icon

V 46 tehotná?

henika221
7. jan 2019

Ahojte. Som tu nova a zaregistrovala som sa lebo často čítam túto stránku. Poraďte mi dievčatá,aj keď vo svojom veku by som asi mala radiť ja vám. Mam 46 a 4 dní mi to mešká. Mam už dospelé deti a po rozvode som tretí rok zasnúbená s priateľom o 11 rokov mladším. Na babo som už nechcela pristúpiť ale na ňom bolo badať že po ňom veľmi túži. Nikdy nenaliehal. Vedel do čoho ide. Teraz mi to mešká 4 deň. Pobolieva ma pod bruškom nejem toľko, aj z toho mala mi je zle. Test negatívny.. Chystám sa v piatok k lekárovi ak to nedostanem. Viem ze môžem byt aj v rechode ale doteraz boli moje dni ukážkovo presne. Vopred vám dakujem

Strana
z2
0izidora0
7. jan 2019

@henika221 Potom napis ,ako si dopadla. Som hrozne zvedava aj ja. Citala som,ze dva testy si mala negativne. No ciarka este moze prist .

danyb
8. jan 2019

Držím ti palčeky 🙂 a som zvedavá ako to dopadne, tak určite daj vedieť 🙂 ja mám 46 rokov a som v 22tt 🙂

cililink1
8. jan 2019

@henika221 Len ty vies, s kym si stastna a preco si s nim. Vobec sa pre nikym neobhajuj. Pytala si sa nieco uplne ine, potrebovala si poradit a reci sa zvrtli inym smerom. Pozri, ak to dieta chcete, nebudes ani prva ani posledna. Vzdy lepsie, ako vôbec nemat deti. Poznam zeny, co rodili po 40-tke len preto, lebo podstupovali kadeco aby mohli mat aspon jedno dieta, pretoze nevedeli otehotniet. Niekedy bilogicky vek 35 rocnej môze byt horsi ako 45 rocnej. Nech je to akokolvek, ak si tehotna, zacni sa tesit. Ani si nevies predstavit, ako omladnes, ked sa k tebe take male suchne do postele rano a prituli. Dôlezite je to, co citis ty, a co chces ty. HOTOVO!a ak mas vacsie deti, aj tie sa potesia a pomôzu, uvidis!Drzim palce, nech je to akokolvek.

cililink1
8. jan 2019

@danyb Drzim palce!

henika221
autor
8. jan 2019

DIEVČATÁ..... BÁBÄTKO SA NEKONAAA😔

henika221
autor
8. jan 2019

@danyb ahoj. Dnes som to dostala... 😔Držím ti palce.. ❤️

bodka70
8. jan 2019

@henika221 , tak to asi malo byť, tak či tak, ne sa ti darí v živote a vo vzťahu 🙂 ♥

henika221
autor
8. jan 2019

ALE VŠETKÝM VÁM ĎAKUJEM ZA PODPORU A LÁSKAVÉ SLOVÁ. DRŽTE SA BABY❤️

henika221
autor
8. jan 2019

Ahojte. Dnes som to dostala 😔ale ďakujem za podporu a láskavé slova❤️

kiwi3
8. jan 2019

@henika221 a si rada, ze to takto dopadlo? alebo by si bola rada, ak by si bola tehotna?

dolynkag
8. jan 2019

je tu diskusia snažilky 42+ a tam je veľa mamičiek aj tehu nad 40..... kľudne sa tam pridaj a pýtaj, ak teda ešte tužiš po bábätku a chceš skúšať ďalej

dolynkag
8. jan 2019

@danyb jéj, v skupine snažilky 42+ som ťa nevidela..... kedy čakáte prírastok? už máš detičky?

danyb
9. jan 2019

@henika221 tak to ma mrzí, ale ak túžite tak to nevzdávaj ešte 🙂
@dolynkag ani neviem že funguje nejaká skupina snažilky 42+ 🙂 bola som v snažilkách a v snažilkách bez pravidiel a aj keď som hľadala staršie ročníky tak som našla len mŕtve skupinky, kde bolo zopár členov.. momentálne som v 22 tt a mám už dve dospelé deti z prvého manželstva 🙂

dolynkag
9. jan 2019

@danyb nie je to skupina, ale normálne diskusia....kliknes na diskusie a dáš si ju nájsť, založila ju jedna snažilka, ktorá je tiež momentálne tehulka.... je nás tam viac a diskusia je živá

ingelika78
9. jan 2019

@bodka70 to naozaj, to je zaujimave, to som nevedela ale dava to zmysel. Ja som si doniesla z porodnice prave cerstve babatko a s muzom sme 82.

modra_kolobezka
9. jan 2019

Záma má 50 rokov a je tehotná s 1. dieťaťom. Muž má 56 rokov. Roky sa im nedarilo počať a boli s tým zmierení. To, že otehotneje v 50tke sa im ani nesnívalo. Možné je všetko.

dolynkag
9. jan 2019

@ingelika78 gratulujem, super správička

dolynkag
9. jan 2019

@modra_kolobezka za tie roky nikdy nebola tehotná? v ktorom je tt asi? uf, to je už raritka trošku

bodka70
9. jan 2019

a jej aj skupina "mamičky po štyridsiatke " 🙂

https://www.modrykonik.sk/group/4064/

henikav
9. jan 2019

@evora29 hihi som sa zasmiala, moj "prechod" akurat pobehuje v skolke, ale nic lepsie sa nam nemohlo prihodit

mumboo
9. jan 2019

@liaka slecna alebo pani, neviem. Zacala som citat tento prispevok od henika221. Vase prispevky neboli k veci, skor od veci a ak mate chut do niekoho rypat treba zajst na trznicu alebo sa ist vyventilovat niekde inde. MYSLIM ZE NIKOHO NEZAUJIMAJU VASE HLUPE POZNAMKY. Len tolko z mojej strany.

mumboo
9. jan 2019

@henika221 drzim palce. Laska je v zivote jedna z najdolezitejsich veci. A vy ju mate. Niektori dopraju iní zavidia 🙂)

domculik
9. jan 2019

@henika221 hmm ale napokon vidno ze to babatko by ta predsa len aj potesilo ci ? 🙂

henika221
autor
13. jan 2019

@kiwi3 popravde som preplakala celý den

henika221
autor
13. jan 2019

@domculik veľmi.. Dodnes som z toho mimo

mirka1211
24. júl 2019

@liaka asi ťažko ako matka a syn... Dnes už 10, 11 až 15 ročný rozdiel partnera nikto nerieši. Nikto normálny.... Zúfalí ľudia riešia všetko. Budem mať 45 rokov, môj snúbenec 35 rokov a rozhodne nie sme ako matka a syn a dieťa chceme. Ja už svoje dieťa mám a on si tiež zaslúži mať svoje. Dnes je to úplne normálne.

malinois13
7. okt 2022

@bodka70 áno presne tak ste zlata

Strana
z2