V 46 tehotná?
Ahojte. Som tu nova a zaregistrovala som sa lebo často čítam túto stránku. Poraďte mi dievčatá,aj keď vo svojom veku by som asi mala radiť ja vám. Mam 46 a 4 dní mi to mešká. Mam už dospelé deti a po rozvode som tretí rok zasnúbená s priateľom o 11 rokov mladším. Na babo som už nechcela pristúpiť ale na ňom bolo badať že po ňom veľmi túži. Nikdy nenaliehal. Vedel do čoho ide. Teraz mi to mešká 4 deň. Pobolieva ma pod bruškom nejem toľko, aj z toho mala mi je zle. Test negatívny.. Chystám sa v piatok k lekárovi ak to nedostanem. Viem ze môžem byt aj v rechode ale doteraz boli moje dni ukážkovo presne. Vopred vám dakujem
Držím ti palčeky 🙂 a som zvedavá ako to dopadne, tak určite daj vedieť 🙂 ja mám 46 rokov a som v 22tt 🙂
@henika221 Len ty vies, s kym si stastna a preco si s nim. Vobec sa pre nikym neobhajuj. Pytala si sa nieco uplne ine, potrebovala si poradit a reci sa zvrtli inym smerom. Pozri, ak to dieta chcete, nebudes ani prva ani posledna. Vzdy lepsie, ako vôbec nemat deti. Poznam zeny, co rodili po 40-tke len preto, lebo podstupovali kadeco aby mohli mat aspon jedno dieta, pretoze nevedeli otehotniet. Niekedy bilogicky vek 35 rocnej môze byt horsi ako 45 rocnej. Nech je to akokolvek, ak si tehotna, zacni sa tesit. Ani si nevies predstavit, ako omladnes, ked sa k tebe take male suchne do postele rano a prituli. Dôlezite je to, co citis ty, a co chces ty. HOTOVO!a ak mas vacsie deti, aj tie sa potesia a pomôzu, uvidis!Drzim palce, nech je to akokolvek.
DIEVČATÁ..... BÁBÄTKO SA NEKONAAA😔
ALE VŠETKÝM VÁM ĎAKUJEM ZA PODPORU A LÁSKAVÉ SLOVÁ. DRŽTE SA BABY❤️
Ahojte. Dnes som to dostala 😔ale ďakujem za podporu a láskavé slova❤️
je tu diskusia snažilky 42+ a tam je veľa mamičiek aj tehu nad 40..... kľudne sa tam pridaj a pýtaj, ak teda ešte tužiš po bábätku a chceš skúšať ďalej
@henika221 tak to ma mrzí, ale ak túžite tak to nevzdávaj ešte 🙂
@dolynkag ani neviem že funguje nejaká skupina snažilky 42+ 🙂 bola som v snažilkách a v snažilkách bez pravidiel a aj keď som hľadala staršie ročníky tak som našla len mŕtve skupinky, kde bolo zopár členov.. momentálne som v 22 tt a mám už dve dospelé deti z prvého manželstva 🙂
@bodka70 to naozaj, to je zaujimave, to som nevedela ale dava to zmysel. Ja som si doniesla z porodnice prave cerstve babatko a s muzom sme 82.
Záma má 50 rokov a je tehotná s 1. dieťaťom. Muž má 56 rokov. Roky sa im nedarilo počať a boli s tým zmierení. To, že otehotneje v 50tke sa im ani nesnívalo. Možné je všetko.
@ingelika78 gratulujem, super správička
@modra_kolobezka za tie roky nikdy nebola tehotná? v ktorom je tt asi? uf, to je už raritka trošku
a jej aj skupina "mamičky po štyridsiatke " 🙂
@liaka slecna alebo pani, neviem. Zacala som citat tento prispevok od henika221. Vase prispevky neboli k veci, skor od veci a ak mate chut do niekoho rypat treba zajst na trznicu alebo sa ist vyventilovat niekde inde. MYSLIM ZE NIKOHO NEZAUJIMAJU VASE HLUPE POZNAMKY. Len tolko z mojej strany.
@liaka asi ťažko ako matka a syn... Dnes už 10, 11 až 15 ročný rozdiel partnera nikto nerieši. Nikto normálny.... Zúfalí ľudia riešia všetko. Budem mať 45 rokov, môj snúbenec 35 rokov a rozhodne nie sme ako matka a syn a dieťa chceme. Ja už svoje dieťa mám a on si tiež zaslúži mať svoje. Dnes je to úplne normálne.
@bodka70 áno presne tak ste zlata

@henika221 Potom napis ,ako si dopadla. Som hrozne zvedava aj ja. Citala som,ze dva testy si mala negativne. No ciarka este moze prist .