Ultra včasný Clearblue test
Ahojte, dnes som si robila ultra včasny clearblue test (mám 3-4 dni do MS) a vyšiel takto. Vidíte tam tiež niečo alebo sa mi to už zdá? Viem, že je to skoro a že o pár dní budem vedieť určite viac keď test zopakujem, ale snažíme sa už naozaj dlho a bábo by bolo naozaj vytúžené, tak som nedočkavá. Ďakujem za každú chápavú odpoveď.
@katariiinkaa mne sa tam tiež niečo zdá... Držím palce
Je tam urcite ciarka, drzim palce 😉
@michaela567y Tak toto sú už teda riadne koľajnice, gratulujem! 😍 Tiež teraz počkám do piatku a spravím znovu, tak uvidíme.
@katariiinkaa hejhej vyskúšaj, to budes mat najlepsie. Aj keď osobne by som pockala až do omeškania MS
Je to tam!
Daj nám ešte vedieť
@princeznaaa12345 spravím si najbližšie tento istý v sobotu, tak dám potom vedieť.
@niky1141997 podľa mna si tehotna
@michaela567y Asi urobím zajtra inej značky,lebo naozaj neviem čo čakať po tých recenziách od žien čo tento test vyskúšali🙃
@niky1141997 problem s ultravcasnymi testami je ten ze mozu zachytit biochemicke tehotenstvo. Takze v den.ocakavanej ms uz tehotna nie si. Teda casto to nie je chyba znacky, ale chyba skoreho testovania. Vcasne by sa mali testovat najma zeny, ktore pri tehotnosti musia nasadit alebo zmenit liecbu. My ostatne, co to robime z cirej zvedavosti sa vystavujeme riziku ze budeme sklamane, lebo akurat zachytime neuspesne tehotenstvo - a tie su ovela castejsie ako si myslis.
@selena_luna Áno to je pravda.Ale niekedy mám fakt pocit že tie testy všetky sú "marketingový ťah".Keď jeden výjde takto ako mne a je to biochemické napríklad,je jasné že žena kúpi ďalšie a ďalšie testy.🙃Zajtra kúpim inú značku,potrebujem vedieť na čom som keďže som v liečbe na dosť vážne migrénozné stavy😭 a ďakujem🥰
@niky1141997 v tom pripade skus ako samoplatca krvne testy, to je najlepsi ukazovatel. Testy z mocu mozu vykazovat aj falosnu pozitivitu a to pri cystach, infekciach alebo niektorych liekoch. Ak to musis vediet rychlo kvoli liekom tak urcite krv.
@selena_luna Ďakujem.Ozvem sa zajtra na gyndu radšej🙏

Ja vidim.