icon

Ukazujú Pepino testy falošné výsledky?

17. sep 2022

Zavádzajú pepino testy ?

Ukazujú Pepino testy falošné výsledky?
kristallka
19. sep 2022

Mne ukázali tieto testy vždy dobre.

drahomirrra
19. sep 2022

Tieto nove, ktore su uz v baleni 2ks, su absolutne chybne. Mne ukazali uz 2x ciarku, ine testy boli biele a menzes prisiel. Ta stara sarza, kde bol v baleni jeden kus, tie boli bezchybne, maleho mi ukazali tyzden pred ocakavanou MS, ktora samozrejme neprisla. Uz ich viac nekupim. Mne sposobili sok (nakolko sa chranime) a viem si predstavit, aky smutok sposobia zene, ktora sa uz tesi a nic z toho.

karinhlavacs
19. sep 2022

Mna teda pepino nikdy nesklamal.. stále ukáže ako prvý výsledok.. naposledy už 4dni pred očakávajúcou menštruáciou.. ostatne až neskôr.. v tom čase čo pepino tak mi aj digitálny ukázal 1-2tyzdne

kejtka87
19. sep 2022

Pri oboch deťoch som mala pepino. Podľa mňa je spoľahlivý. Robila som keď mi meškala menštruácia cca 5 až 10 dní, to som už vedela, že som v tom, bolo to plánované tehu a nikdy mi nemeskala tak dlho.🙂

majka176
19. sep 2022

Ja som používala iba tieto pepino a pre mňa boli spoľahlivé,(nikdy žiadni duchovia😀) keď som nebola v tom, ukázali iba jednu čiarku, no keď som otehotnela, pri oboch deťoch som mala koľajnice 🙂.

linki90
19. sep 2022

mne ukázal pepino test tehotenstvo a tak aj bolo ,takže skús o pár dní neskôr a najlepšie ten clear blue tam ti ukáže aj týždne 🙂 verím že to vynde ❤️🍀

lenkaaa25
19. sep 2022

Držím silno palce 🍀🙏

cajnik
19. sep 2022

Mozno len biochemicke tehotenstvo 🙂 treba pockat

katuskamala1
19. sep 2022

Mam najlepsiu skusenost (a to som sa roky testovala tak viem o com hovorim) s testom dr max. Vyskusaj ten, isto ukaze dobre a držím palce

lenkike
19. sep 2022

@autor ako to dopadlo?

autor
19. sep 2022

@lenkike ráno urobený mamatest ...

autor
Autor odpoveď zmazal
veronika3110
19. sep 2022

držím prsty, nech je to naozaj pozitívny test... dnes v snažilkách som čítala to sklamanie baby, ktorej vyšiel mamatest pozitívny, ale nič z toho nebolo, pretože všetky ostatné boli negatívne a viaceré sa začali sťažovať na ne

autor
19. sep 2022

Tak davam update žienky ,rano pred robotou urobeny mamatest vid foto vyssie ...radost taká ze som nevedela co robit ,prišla som do prace ,zacalo ma pobolievat podbrusko slabe spinenie ,o 12tej uz jasna krv 😪😪😪 Ďakujem za každý jeden povzbudivy komentár ,snažíme sa dalej ...

kavaba
19. sep 2022

Ahoj, viem ze uz vies na com si :(
...moja skusenost je taka, ze pepino testy ukazuju spravne. Pri kazdom pouziti vsak vidiet 2 ciarky. Ta druha je vsak len slabunka, skor ako tien - akoby presvital ten material co na palicke proste naneseny je. Ak je vsak test ozaj pozitivny, aj 2 ciarka je veeelmi vyrazna.
Tak drzim palce ;)

saandrin
19. sep 2022

Mne teraz spravil pepino falošný výsledok . Meškalo mi to a zrazu 2 čiarky , skoro som infarkt dostala . Kúpila som iný a negatívny . A čítala som potom , že viaceré s ním mali rovnaké skúsenosti .

megan777
19. sep 2022

Mne prave ten ukazal pravdu za mna spokojnost s pepino

katuskamala1
19. sep 2022

To, ze krvacas este nemusi znamenat koniec.. Nechcem aby si mala nejake falosne nadeje, ale ja som tiež spinila a tehotna som bola. Viem o zenach, ktore i zakrvacali, riadne, ale len 1-2dni.Tak uvidis, raz to ale vyjde, ak nie dnes, lebo dnes patri inej, tak zajtra 🙂

sapa20
19. sep 2022

@katuskamala1 presne. Moja kamoška špinila ešte 4 mesiace.

autor
19. sep 2022

@sapa20 spinila alebo jasna červená krv a obrovské bolesti podbruska? 😪

autor
19. sep 2022

@katuskamala1 ďakujem za povzbudenie ,uvidim nerobim si nádeje tentokrát už ,keďže krv je jasno červená a bolesti som mala veľké

sapa20
19. sep 2022

Špinila v čase keď mala mať menštruáciu (mesačne).

krsamkova
19. sep 2022

Ja som bola 4 krát tehotná a kráčala som v každom tehotenstve a mala som bolesti brucha v každom tehotenstve. 2x som potratila a 2x nie. Takže ja už tieto bolesti a krvacanie neviem ako mam brať.”

linkapaulinka
21. sep 2022

I u nas mal pravdu vzdy ... a pomerne skoro ...

mofa
22. sep 2022

To prvy krat pocujem, ze pepino je nespolahlivy? Preco by bol?

veronika3110
22. sep 2022

@mofa baby spomínajú, že najmä tie 2v1 robia falošne čiarky, dokonca sú dosť ružové, nie sivé kanáliky a keď si urobia iný, tak test je negatívny… veľmi veľa a dlho sa o tom píše.. je to vraj tak odvtedy, od kedy je nejaká nová sarza či čo

atack
25. mar 2023

Ahojte dievčatá... 19.teho marca som mala dostať ms no neprišla... Tak som si 20teho urobila test značky pepino ukázal iba jednu čiarku... No a Včera som si robila test značky pepino znova a už som mala 2 čiarky... Potom som skúsila iné testy a každom jednom mi ukazalo úplne slabúnku čiarku... Prikladám fotku zo včerajšieho testovania.. Tie slabšie čiarky sa nedali na snímať

januska999
25. mar 2023

@atack gratulujem 😊🥰

atack
25. mar 2023

@januska999 veríte prosím vás tejto značke? 🙈