Včera slabá čiarka, dnes silnejšia.
Ahojte baby mám na vás otázku je možné že tam vidím niečo silnejšie a že by z toho mohlo byť bábo? S partnerom sa snažíme o bábätko a poslednú dobu ma veľmi bolia prsia mavam divné výkyvy nálad a neviem či to môže byť aj cysta alebo takéto čiarky cysta nerobí? Prosím poraďte mi pridávam fotky včera a dnes. Zelený je zo včera a modrý z dnes.

Mne teras nedavno višli tri testy pozitivne a meskala mi menstruacia a bola som u gynekologicki a nepotvrdila tehu a potom od dva dni som aj dostala menzes. Jasom tomu vobec nechapala. Ale skust testovat po troch dnoch znova drzim palce abi ti to vislo 😊
Ja vidim ciarku na oboch. Viem ze si netrpezliva. Ale pockaj. Este aspon 2-3dni. A uvidis uz to bude zretelne 😉
Podľa mna by si si mala urobiť digitálny test clear blue mne ukázal aj pred koľkým týždňami sme bábätko počali.
@nananah Lenže clear blue neukáže nič pokiaľ je obyčajný slabý.Pretože je až 25ťkový.
@modrykoniicek tak čo vravíte baby urobiť clearblue či nie? Či počkať do pondelka a vtedy urobiť clearblue?
@stastko123 Radšej ešte počkaj 🙂 tak či onak čiarku máš peknú.Keby to bolo negatívne nevyšla by ti taká.Nekupuj skôr.Zbytočne vyhodíš peniažky.Nemusel by ti ešte nič zachytiť.
@stastko123 Ja som teraz testovala vyšlo mi niečo podobné ako tebe na papieriku.Ďalšie negatívne.Čiže by ti tiež nevyšlo nič.Ale tebe vyšlo 😊 tak držím palce.
@modrykoniicek len sa bojím žeby ďalší nebol negatívny snáď to bude silnejšie a silnejšie až to budem kolísať na rukách ☺️☺️☺️
@modrykoniicek držím palce nech silneje☺️☺️
@stastko123 Mne už pichli vyvolávačku... len jeden vyšiel taký nejaký ostatné negatívne.Brala som HAK a neprišla mi MS počas pauzy.Tak teraz čakám... ja mama budem až neskôr 😊
Všetko je tak ako má byť 😊 mysli pozitívne.
@modrykoniicek aha to som nevedela 😌
@modrykoniicek Prepac to som nevedela ale áno verím aj ja že všetko príde včas 🙂
@stastko123 V pohodke 😊 my ajtak ešte neplánujeme.Len ma to meškanie prekvapilo a prekvapuje 😂 som zvedavá kedy injekcia zaučinkuje.
Potom daj vedieť 😊
@modrykoniicek Myslím že mne dávali 2 x vyvolavacky lebo neprišla do 10dni 😆 ale to som nebola tehotna
@stastko123 No mne ešte v živote nemeškala 😂až teraz.Zvyčajne sa mi spustí cez hocičo aj cez tabletky keď už má toho telo dosť
@stastko123 ahoj 🙂 tak ako dopadol ďalší test? Môžem gratulovať? 🙂
@vinejka6 Bohužiaľ nie :( po týždni meškania ma silno začalo bolieť brucho :( až na pohotovosť som bola ako to veľmi bolelo :( začala som krvácať ale ešte krvacam čiže sa chystám na gyndu :(
@stastko123 tak to ma mrzí, že to takto dopadlo :(
@vinejka6 Nevadí neprestávam veriť počkám na lekárku čo to bolo 🙂
@stastko123 ved jasné, určite sa podarí. Držím veľmi prsty 🍀

@luptakovab a máš ju silnejšiu jak ja?