icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
aurora1992
2. mar 2022

@ali999 no ja beriem stale tu antikoncepciu, ked mi vysiel ten prvy a druhy duch tak som chcela vysadit ale potom som citala, ze mam normalne dobrat blister a pokial vynecha ms tak vtedy ist k lekarke aby posudila ci to je tehu a ci nie..
takze mam este 6 tabletiek,co sice nedava zmysel no ja som vlastne nasadila antibiotika cez tu pauzu co som mala ( posledne krvacanie) a brala som ich 2 tyzdne a normalne sme isli na plno. Tak kamosky mi povedali, ze tam mohlo prist k ovulacii aj pocas toho krvacania nakolko telo bolo zblbnute antikoncepciou ale zaroven ich utlmili antibiotika.. ze tak by to aj casovo vychadzalo... ale neviem no. Prisa ma zacali v piatok boliet dost tak priatel ze si dajaka divna cela, unavena a nervozna a cecky ta bolia ze nejsi tehotna? A ja ze kks nestras, kupila som test a bum ciarka , aj na druhom krasne ruzova..

ali999
2. mar 2022

@aurora1992 jaj aha áno už si spomínam prepáč 🙂 ja momentálne neviem kde mi hlava stoji pri tých mojich 2 babach. Mladšia MW len 9 mesiacov tak to by bolo psycho kebyže čakám vážne 3. 😀 vidíš sranda to je naozaj toto ze aj napriek tomu sa Vám podarilo babo 🙂 ozaj keď sa človek zamysli dieťa je dar a zázrak.v tvojom prípade doslova 🤣🥰

levandulova111
2. mar 2022

@ali999 ja som z Topoľčian, kus ďaleko 😅 ale všade sa také nájdu, táto keby je aspoň odborníčka, ale cystu mi zanedbala, aj iné veci, vyšetrenia bolestivé, až som špinila aj dva dni, večne ma prehovárala a hádala sa so mnou, že keď som mala mykozu, že to má isto partner podvádza a pritom som vtedy žiadneho nemala, nechcela veriť, že mykóza a podobné veci sú pohlavné prenosné a ja som to nemohla chytiť len tak 🤦
Bože ako píšu tu baby, že hcg niektorým stúpa hlavne poobede alebo večer, tak ma až trhá spraviť si posledný, ktorý mám odložený na piatok 😂😂😂 lebo ja som sa zaprisahala, že to bude posledný v živote a už nekupujem 😂 aj keď ten z pondelka rána bol taký duchový, teraz by teoreticky to malo silnieť po dvoch dňoch, ale skôr si chcem byť na istom, preto chcem čakať do piatka 🤦😅 aj keď dnes na wc sa mi zazdalo, že som mala slabučké špinenie, aj včera... Len pred tým som mala hádam všetky príznaky tehu prsia, cikanie časté, bolesti v podbrušku, únava, napínanie, úplne som sa cítila inak, a teraz nič, žiadne, ani tie prsia nebolia, nie sú zväčšené, iba únava, bolesti hlavy a zvýšená teplota 😅 a keďže to neberiem do úvahy, lebo to môže byť aj prechladnutie, tak veľmi veľmi váham 🙈
Baby, vy by ste si po dvoch dňoch spravili test? 😅 Aj keď už je dosť hodín a ranný moč by to nebol. 😅

aurora1992
2. mar 2022

@ali999 no tak este neviem ci sa podarilo lebo ten dr max test mi to trochu znegoval :D ale tak uvidime no.. mozno nejsom a iba sibe tym testom, ze je to nejaka zla edicia pepina co robi falosne pozitivne ale tak to je potom zle lebo tak ako inak baby zistia ze su tehu ked nie testom? :D

levandulova111
2. mar 2022

@aurora1992 ja som počula a aj čítala, že účinok antikoncepcie antibiotiká znižujú, aj prechladnutie a neviem čo všetko 😅 kamoške podviazali vaječníky (ale nebola už na kontrolu) a brala antikoncepciu a potom som ju stretla, že čo nové a ona že je tehotná 😅 pozerám, čakala som, že povie že ale 8-9tt a ona že 7.mesiac 😂 úplne som nechápala, lebo brucho mala skôr ako lepšie najedena 😂 o 2 mesiace sa jej narodila krásna slečna po dvoch chalanoch 😅

aurora1992
2. mar 2022

@levandulova111 ja odpadnem to fakt? :D
no tak ja nechapem fakt, no uvidim lebo zas kym to nemam potvrdene dokynou tak asi tomu ani nechcem verit aby som sklamana nebola lebo uz sme sa s priatelom zacali ten piatok tesit a vsetko sme naplanovali a v sobotu negativne testy a dost sme chodili ako mumie tak iba sme takí neveriaci ked som si zase predvcerom spravila a tam krasne ruzove ciarocky. Uvidime no

levandulova111
2. mar 2022

@ali999 ja práveže dve deti mám tiež 😅 ale to už sú veľké "deti", majú už svoj život, svoje "veci" a chlap stále v robote a ja som proste sama a spoločné by som veľmi uvítala... On má dve deti ako som spomínala, ale jedno už rieši svadbu a rodinu a druhé už je vo veku mojich, proste odrastené, má svojich kamarátov, k nám chodí málokedy...
Ale nechápem, ja som vďačná za moje dve krásne a zdravé deti, ale kde sa vo mne vzala tá obrovská túžba po spoločnom, netuším 🤷 môj často spomína, že máme byť radi, že deti už sú veľké a my máme kľud, čas pre seba, nemusíme v noci vstávať a tak... Lenže mne by to za to stálo, veď tie deti sú dar ale rastú tak strašne rýchlo 😒

ali999
2. mar 2022

@aurora1992 Dr max mne ukazoval falošné čiarky ale to boli len duchy . Prečo neskúsis napr mamatest ? 🙂 ten by ti mal pekne ukázať 🙂

ali999
2. mar 2022

@levandulova111 ved toto je deti rýchlo rastu ....chápem ze chceš mat vaše spoločne dieťa no škoda ze tvoj partner moc nechce

ali999
2. mar 2022

@levandulova111 qno máš pravdu všade sa nájdu takýto Dr.....och moja je ako človek nepríjemná ale aspoň ze je odborníčka. Inak mne už je tiež všetko asi 😀 točí sa mi hlava podbrušku ma boli zle mi je 🤣🤣🤣🤣🤣

ali999
2. mar 2022

@levandulova111 no ja som robila testy aj poobede :D Q každý deň....odstup 2 dní som nikdy nevydržala:D

aurora1992
2. mar 2022

@ali999 a kde kupujete mamatest? v dm som ho nevidela 🙂

levandulova111
2. mar 2022

@aurora1992 hej, nikto to nechápal, dávali to za vinu tomu, že po podviazaní nechodila na kontroly, či to drží tak ako má, ale keď brala aj antikoncepciu, tak to už je fakt masaker 😅
A nevyskúšaš ísť na krv k doktorke? Či to až po meškaní radšej? Chápem, že pred ms by to bolo zbytočné a o to viac bolestivé, keby krv potvrdí a ms by aj tak prišla... Ale pokiaľ máš dobrú doktorku, aspoň sa porozprávať, trošku to zo seba "dostať" a možno nájde už bublinku.. ❤️ ja som bola v 4tt s dcérou, keď mi slabý duch vyšiel až pol hodinu po limite a bublinka už bola 🥰

ali999
2. mar 2022

@aurora1992 v lekárni. U nás majú v schneider lekárni 🙂

levandulova111
2. mar 2022

@ali999 keby mu "ujde" a že by som zostala, nebol by proti, ale že by niečo pre to spravil, tak to nie 😅
No ja som tiež pred tým každý deň testovala, kupovala som po 3 krabičky s 2 kusmi a všetko som vybuchala za pár dní 😂😂😂 teraz som testovala v pondelok, aj po uschnutí tam to bolo vidieť, ale bolo to tenučké, čiže som usúdila, že kanálik 😅
Inak ja tiež mamatest som nikde u nás nenašla, furt len rapi clear, clear blue, pepino a podobné testy 😅

levandulova111
2. mar 2022

@ali999 mňa len hlava bolí už tretí deň, strašne mi chutí jesť, ale netuším čo by som si dala 😂 chutí mi všetko a zároveň nič 😂 plus teplota zvýšená, čiže u mňa to nemusí nič znamenať 😂 ja už neverím, že by sa niečo podarilo, tak sem chodím hlavne tešiť sa z testov iných báb a sledovať ako to pokračuje 😁❤️

levandulova111
2. mar 2022

A ja si skôr myslím, že budem mať predčasnú menopauzu, aj mi je raz zima, raz ma teplo zaleje, som naladova, včera a predvčerom mi bolo do plaču za totálnu blbosť 😂

ali999
2. mar 2022

@levandulova111 tie testy sú závislosť proste 😅 ja zas som taká precitlivela co nikdy nebyvam....normálne mi je všetko ľúto a strašne nervózna som 😀 skus zavolať do lekárne ci majú ten konkrétny test 🙂 ja som tak robila aby som nebehala hore dole jak trúba.....a keď mi povedali ze majú až vtedy som šla kúpiť 😀 podľa mňa by si mohla urobiť. 2dni je celkom dosť dlhšia doba .a pokiaľ je to fakt tehu tak by ti to malo stupat 🙂

levandulova111
2. mar 2022

@all ale hovorí sa, že príroda si cestu nájde ❤️ verim, že všetko je tak ako má byť 🥰

ali999
2. mar 2022

@barborkakr Q ty si na tom ako ? 🙂 😀

ali999
2. mar 2022

@levandulova111 ja mam to iste a v prechode niesom ..teda dúfam sak mam 27 rokov 😀

ali999
2. mar 2022

@levandulova111 presne tak. Ja som toho názoru ze keď ma babo prísť ono príde aj keby človek neviem co robil proti tomu . 🥰

levandulova111
2. mar 2022

@ali999 ani nehovor, horšie ako čokoláda 😂😂😂😂
Och, to ja by som prevolala kredit za jeden deň, u nás je strašne veľa lekární, na každom rohu 😂😂 veď ak to je tehu, musí to ukázať hociktorý... No veľmi silno rozmýšľam, že si ten posledný spraviť teda pôjdem ale už nemôžem kupovať! Lebo sa z toho zbláznim 😂

levandulova111
2. mar 2022

@ali999 ja mám 32 😂 tak to má trošku upokojuje, že nie som sama 😂

aurora1992
2. mar 2022

@levandulova111 no ja uz zvazujem vsetky moznosti len neviem co jej mam povedat, lebo jasne ze sa bude pytat ci mi meska menzes a ja ked poviem ze no podla menstruacneho kalendara mam dostat o 2 dni ale mam este 6 tabletiek v blistri, posledna MS bola 6.2. a nasledne 2 tyzdne s antibiotikami a mam duchov na teste tak ma asi posle do riti :D ja asi pockam na tie adiel, mozno dnes-zajtra pridu a podla toho uvidim. Ocikam ich naraz s pepinom ktory mi jediny robi tie ciarky ruzove, vsetky baby aj v inych skupinach vravia ze to je pozitivny test... tak pockam a potom spravim digi a potom pojdem na krv.. to uz bude asi aj ta tabletkova pauza a hlavne ako moj priatel povedal vcera, kym doberes tabletky este sa moze stat hocico, mozno sa to neudrzi skrz navalu chemie co som mala.. ak to tam je tak si velmi prajem aby to tam zostalo. 🙂 moja 6 rocna dcera velmi tuzi po surodencovi

barborkakr
2. mar 2022

@ali999 ja nic digi negativ :(

levandulova111
2. mar 2022

@aurora1992 to čakanie je najhoršie 🙈🙈🙈 ale držím palce, aby všetko dopadlo ako si želáš ❤️ mne má ms prísť v pondelok, takže to mám ešte hodne ďaleko 😅

levandulova111
2. mar 2022

Tak som si spravila aj ja, baby top test a čistý ako ľalia 😂😂😂 končím s testovaním, už si pripadám ozaj zúfalo, aj keď v skutočnosti som, ale musím už ubrať, lebo to preháňam 🙈

ali999
2. mar 2022

@levandulova111 oj sak si mladá ta co riešiš prechod 🤣🤣🤣🤣🤣no tak sak urob aspoň budeš vedieť na com si ? A ktorý máš?

ali999
2. mar 2022

@barborkakr fakt ? 😲to ani nieje možné :( však si mala pozitívne testy