšej menštruácie mi ostáva ešte 10 dní. Cyklus mám pravidelný 28-dňový. Kedy si môžem najskôr spraviť test?

evina2008
10. okt 2016

@mimi_3 myslim ze je este skoro na test ja som robila testy raz mi vysiel pozitivny a doteraz negativne urob si tehu test pred menzesom lepsie ked aspon dva dni po menzese.ja tiez cakam a neviem co a ako a to by som mala byt podla kalkulacky 4 tt a lekar potvrdil ze tam nieco je ale musim pockat ci po vyvolavacke dostanem menzes alebo nie.este je skoro na test podla mna teraz mam uhniezdovanie aspon si myslim podla toho co pises

sibalka21
10. okt 2016

@mimi_3 a vies kedy mas ovulaciu? lebo vsetko co opisujes moze byt sposobene ovulaciou, priznaky tehotensva by si urcite tak skoro nemala

mimi_3
10. okt 2016

@sibalka21 Neviem kedy mám ovuláciu. Riadim sa len podľa kalendára, čiže mala by som ju mať na 15 DC. Ale o miminko sa snažíme od augusta a stále nič.... Preto sme to tento mesiac skúsili hneď po menštruácii, že čo ak sa zadarí. Len sú mi divné tieto "príznaky", pretože také nezvyknem mať..

karmela
10. okt 2016

@mimi_3 moja kúp si ovulacne testy ak vyjde pozitívny vtedy treba mat keksik,keďže nevieš kedy bola ovulacia ťažko povedať ci si tehuľka..A tehu test si robila? No vyvolavacka bábätku neuškodí aj keby si bola tehuľka..Tak držím palce a ak by to aj nevyšlo zaobstaraj si ovulacne testy aby si vedela kedy sa treba snažiť o baby..držím palce

karmela
10. okt 2016

@evina2008 niesom Dr ale ta čierna guľka,dole v právo nieje ges.vak? a test je negatívny?

karmela
10. okt 2016

@miriamn76 ahojky ako sa cítiš? teraz uz ovu testíky pekne rob aby sa zadarilo..Aj ja som mala doma zvyšné a co som začala špiniť tak to začali plodne dni aj ovu testy potvrdili..Tak má to trochu upokojilo lebo som sa až zľakla co to..Držím palce v tomto cykle..😉

evina2008
10. okt 2016

@karmela no veru neviem sliznicu mam vysoku krcok v poriadku no uvidime .20.10 budeme mudrejsi ak samozrejme nepride menzes

mimi_3
10. okt 2016

@karmela mozno prave toto su u mna tie priznaky ovu. Robila som si test a bol neg.aj ked testovat je este skoro.tak sa teda posnazime teraz a uvidime 🙂 dakujem

miriamn76
10. okt 2016

@karmela Ahoj. Uvidime co bude tento cyklus ja mam dako rozhodene hormony . Vzdy ma bolia prsia pred ms teraz ako som ti pisala ma neboleli no v sobotu zacali v nedelu rano som dostala ms a prsia bolia straasne kazdy pohyb utrpenie. Mrchu som myslela ze ked tyzden meskala ze bude poriadna ale zatial iba taka light este cakam ci sa dako silnejsie spusti. Boleli ta niekedy prsia aj pocas mrchy? Blbnu mi hormony fakt sa bojim toho prechodu😕

karmela
10. okt 2016

@miriamn76 mojko ci veríš ci nie mna týžden pred ms bolia fest prsia a tak druhý deň ms prestanú..a hormonálny profil ti Dr robil teraz niekedy???ak nie toto si požiadaj spraviť máš nato nárok vezme ti krv a o paru dni máš výsledky..Aj ja sa chystám ísť zase lebo tento rok mi blbne všetko..A skúsila si papať baby plán vitamíny?

miriamn76
10. okt 2016

@karmela ved to aj mna bolievaju par dni pred mrchou no teraz ma neboleli zacali az v sobotu vma v nedelu dosla mrcha to je take divne ten profil si dam urobit snad mi urobi

miriamn76
10. okt 2016

@karmela a baby plan nie. Beriem kyselinu listovu mala som aj inofolic a teraz nanjnovsie gynex kvapky vraj uoravuju cyklus

karmela
10. okt 2016

@miriamn76 daj si potom spraviť určite povec mu rovno že chcete druhé baby a chcela vy sisi dať spraviť ten hormonálny profil..Uz dlho sa snažíte? Hneď po ms rob ovu testíky..A mohla sisi dať od Dr predpísať kýs.listovu na predpis je účinnejšia a lepšia ako ta co kúpiš bežne..Ja mám zlatu Dr a mne povie všetko na rovinu a poradí co a ako..

miriamn76
10. okt 2016

@karmela on vie ze chceme druhe a nijak sa k tomu nevyjadruje ale ja som sa doteraz ani dako nepytala som si povedala ze ak este moj organizmus je na to pripraveny tak sa podari prirodzene. Tak intenzivne ze uz to ozaj chceme sa snazime rok. Predrym sme na tom tak nelipli bolo to tak ze ak bude bude ak nie tak nie. Prerabali sme barak tak to bolo take volnejsie no ten posledny rok asi na to uz moc myslim neviem. No ten profil si urcite pojdem dat urobit. Je jedno kedy ci pred mrchou alebo po nej?

karmela
10. okt 2016

@miriamn76 mojo ti poviem pravdu toto si nepamätám presne ale viem že mi povedala nejaký deň cyklu kedy mám prísť na krv..Tak ho trosku drgni ty nech Vám pomôže dá sa to ak chce a vie ta pochopiť..Mne moja robí vždy Sono ked prídem no zase tam idem tak 2krat za rok ale povie mi teraz bude ovulacia ak chcete babo treba sa snažiť.Aj my chceme este jedno ale zatial to tiež berieme ked príde budeme sa tešiť.Tak uvidíme ide zima ci s toho niečo bude.😊Tebe držím palčeky a po roku snaženia povec Dr že nieje čas čakať este ďalšie roky 😉

miriamn76
10. okt 2016

@karmela dakujem za radu ☺uz by sa teda mohlo podarit tooolko cakat☺a ked sa podari tak dufam do uspesneho konca uz☺

karmela
10. okt 2016

@miriamn76 verím,že do dáte do konca roka na // určite a samozrejme do úspešného konca..Ovu mávaš kedy cca podľa testou ?máš taký cyklus ako ja ale nemávam to rovnako,raz na 10dc inokedy na 12-14dc..Nieje zač moja

miriamn76
11. okt 2016

@karmela ja mavam pozitivny ovu testik na 9 den. Som zvedava ako bude tento cyklus☺

karmela
11. okt 2016

@miriamn76 tak uz sa to blíži držím ti palce aby to vyšlo..✊a zabehli k Dr na ten hormonálny profil odbiť ta nemôže máš nato nárok moja😉