icon

Užila som Escapelle 10 hodín po styku. Som tehotná?

nininka39
19. jún 2015

Ahojte mám taký menší problém , už som toho zúfalá . Mám 19 rokov . A 3 .6 som mala nechránený pohlavný styk ktorý trval asi 5 minút , potom mi prišlo zle a priateľ sa bál pokračovať , čiže ani neejakuloval .Viem že počas styku môžu byť kvapôčky lásky . Hneď ráno som bola kúpiť Escapelle ktorý som užila do 10 hodín od styku . Menštruáciu som dostala 12.6 ktorá trvala až do dnes , čiže 8 dní ale bola o niečo slabšia ako inokedy. Pre istotu som si kúpila tehotenský test , ktorý mi včera vyšiel negatívne. Mám pocit že mi už aj bruško rastie, je to asi hlúposť že ? .. čo si o tom myslíte ? ☹

Strana
z2
bona_dea
23. jún 2015

@pertulik tak keď už si tu rozprávame zážitky z prvého sexu 🙂 ten som mala, rovnako ako Ty, tiež v 17tke a s tým chalanom som bola osem rokov 😀 takže tak 😉

bona_dea
23. jún 2015

@cammille neviem, na základe čoho ste tu aj s tou druhou prispievateľkou urobili zo mňa lacnú děvku 😀

ja som len povedala, že nie každý čaká so sexom do svadby, alebo do doby, kedy je pripravený mať dieta... prečo za tým rovno vidíte to, že skáčem každému do postele, to netuším 😀

ja Ti gratulujem k tomu, že žiješ s chlapom, pre kterého si bola prvá a on pre Teba prvý...ja som v takom vzťahu žila osem rokov, stačilo mi... teraz mám DRUHÉHO partnera, a som rovnako spokojná ako Ty so svojim prvým 😉

a dvoch sex.partnerov vo veku 25 rokov nepovažujem za prejav "diskotékovej štetky" 😀

pertulik
23. jún 2015

fíha to mussela byť láska ako hrom od deviatich rokov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bona_dea
23. jún 2015

@pertulik od deviatich?? asi sme sa nepochopili... ja som s ním chodila osem rokov... od necelých sedemnástich ...

ale ak si to teda myslela Ty tak, že si chodila s chalanom 4 roky a po 4 rokoch ste mali prvý sex a ten bol v 17tich, tak to potom pardooooon 😀 😀 ale TO musela byť láska ako hrom 😀 v 13 tich je človek vyzretý na vzťah jedna báseň 😉

pertulik
23. jún 2015

aha ale ja som sa sním vyspala až po tých štyroch rokoch nie hned na začiatku :D :D

ajkava
23. jún 2015

Teda nestačím sa čudovať, čo tu niektoré píšu. Poznáte to porekadlo? "Odriekaného chleba najväčší krajec". Baba sa spýta na problém ktorý má a niektoré tu z nej robíte bohvie čo. Snaží sa predísť problému a niektoré tu reagujú ako v predminulom storočí. Kto z vás môže povedať, že jeho partner je ten posledný? Trochu tolerancie pre niektoré.

pertulik
23. jún 2015

celkovo sme boli spolu 6 rokov 🙂 dobre a bola to láska moja zlatá pozri si poštu pre teba 😉 😀 😀

bona_dea
23. jún 2015

@pertulik no, to by bolo, povedzme si úprimne, nie moc na chválenie sa, keby si s ním na to hupsla už v tých 13tich, takže, neviem, mám TI gratulovať, alebo čo? 😀

bona_dea
23. jún 2015

@pertulik poštu pre teba? to je čo? 😀 resp. prečo by som to mala pozerať? 😀

sardinka333
23. jún 2015

@nininka39 baby ti tu už pekne odpovedali - priklanam sa k tomu, že tehotna nie si....ale inak ťa chvalim že si si dala ,,namahu,, a užila tabletku ,,po,,....nie tak davno tu jedna tehotna pisatelka ,,nariekala,, ako ju posielaju doma na potrat tuším lebo ,,zlyhala antikoncepcia,, a vo vysledku z diskusie na x - tej strane vyplynulo, že oni by z dediny večer museli isť do mesta do pohotovostnej lekarne na bicykli takže na to ,,hodili bobek,, a zrejme preto dotyčná otehotnela.
Zober si to ako ponaučenie -tie ,,lepy,,z možného tehotenstva, viem, ide leto, teplo, sukničky, šatočky.....do nohavičiek sa teraz chlap lahšie dostane, ale nezabudaj na ochranu, aspon kondom.

pertulik
23. jún 2015

@bona_dea však kolké sú také :D :D :D ale tým sa dá aspoň ešte odpustiť tieto ,,otázky inteligentné,, :D :D

nininka39
autor
23. jún 2015

@sardinka333 Ďakujem ti za názor 🙂 ..Tak keby som si tú tabletku nedala myslím že by to bolo ešte horšie ..Ja viem že som urobila hlúposť a už som sa určite ponaučila , tieto stresy mi za to nestoja určite ..Ešte teraz som z toho vynervovaná , aj ked mi vyšli už 2 testy negatívne , čítala som niekde že niekomu vychádzali negatívne a boli aj tak tehotné 🙂 Toto bol môj prvý priatel, ja zase niesom taká že by som skočila do postele každému . Vždy sme používali kondom , len raz sme to chceli skúsiť bez ,ale už nikdy viac 🙂

sardinka333
23. jún 2015

@nininka39 takto cez internet ti nikto 100% istotu nedá....ale užila si tabletku v dobrom časovom intervale, bez ejakulácie, menzes dosiel....test negativny...to už by fakt v tom musel ,,čert,, byť aby si bola tehotná.
Proste tých faktorov prečo je pravdepodobnosť tehotenstva minimálna je viac...aj na to otehotnenie musí byť istá koncentrácia spermií. Uprimne, vobec si nemyslím, že ,,skáčeš do postele,,. Aj ja som mala 19 a tiež nám bolo ,,horuco,, len mi sme boli vzdy bojkovia takže - študenti, bez práce a u rodičov a ak nebola ochrana tak ,,len ručne,, inak len s kondomom.

nininka39
autor
23. jún 2015

@sardinka333 Dúfam že si to fakt len nahováram pretože teraz sa po 3 rokoch na mňa priatel vykašlal, a sama by som s bábätkom ostať nechcela . Som hlúpa , neviem čo som čakala od toho že sa s ním vyspím bez kondomu . A on sa ešte takto ku mne zachoval , myslela som si že 25 ročný chlap už je rozumný ale asi nie 🙂 .

Strana
z2