Úplne tenučká čiarka na teste
Ahojte Žienky,
Mešká mi pár dní MS ,dnes podvečer som si robila test a bola tam úúplne slabulinká čiarka .. 😉 hm..skúsim zopakovať tak o 3 dni ,ovšem ak nepríde tá hnusná mrcha teda dúúfam veľmi ,že si dá dovolenku 😀 😀
Takze baby bola som u doktora kuka kuka nic nevidel v stredu na krv a ultrazvuk tak drzte palce.Nechapem preco tam nic nevidel co si myslite vy piste.dakujem .Zuzka................. ☹
@dudulik1986 u mna doktor videl az dva tyzdne po meskani, aj tast mi vysiel pozitívny az po tyzdni meskania, vlastne tyzden som mala len hnedy vytok. Najskor ma vystrasil ze moze ist o mimomaternicove, ale o tyzden uz bolo krasne vidiet srdiecko. Otehotnela som par dni pred ms. Ak mas neskor plodne dni ako v strede cyklu, tak to uvidi proste az neskor 😉
ja som mala 14.1 negativny, 18.1 uz pozitivny aale veeeelmi slabucka ciarka skoro az neviditelna a o 4 dni nato uz silne dve ciarocky 🙂
@dudulik1986 tak baby trosku rozmazame ale uz to asi duch neni vsak
ahojte , čítam tieto diskusie a jednu otázku mám aj ja. Snažíme sa o bábo ale začali sme len pred mesiacom. Keď som dostala menzes tak som bola sklamaná ale zároveň som to aj trochu čakala, že to nepôjde hneď. 4 dni po skončení menštruácie som začala špiniť, trvá to 2 dni, taký hnedý výtok. Tak som si len tak urobila test a bol pozitívny! Jeden som si robila doobedu a druhý večer a oba boli pozitívne.Je to podľa Vás možné?
ďakujem, a situácia aj menzes aj špinenie?? také špinenie ako mám teraz som už mala ale na konci menštruácie a teraz som po menštruácii mala pár dní pauzu a potom to začalo..budem musieť asi zopakovať test 🙂
@1angelika ak ťa to upokojí, tak si test urob znova, ale výsledok bude ten istý....my čakáme 3 bábo, menštruáciu som dostala v čase keď som už bola tehotná, ale to by nebolo nič nezvyčajné. Dcérka má 5 rokov (kojila som ju 2 roky), synček má 19 mesiacov (kojila som ho 17 mesiacov). Počas dojčenia oboch detí som menštruáciu vôbec nemala, prišla mi až keď som prestala dojčiť. Po synčekovi mi prvá menštruácia prišla 25.1.2014 a kedže som po otehotnení (pri prvých 2 tehotenstvách) menštruáciu nedostala, tak sme s manželom mysleli, že aj teraz to tak bolo...toľko moja skúsenosť s tehotenstvami 🙂
@1angelika áno presne tak...takže som s toho trocha nervózna, pretože neviem kedy sa naše babo narodí, podľa menštruácie to vyzeralo na prelome októbra novembra, ale vyzerá to tak, že to bude o mesiac skôr 🙂 poradňu mám 4.4. a do vtedy musím vydržať, dúfam že sa dozviem aj termín pôrodu
tak držím palce, o takom čase už aj ja budem vedieť na čom som, buď dostanem a bude to isté, že nič alebo nie..neviem ako to dovtedy vydržím .-)

Dakujem............