Včera poobede 2 pozitívne testy a dnes ráno negatívne
Ahojte. vcera som si robila 2 testy poobede, MS mi neska 2. den.Na prvej vysla slaba ciarka a na druhej uz celkom schopna. Dnes rano som si spravili clearblue a ten isty test a boli negativne. prikladam foto.. kočky co toto moze znamenat.. nemam brat v uvahu tie vcerajsie testy? je mozne ze hcg mam vyssie poobede?

@lienocka2808 jasne odrbavam samu seba.. a zavadzam aby som bola zaujimava. dik pekny den teda
@snazilka_bio_mamka ved v prispevku rano 6:54 si pisala, ze si vypila 1,5l vody a o 8:37 napises inej prispievatelke, ze si vypila v noci 3litre. Tak na to som reagovala. Pride mi to divne, prepac.
@snazilka_bio_mamka pôvodne som chcela napísať, že mi je ľúto, že ďalsie testy slabnú, ale raz tvrdíš jedno, potom druhé...skôr sa čudujem, načo si chlomtala toľko vody, keď si vedela, že sa ráno budeš testovať, vlastne, tak ti treba, teraz sa tráp a ocikavaj testy za desiatky eur 🤦♀️
@zuzana111984 2x 1,5 litra vody. ale je to jedno uz radsej to nebudem riesit tu
@snazilka_bio_mamka ale aby som ťa povzbudila, nestresuj sa kvôli veku, že preboha, už mám 31, ja som v 31 mala mimomaternicove, další rok sa nedarilo a rodila som v 33 a to som veru nebola najstarsia prvorodička, takže daj sa do pohody, choď von na slniečko, poobede sa teda otestuj, keď ti už mešká, ukaže ti aj počas dňa a uvidíš. Držím ti palce, nech to vyjde 😊
Kočky najradaej by som tuto debatu uzavrela. Prisla som sem po radu, skusenost s podobnym pripadom a nie kvoli tomu aby ste tu riesili rozobrate a nerozobrate testy. Mam slabsi zrak a kazetka sa mi leskla a zaroven som bola aj v miernom šoku. clovek si mysli ze ako zeny zenam poradia a rozoberaju sa to koniny. Tak dakujem aj tak kazdej ktora napisala svoj pripad a ako dopadlo a to je z mojej strany vsetko.prajem krasny den a vela dalsich prispevkov do ktorych sa mozete navazat a ponizovat ludi.
@snazilka_bio_mamka už som písala, než som si všimla tvoj koment, už sa stalo, nič s tým nespravíš, ak je to tou vodou, že ti to skreslilo vysledky, zbytočne ťa to vystašilo..Ako som písala, držím palce a verím, že ďalší test bude mať riadne 2 čiarky
@snazilka_bio_mamka vobec si nevsimaj zenske, co rypu. Takych je tu vela, a je to asi ich hobby. 🤷♀️ @nelca0510 , je uplne bezne, ze sa tieto kazetkove testy rozoberaju, ak je ciarka slabsia este, niekedy ten plast pod ktorou su, sa zahmli, alebo orosi, alebo len tak jednoducho je to lepsie bez toho vidiet. Nie je na tom nic na hlavu. Robila som to iste. Na hlavu je potreba vstupit uplne trapne do diskuse a urazat zenu, len za to, ze chcela lepsie vidiet...🤦♀️
@snazilka_bio_mamka nepi v noci tolko.vody 😊
Teraz nestresuj, kup si nove testy... mne ukazal rano pepino z DM (tusim) slabu ciarocku... veeelmi slabu, na druhy den som si robila taky cerveny z lekarne, tam to uz bolo silnejsie a jasne 👍
Clearblue som si robila tusim az po tyzdni cca.
Drzim ti palce ✊👌👧👦
@lienka.7 nepila som 3 hodiny, urobila som mamatest 10 a je cisto negativny. asi odislo..
Ja som mavala vyssie hcg poobede ako rano.
@nelca0510 na hlavu si akurát tak ty a láskavo si urážaj seba a nie mňa
@snazilka_bio_mamka nič nové tu podaktorí len urážajú to čo podaktorí robia to je už na hlavu práveže . Ty možno horšie vidíš ja vidím dobré aj tak som rozobrala a koľké rozoberajú tiež
@snazilka_bio_mamka zaujimave, a menzes si nedostala? Ani spinenie?
@snazilka_bio_mamka neboj, nič neodišlo, skoro si testovala, ešte si zavodnená z noci, veď si za noc vypila toľko, čo ja za 2 dni. Kým neprišla ms, ešte máš nádej. Koľko ti naozaj mešká? Skús si to znova pozrieť, nielen podľa cyklu, ale ber do úvahy aj ovu, ak si si sledovala, možno ti nemešká až toľko ako si myslíš a hladinu hcg máš nízku. Ten včerajší test možno bola zrovna dobrá koncentrácia, tak ukázal.
Ak by si mala biochem., odišlo by s menštruáciou, tú ešte nemáš, to je dobre. Počkaj do pondelka, po 2 dňoch by hcg stúplo, rano otestuj, ak bude neg., tak smer gynekolog, že ti mešká a testy nejasné, spravia ti krvne testy a uvidíš.
@zuzana111984 ja som to uz oplakala..este sa mi toto nestalo nikdy. dala som si deci cerveneho vina nech sa mi rozbehne ms ked uz má.. nech sa uz netrapim. skusiim v pondelok rano a uvidim.. ale uz tomu endavam sancu
@janula12345 vobec nic. ani spineni ani krv. Mozno len mierny bezfarebny vytok.
@snazilka_bio_mamka a to máš akože naozaj taký slaby zrak, že by si 2 ciarky nevidela? Kebyže máš 2 ciarky, vidíš ich tak ci tak.
@nelca0510 ano mam slaby zrak..a zaroven mam taky zvlastny fetis..ked rozoberam tehotenske testy zazivam euforicke stavy ktore koncia mnohonasobnym orgazmom... ✌
@snazilka_bio_mamka si trápna ako kybel gitu. Je na hlavu rozoberať testy.
@snazilka_bio_mamka ja som si robila test, pozitivny, a ina značka dalsi den nic, ale bola som tehotna, uz mi vysledok "pomáha" mopovat... testuj s tou istou, a odstup aspon dva dni, drzim prsty
@snazilka_bio_mamka
Prečo toľko stresuješ? Veď nič nie je stratené.
@snazilka_bio_mamka sprav si test zajtra rano, v noci nic nepi. Ak bude zajtra rano negativne, tak mi to nepride ani ako biochcemicke tehotenstvo, ale sko falosne pozitivny test a urob si presne ten isty test s rovnakou citlivostou, ako ten, co ti vysiel pozitivne. Nic ine sa tu neda poradit.
ako poucenie pre vsetky buduce mamicky cez slzy píšem, ze si nerobte test ani ked vam vynecha MS. pockajte aspon 4-5 dni. A netešte sa hned.. nepredstavujte si radsej nic.. kym vam nepovie doky ze je to 100%. ja som dobre padla na hubu a poriadne to bolí. Dnes som zacala.uz aj krvacat. takze pozitivny- nepozitivny, cakat kym bude ms meskat dlhsie..ak ovsem netuzite po preplakanej noci. drzte sa a dakujem kazdej za podporu a pomoc ❤
@jana65l janka ja myslim na take mamicky ktore zazivaju potraty jeden po druhom a mam obrovsky obdiv ako to zvladaju. Ja mam asi slabu psychiku i ked som si myslela ze som silna. Revem od kedy som hore.. mam pocit ze uz nemam silu sa snazit a znova to prezivat. Som z toho unavena. Mam chut to nachvilu zabalit. odisla mi chut od vsetkeho. Musim sa nejak znormalizovat 😫
@snazilka_bio_mamka
A koľko sa snažíte keď si taká rozhodená?
@mondolina to je absolutne jedno.
@snazilka_bio_mamka
Podľa mňa nie je, ale dobre. Dvoma čiarkami na teste to len začína, potom máš pred sebou 9 mesiacov neistoty kým budeš držať v náručí svoje zdravé dieťa.
Hystériou sa nič nevyrieši ani nezmení.
Takže kľud.

@mariska1989 tak mi prídeš aj ty na hlavu. Ak tam ma byt čiarka, tak tam bude, bez ohľadu na to, či test rozoberies a ešte dáš aj do negatívu.