icon

Včera so mala dostať menštruáciu. Som tehotná?

lenkaver2018
14. apr 2021

Prvá foto včera ráno ,druha foto dnes obed ... menštruáciu som mala dostať včera . Dakujem za úprimne odpovede a blbeeee komenty si nechajte doma 🙂🙏🏼😘

Včera so mala dostať menštruáciu. Som tehotná?Včera so mala dostať menštruáciu. Som tehotná?Včera so mala dostať menštruáciu. Som tehotná?Včera so mala dostať menštruáciu. Som tehotná?
Strana
z2
anna_maria1
14. apr 2021

Vyzera, ze tam nejaky ten duch je ale dost skoro si si robila test. Pockaj este par dni a ak ti ms nepride, tak si sprav dalsi testik. Drzim palce 🙂

ivver
14. apr 2021

Ja si myslím, že ju veľmi pekne vidieť, Držím palce 🙂

andy57
14. apr 2021

Ja som si robila v den ked som mala dostat a tiez som mala takuto ciarku 🙂

lenkaver2018
autor
14. apr 2021

@anna_maria1 dakujem moc ❤️

lenkaver2018
autor
14. apr 2021

@lenkaver2018
@andy57 fakt ?🙂 ja som mala včera dostať ....

gertrudka222
14. apr 2021

Asi si si príliš skoro robila test, skus o par dni ale vidim tam nejakeho ducha veru

lenkaver2018
autor
14. apr 2021

@ivver dakujem ❤️❤️❤️

dzejsik
14. apr 2021

@lenkaver2018 možno bola ovulka neskôr, ale dačo sa tam črtá, tak ešte skús za 2-3 dni

lenkaver2018
autor
14. apr 2021

@dzejsik podľa Dr áno ,bola posunutá .... ja ešte aj kojim 3rocnu dcéru 🙈🙂a Dr povedala že mozem to mat doprehadzovane ,ovu ....

zuzkalujza
14. apr 2021

@lenkaver2018 ak je to TOP test tak toto robí každý jeden, aj ja som tak mala pred 2 dňami a ms prišla. Už tu dievčatá písali, že veľmi "duchudú" tieto testy. Skúsila by som iný. Nech sa netešíš predčasne ako ja :(

zuzkalujza
14. apr 2021

@lenkaver2018 inú značku som mala snehobielu, som zabudla napísať

lenkaver2018
autor
14. apr 2021

@zuzkalujza už som zahodila obal ale bol to taký fialový obal tuším ...
no uvidím .... včera bola slabá ,dnes silnejšia ... som zvedavá 🙂 .... a robila som aj pepino a tiež bola slabá

zuzkalujza
14. apr 2021

@lenkaver2018 áno fialový obal má. No v každom prípade držím palce, nech to dopadne lepšia ako u mňa.

lenkaver2018
autor
14. apr 2021

@zuzkalujza tak som dopadla minuly mesiac ako vy 🙈🙈 uvidíme teraz ako bude . Tak nádej umiera posledná pevne verím 🙈🙏🏼

bubalea
14. apr 2021

Čiarka je tam isto, ja ju tiež vidím ale tak neviem teda keď baby píšu, že tento test nie je moc spoľahlivý či tomu veriť. Skús teda kúpiť iný a spraviť zase ráno a uvidíš či ti aj tam niečo ukáže. Držím palce

lenkaver2018
autor
14. apr 2021

@bubalea písala som že som robila aj inú značku a tiež mi ukázal to iste

veronice
14. apr 2021

@lenkaver2018 ja tam nieco vidim 🙂 hcgbstupa kazde 2-3 dni takze skus urobit o 2-3 dni z prveho ranneho mocu a uvidis, drzim palce 🙂
PS: k tym testom, mna este nikdy nesklamal. Women secret (ruzovy obal) odporucam 😊👍

ninyart
14. apr 2021

@lenkaver2018 robeni v den, ked mala prist MS. Pozitivne boli aj ine znacky predtym. Gratulujem 🙂

andy57
14. apr 2021

@lenkaver2018 ak ti vyslo aj na pepino tak super, ja som vtedy robila pepino test....

lenkaver2018
autor
14. apr 2021

@andy57 áno ešte počkám .
A dnes som mala slabé spinenie take nie krvavé ale skôr do ruzova ..... trosku ..... no som zvedavá že čo . A nedalo mi to 🙏🏼😅urobila som test a stále ciarka je ..... no otestujem v piatok ráno 🙂

zanetakovacsova
14. apr 2021

@lenkaver2018 podľa mňa to nebude žiadny duch ale pekná druhá čiarka 😛

lenkaver2018
autor
14. apr 2021

@zanetakovacsova no dúfam 🙂

zanetakovacsova
14. apr 2021

@lenkaver2018 držím palčeky veľmi 🙏

nikoladomonkos
16. apr 2021

Ahojte 😊 Mozem Vas poprosit o nazor co si o tom myslite? Testy som si robila na 4 den meskajucej menstruacie. Len tento ClearBlue s najvecsiou citlivost mi ukazal jemne ciarky, ine testy mi vysli negativne. Mam jemne bolesti v podbrusku aj krize ma pobolievaju, mam nevolnosti a jemny vodnaty vytok. K doktorovi mi povedala obvodna ze az cca o 2-3 tyzdne ma objednaju. Myslim ze som tehotna, kedze nikdy pred tym som sa takto este necitila, moze byt ze hcg mi stupa pomaly a je este slabe?

zuzkalujza
16. apr 2021

@nikoladomonkos niečo sa tam črtá, vyskúšaj o 2 dni ak bude silnejšia je to na dobrej ceste. Mohla si mať aj posunutú OVU a ešte je teda skoro na "silnú" čiarku. V každom prípade držím palce.

nikoladomonkos
16. apr 2021

@zuzkalujza dakujem pekne. Ovulaciu vobec neviem kedy som mohla mat. Cyklus mam vecsinou 31 dnovy.

zuzkalujza
16. apr 2021

@lenkaver2018 ahoj, no ako? aj si testovala?

lenkaver2018
autor
16. apr 2021

@zuzkalujza ahoj Zuzka . No .... včera som mala take spinenie plus ani nie že krv ale skôr ružovo neviem aká ruzovocervena.....aj dnes trosku ..... a už nemám 🙂 a akurát som si urobila test 🙈... pridám foto .... a druha vec keď som mávala menštruáciu tak tu vždy som mala minimálne 5dni max 6 .... a teraz som mala iba dva dni take spinenie ..... už nemám tak mi to nedalo reku skúsim test🙈😍🙏🏼🙏🏼🙏🏼Dúfam že bude silnieť ....uvidím 🙂

lenkaver2018
autor
16. apr 2021
veronice
16. apr 2021

@lenkaver2018 juuuj toto vyzera dobre 🤗 drzim palce nech uz len silnie 💪💪❤️❤️🍀🍀

Strana
z2