icon

Ultra včasný Clearblue test

katariiinkaa
19. júl 2023

Ahojte, dnes som si robila ultra včasny clearblue test (mám 3-4 dni do MS) a vyšiel takto. Vidíte tam tiež niečo alebo sa mi to už zdá? Viem, že je to skoro a že o pár dní budem vedieť určite viac keď test zopakujem, ale snažíme sa už naozaj dlho a bábo by bolo naozaj vytúžené, tak som nedočkavá. Ďakujem za každú chápavú odpoveď.

Ultra včasný Clearblue test
lauriik
19. júl 2023

Ja vidim.

princeznaaa12345
19. júl 2023

@katariiinkaa mne sa tam tiež niečo zdá... Držím palce

cimage
19. júl 2023

Je tam urcite ciarka, drzim palce 😉

michaela567y
19. júl 2023

Vidiet tam trosku modrej čiarky.. mne napr v prvy deň meškania vyšiel negativny test, o 3 dni bol pozitívny - presne tento “ultra včasný”😃

katariiinkaa
autor
19. júl 2023

@michaela567y Tak toto sú už teda riadne koľajnice, gratulujem! 😍 Tiež teraz počkám do piatku a spravím znovu, tak uvidíme.

michaela567y
19. júl 2023

@katariiinkaa hejhej vyskúšaj, to budes mat najlepsie. Aj keď osobne by som pockala až do omeškania MS

selena_luna
20. júl 2023

Je to tam!

princeznaaa12345
20. júl 2023

Daj nám ešte vedieť

katariiinkaa
autor
20. júl 2023

@princeznaaa12345 spravím si najbližšie tento istý v sobotu, tak dám potom vedieť.

katariiinkaa
autor
25. júl 2023

Ahojte, dnes som si teda test zopakovala (MS mešká tretí deň) a vyšiel takto. Myslim teda, že tentokrát to vyšlo 🙏 už len dufam že bude čiarka pekne silnieť.

niky1141997
24. mar 2025

Ahojte😊Tiež som si robila tento test a neviem čo si myslieť.Mám ešte 4dni do ms,test som robila pred dvomi dňami a neodvážila som sa na ďalší po tých diskusiách čo som tu prečítala s clearblue testom🙃Či je naozaj spoľahlivý.Prikladám môj a bola by som vďačná za váš názor.Ďakujem😊😊

michaela567y
24. mar 2025

@niky1141997 podľa mna si tehotna

niky1141997
24. mar 2025

@michaela567y Asi urobím zajtra inej značky,lebo naozaj neviem čo čakať po tých recenziách od žien čo tento test vyskúšali🙃

selena_luna
24. mar 2025

@niky1141997 problem s ultravcasnymi testami je ten ze mozu zachytit biochemicke tehotenstvo. Takze v den.ocakavanej ms uz tehotna nie si. Teda casto to nie je chyba znacky, ale chyba skoreho testovania. Vcasne by sa mali testovat najma zeny, ktore pri tehotnosti musia nasadit alebo zmenit liecbu. My ostatne, co to robime z cirej zvedavosti sa vystavujeme riziku ze budeme sklamane, lebo akurat zachytime neuspesne tehotenstvo - a tie su ovela castejsie ako si myslis.

niky1141997
24. mar 2025

@selena_luna Áno to je pravda.Ale niekedy mám fakt pocit že tie testy všetky sú "marketingový ťah".Keď jeden výjde takto ako mne a je to biochemické napríklad,je jasné že žena kúpi ďalšie a ďalšie testy.🙃Zajtra kúpim inú značku,potrebujem vedieť na čom som keďže som v liečbe na dosť vážne migrénozné stavy😭 a ďakujem🥰

selena_luna
24. mar 2025

@niky1141997 v tom pripade skus ako samoplatca krvne testy, to je najlepsi ukazovatel. Testy z mocu mozu vykazovat aj falosnu pozitivitu a to pri cystach, infekciach alebo niektorych liekoch. Ak to musis vediet rychlo kvoli liekom tak urcite krv.

niky1141997
24. mar 2025

@selena_luna Ďakujem.Ozvem sa zajtra na gyndu radšej🙏