Večer pozitívny a ráno negatívny test
ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

@snazilka225 krásny test ;) 😉
@ali999 ďakujem aj tak mám strach že je slabý na to že mešká už 3 dní
A vy dneska ako ?skúšali ste
@snazilka225 fakt krasny test ja nemam uz ale asi zajtra dojde adiel tak skusim zajtra
@snazilka225 akurat cakam pred lekarnou na Livsane kupim ak bude ciarka a nedostanem tak rano digi a potom volam lekarke Ak😊
@barborkakr
@snazilka225
Ahojte ja si idem urobiť :D práve....
@barborkakr pocuj, nezajdes radšej do labaku na krv ? Vraj do 10€ stojí odber na hcg ako samoplatca. Ja nad tým trosku uvažujem 😅😅😅😅
@barborkakr
@ali999 tak vám drzim prsty 🙏❤️ silno verím že sa stretneme v novembrovkach 😊
@ali999 to neviem mne doktorka urobi ked budem mat testy len cakam kym otvoria lekaren a premyslam ci digi ci livsane
@snazilka225 dnes je den menst a neviem ci kupim livsane testy ci digi
Ahojte, bože jak sa to tu nakopilo, som doteraz čítala čo nové u vás 😅 ale hej, tie testy sú divné, ja som pred tým nikdy nemala žiadne kanáliky alebo duchov.. buď bola čiarka, alebo nebola.. a tiež som bola prekvapená, keď som sa dozvedela, že niektoré testy majú menej farbiva 😳 čo sa tu človek na MK nedozvie 😅 ale veru dávam za pravdu, že od kedy som aj ja na MK po x rokoch, tak už mi prepína a testujem jak divá 😅
Ja si myslím, že v januári som asi mala biochemické, čo som sa tu dozvedela.. vo februári som mala tie isté príznaky, duchov, ktorí slabli a prišla ms, síce zakaždým len dvojdňová a slabšia, ale prišla... Tento cyklus nemám nič, ani ovuláciu a plodné dni som necítila ako pred tým (bolesti podbruška, nafúknutie a pichanie vaječníkov), ani ovu hlien nebol 🙄 bojím sa, aby tento cyklus nebol anovylačný 🙈 dnes by som mala ísť k dr na preventívku, len si musím k nej najskôr zavolať, menila som novú a moja stará doktorka štrajkovala s poslaním zdravotnej karty mojej novej doktorke, tak som zvedavá 🙈
@barborkakr už by ti mohol digi ukázať 🙂
@ali999 mne sa na tom modrom/fialovom niečo marí ❤️... Zelený sa mi zdá biely, možno na živo to vidieť viac, ono fotky dosť skresľujú...
Viem, že sa testy v strede cyklu nerobia, ale posledné dva mesiace som sa každých pár dní testovala hlavne kvôli tým dvom divnym a krátkym ms... Mohli mi testy duchovat v strede cyklu z ovulácie a zvýšeným hormónom? Keď pred ms už potom boli testy úplne biele?
Lebo pochybujem, že by som mala dvakrát po sebe biochemické... 🙄
@levandulova111 vidno ano na živo o trosku viac 🙂 ale mne pri oboch tehu stupalo hcg skôr večer 🙂 tal uvidíme 🙂 nooo pochybujem. Test zachytí hcg nemyslím ze to bolo len tak. Mohlo byt biochemické. Ja wom mala biochem v januari :( silneli strasne pomaly .....potom raz ráno vyšiel slabší a hneď som aj krvacat zacala .....hcg som.mala 128 potom rýchlo klesalo.....
@levandulova111 prečo nie ? Moja švagriná mala 2x za sebou biochem .potvrdil jej to aj Dr odbermi hcg
@ali999 vidm ja 🙂
@barborkakr aj ja ale som sa tešila ze už bude ráno viac vidno aha ..mamatesty horný zo včera Dolný z dnes
@barborkakr kúp si digi 🙂 aspoň budeš mat istotu už🙂
@ali999 neviem, ono nikdy som nepočula o biochemickom tehotenstve, keďže som nikdy pred tým nerobila testy skôr, než meškala ms... A môj priateľ si od konca ms dáva pozor, len týždeň pred ms si pozor už nedáva... Preto mi prišlo divné, že by dvakrát po sebe mu "ušlo"... Najhoršie je, že jedáva veľa sladkého, dáva si horúce sprchy a kúpele a čítala som, že to nepriaznivo pôsobí na spermie, preto mi prišlo zvláštne, že aj keby mu "ujde", že by niečo z toho bolo... Len keď človek na sebe spozoruje "veci", ktoré pred tým nemal, pripisuje to už hocičomu a ja som dúfala, že by to mohlo byť tehu 🙄 už dva dni mám zvýšenú teplotu 37,1-2 (moja obvyklá je 35,6-36,4 pravidelne), ale to som asi prechladnutá, lebo ani prsia nebolia, iba hlava ma bolí a som unavená.. a ani pms nemám a to mám len 5 dní do ms... Tento cyklus mi ani ovu asi neprišla, žiadne príznaky ako pred tým a ani hlien 🙄 k doktorke som mala dneska ísť, ale volala som tam a moju kartu tam ešte nemajú, moja predchádzajúca doktorka štrajkuje, deptá ma ako sme za tie roky spolu prešli všemožným, prečo chcem odísť, keď som bola roky u nej, že ona si nie je vedomá, že by ma zanedbala a tak, normálne som mala výčitky svedomia, keď mi to volala 🙈 a to som jej papier o odstúpení zaniesla už 17.2., ku koncu mesiaca ma mala odhlásiť a dneska som mala ísť novej doktorke po dohode s ňou, ale nemôžem ešte, keď nemajú moju kartu 🙄 aj sestrička od novej doktorky nechápala, čo tá moja "stará" doktorka hentak vymýšľa a deptá ma a neposiela kartu 🙈
@levandulova111 švagriná mala to iste. Zmenila lekára.hned sa jej xacal venovať...vyšetrenia atď atd .....potom sa jej úspešne podarilo otehotnieť 🙂 držím ti silno palce. Môj muž to iste .sladkosti na tony. Horúce sprchy 😅Q ma dve deti z bývalou....so mnou tiež 2 deti a teraz je asi na ceste 3. Takže to nemyslím ze až tak ovplyvnuje...ešte aj silný fajčiar je
@ali999 presne, tie cigarety on tiež... Tiež má dve deti s bývalou, spoločnému sa síce bráni a dáva si pozor, ale ako som spomínala, týždeň pred ms si už pozor nedáva a sám povedal, že keby sa pritrafí, tak pohoda 😅 tak v kútiku duše dúfam, keby mu tak chcelo ujsť 🤭 aj sa cítim trápne, keď to tak narovinu napíšem, ale predsa len spoločné je spoločné ❤️
No ja sa snažím zmeniť doktorku, ale nejak sa nedarí 🤦 taký prístup som ešte nezažila a pritom vie dobre (tá pôvodná doktorka), že porobila už dosť zlého, ale bráni môjmu odchodu 🥴
@ali999 skus si urobit poobede, som citala ze daktorym zenam viac ukaze poobede
ja vas tu tichucko sledujem.. laka ma ist si kupit do lekarne test ale zase nechcem tomu prepadnut.. neviem co si mam mysliet o tych mojich a hlavne este ani ms nemeska takze radsej sucham nohami :D
@levandulova111 no ja tomu nechápem. Môj tiež nechcel ze svoje 2 ma dosť. Ale ja som mu narovinu povedala,pozri, raz chcem mať svoje dieťa aspoň 1. A pokiaľ ni ho nevies/nechceš dat, tak proste pôjdeme od seba....to sú vážne veci :( nechápem ich postoj .môj uz potom dostal rozum ....ale je normálne ze každá žena chce svoje dieťatko. Necit sa trápne. Máš pravdu . Jeho deti mám tiež rada ale moje sú moje proste ... to je celkom o dacom inom 🤩i ak, odkiaľ si ak sa smiem spýtať? 🙂 lebo aj my tu v Prešove mame takú gynekologicku :D kus salenu. Ale zasa je odborníčka....ja k nej chodím
@aurora1992 áno ved toto ze mne pri oboch dcerach rástlo hcg najmä poobede a večer 😀 tak asi skúsim..ale tak ja som tiež tomu nechcela prepadnúť a už mám smolu 😀 a kedy máš dostať ms ?

@aurora1992 nie to je nejaká lekáreň plus včera som nenašla pepino testy nikde
@barborkakr ďakujem mám ísť zajtra alebo piatok na krv 🙂