icon

Včera poobede 2 pozitívne testy a dnes ráno negatívne

Ahojte. vcera som si robila 2 testy poobede, MS mi neska 2. den.Na prvej vysla slaba ciarka a na druhej uz celkom schopna. Dnes rano som si spravili clearblue a ten isty test a boli negativne. prikladam foto.. kočky co toto moze znamenat.. nemam brat v uvahu tie vcerajsie testy? je mozne ze hcg mam vyssie poobede?

Včera poobede 2 pozitívne testy a dnes ráno negatívneVčera poobede 2 pozitívne testy a dnes ráno negatívneVčera poobede 2 pozitívne testy a dnes ráno negatívne
Strana
z3
lienocka2808
8. nov 2020

@snazilka_bio_mamka podla mna si psychicky labilna. Ludia sa snazia 10 aj viac rokov. Cez niekolko potratov a inych horsich veci a ty prereves pri prvom falosne pozitivnom teste cele doobedie. Vzchop sa. Ak mas niekedy otehotniet musis byt v pohode, ako pise mamicka vyssie, testom sa to zacina, neviem si predstavit ako budes reagovat keby ti vysiel zly tripple test alebo nebudes citit pohyby dve hodiny alebo nieco podobne. Odporucam psychologicku pomoc, mozno sa ti to nebude pacit, ale vobec to nemyslim v zlom. Je dokazane, ze dieta sa podari skor ked je zena maximalne v psychickej pohode. A je uplne normalne, ked sa nedari do dvoch rokov, to lekari ani neriesia v tvojom veku este az ked sa snazia pary viac ako dva roky. Drzim palce.

kittykat22
8. nov 2020

@snazilka_bio_mamka najlepsie je ked mas pozitivny test, si to nechat najskor pre seba. Pockat 4 tyzdne a potom ist k lekarovi a nechat si potvrdit tehotenstvo. Partnerovi je dobre to oznamit ked vidiet tlkot srdca na UTZ. So zvyskom rodiny sa caka po ukonceni 1 trimestra.

@lienocka2808 nebud na nu zla. Je na konikovi od 2017, mozno pre nu tuzba po dietati nie je zalezitost jedneho testu.

snazilka_bio_mamka
autor
8. nov 2020

@lienocka2808 ty odkial vies moja cim som si presla? to by zaujimalo.

snazilka_bio_mamka
autor
8. nov 2020

@kittykat22 nabuduce to tak bude 😔

kittykat22
8. nov 2020

@snazilka_bio_mamka neboj, vsetko bude v poriadku. Nebud smutna. 31 rokov je v pohode vek na miminko. Prestan plakat a chod sa prejst vonku. To je vzdy dobre na psychiku. Nemas kamaratku s ktorou by si sa o tom mohla porozpravat? Kamaratky su vzdy pomoc na smutok 🙂

snazilka_bio_mamka
autor
8. nov 2020

@kittykat22 ja som sa uz dala doporiadku, rano mi bolo smutno ale uz som sa pozviechala a zivot ide dalej 🙂 mam kamosky, vsetky s malymi bábätkami tak ich nechcem otravovat v nedelu 😂 vymyslim na dnes nejaky program a zajtra sup do roboty a do nekonecneho kolobehu rutiny.

kittykat22
8. nov 2020
evaachesa
8. nov 2020

@snazilka_bio_mamka ahoj, nezufaj, hlavu hore, ono sa to podarí, neboj. Ja som si tak povedala že sa začneme snažiť (tiež som mala 30) a do pol roka to nebudem vôbec riešiť...ak ani po pol roku nič, tak nás s mužom objednám do centra asistovanej reprodukcie na vyšetrenie, len pre môj kľud na duši že sme obaja v poriadku a nebudem zbytočne čakať rok kým to začneme riešiť a strácať čas. Ak má žena nad 30 rokov, tak po roku to treba riešiť s lekárom, určite nie 2 roky ako niekto spomínal. Môžete to urobiť rovnakom nezožierať sa tým teraz. Šanca na otehotnenie v jednom cykle nieje ani 20%, čiže nie je to taká istota že ideme na to, tak ten mesiac sa to podarí, tak to proste ber, že to môže chvíľku trvať a nič sa nedeje. Veľa šťastia 😉🍀🌹

snazilka_bio_mamka
autor
8. nov 2020

@evaachesa Dam tomu este cas par mesiacov a potom sup k lekarovi.. dajako sa to uz podari, tak ci onak ❤

adusa1987
8. nov 2020

Vies kedy ja som otehotnela? A to ti napisem doslova ked som sa na to vysrala ale fakt na totalku.tiez som plakala ze sa nedarilo ze aj laparka za mnou pychat hormony som chodila a po 3tom pokuse nic...az som.si povedala seriem na to..pojdem na operaciu s kolenom aby som si oddychla od prace od nervov v lete pojdeme do tatralandie moj sen hej smiesny a na jesen zacneme znova a ak sa nezadari co uz . .ze uz bolo hormonov dost...ale fakt som sa na to vykaslala aj ked dovtedy som neverila ze sa to da.da sa to.proste som sa v hlave nastavila inka ziadne decko ale manzel ja a uzivanie si slobodneho zivota a sexu.neriesila som ziadnu bazalnu prsia pichanie podbruska hlien nic...a o mesiac som bola v tom..v mesiaci kedy som nesla na ziadnu hormonalnu injekciu.kedy som nespala s muzom lebo musime ale lebo chceme a kedy som bola nastavena na dovolenku nie na decko...este som v ten den bola aj na rtg kolena a poobede som sa dozvedela u dr ze som v tom ciiiiisto nahodne som k nemu sla koli liekom...a teraz mam deti dve....tak sprav kasli na secko nastav sa na uzivanie si a bude

erickatt
8. nov 2020

@snazilka_bio_mamka niekdo ma vyššie hcg poobede

itia1
Odpoveď bola odstránená
lienocka2808
8. nov 2020

@snazilka_bio_mamka pisala si, ze to, ze si mala pozitivny test, sa ti stalo prvy krat, takze asi nemas za sebou x potratov a podobne. A neviem, kde vidis, ze som na teba zla, ze ti odporucim psychologicku pomoc? Co je na tom zle, ved to je uplne normalne, ked si psychicky labilnejsia osoba, moze ti to iba pomoct k lepsej psychickej pohode. Uz som ti napisala, ze ti drzim plce, aby si mala coskoro babatko, avsak nrmozes vsetko takto citlivo prezivat, lebo sa znicis. 💓

sona_matas
8. nov 2020

@snazilka_bio_mamka prepáč, ale mne tieto testy stále ukazovali zle...ale je to iba moja skúsenosť, budem veriť, že bude hcg stúpať 🙂 mne na 3 deň meškania, večer robený test ukázal koľajnice...

nikolet1992
18. nov 2022

Ahojte prosim pripojim ss vidíte prosim niečo alebo je to kanalik.

lienka.7
18. nov 2022

@nikolet1992 vidum slabulinku bielu čiarku- podla mna je to kanalik iba. Kolko ti meska?

nikolet1992
18. nov 2022

@lienka.7 no ono to je tak ze som dostala minuli týždeň piatok ale ako by iba špinenie a sobotu trosku krvi č nedeľu to isté a pondelok už nič

veronikaszabova
18. nov 2022

@nikolet1992 negativny test

Strana
z3