Večer pozitívny a ráno negatívny test
ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

@barborkakr áno ale zase potom boli negatívne 🤷🏽♀️ mne jedine ukázal mamatest normálnu čiarku ostatné takých duchov ako máš ty
@aurora1992 nie nemala mne ukazovalo iba fakt taký mini dusík čo som musela pod svetlom fotiť aby niečo bolo vidno 😅 dr max je hrozný test to by som si už radšej kúpila lekáreň plus test 🙂 ja za celé moje testovanie nedám dopustiť na mamatest ten mi vždy ukázal negatívny 🤣 a iné ukazovali duchov a keď mi teraz mamatest ukázal ducha už som vedela že niečo nieje v poriadku aj keď veľa ľudí píše že mamatesty duchuju no mne nikdy ja si ich objednávam online nech nevyzeram ako krava už 🤣🤣
@aurora1992 tak to je krásne, že za tebou tak krásne prišiel ❤️ keby som ja mala dostatočne viditeľného ducha, tak neviem čo by povedal 😅 aj keď tvrdí, že tak čo tak by bolo bábo, ale myslím si, že sú to len také reči, spanikáril by podľa mňa, lebo keď mi ms meškala 4 dní minulý rok, čo mi nemešká nikdy, tak som chcela test, tvrdil mi, že ms príde, nech nevymýšľam.. nakoniec som si ho kúpila, spravila a hodinu nemohol z testu spustiť oči, aj pri tv sme sedeli a on oči stále na teste... Nakoniec ten deň ozaj prišla 🙄
Ale prečo to nechce risknúť normálne ako sa patrí, neviem 🤷 on je skôr taká tichá povaha, moc sa nerozpráva o takých veciach... Ako keby sa cítil trápne, že sa má o tom rozprávať... Ale inak si rozumieme 🙂
A s tým testovaním, áno, ja rozmýšľam, že ani tú poslednú krabičku nekúpim a hotovo... Testnem až keď bude meškať, lebo ako píšeš, telo v strese a aby som si ešte neprivolala to fantomove tehotenstvo 🙈🙈🙈
@snazilka225 ja už testovať nebudem, veď do pondelka až tak ďaleko nie je 🙂počkám či príde ms a keď áno, balím to.. ak nepríde skúsim kúpiť posledný test, dnes už krabičku nebudem kupovať... 😁
Koľko ti už mešká?
Inak ja sa strašne rýchlo nadchnem pre hocičo... A keď to nevychádza, opäť veľmi rýchlo dokážem rezignovať 🙈 si pripadám jak cvok
@levandulova111 aj ja som presne taka.
@levandulova111 mne mešká 3 dní už ja práveže testujem stále 🤣🤣 ale toto je môj posledný a kašlem na to buď alebo 😅 spravím ešte tak o 3 dní či zosilnela ak nepríde ms lebo stále mám pocit ako keby mala prísť
@levandulova111 inak takéto som mala ja testy je ich kopa a na niektorom nič nevidno
@snazilka225 pekne ich mas kolkaty si de? ja 12. a ten digi nic a niektore som mala ako ty papierikove, tak uz kaslem na to..ale ty si isto, tebe digi ukazal 🙂
@snazilka225 veď ak už mešká a testy sú pozitívne, by som skočila k dr 😍 nech vezme krv, to máš istejšie ako lúštiť rôzne značky testov, že prečo jeden ukáže a jeden buď slabo alebo vôbec... Zbytočne ťa to len stresuje, čo v tomto štádiu ti určite neprospieva.. tak šup šup objednať sa ❤️
@barborkakr ale ja som som si robila digy aj v piatok a vyšiel negatívny a v pondelok už bol pozitívny nešlo mi to do hlavy že ms mešká čo nezvykne a cítila som sa nejako inak tak že skúsim ešte jeden buď alebo a ovulku neviem vlastne ani kedy som mala ale podľa mojich výpočtov čo môžem sa mýliť tak dneska by som mala byť 15/16 dpo
@levandulova111 áno ja viem zajtra idem ráno na krv tak uvidím .. len sa bojím aby tam niečo bolo 🤣🤣
@snazilka225 bude urcite neboj sa a teskaj sa uz len ty a vymen tu lekarku :D
@snazilka225 tak v piatok negatív a v pondelok pozitív je normálne, keď hcg stúpa 🥰 zatiaľ budem potichučky gratulovať a ešte tichšie závidieť ❤️ v dobrom samozrejme a držím všetky prsty na rukách aj nohách 🤞❤️
@levandulova111 to pisala na margo mojho negativneho dnesneho digi 🙂
@snazilka225 tie testy si fotila za radom ako si ich testovala? lebo ak ano tak to je fakt divne toto..
@barborkakr jaj ja som to pochopila, že písala o sebe, keď písala, že v piatok mala negatív a v pondelok pozitív 🙈🙈 ja už pre oči nevidím, prepáč.. 😅 strašne by som spala a to som šla večer spať o 19:45 a ráno 6:20 budík... A nestačilo mi 🙈😅
@barborkakr jasne zmením 🙂 takže ešte nič nieje stratené mate aj vy baby nádej že niečo bude tam ✊❤️ u mňa to tiež začínalo kadejako 😊
@levandulova111
Ďakujem vám baby ❤️
@aurora1992 áno prestne tak som ich testovala jeden mamatest chýba pred tým mamatestom ten ale bol negatívny len asi som ho vyhodila 🤷🏽♀️ Takže som prišla na to že každý test má iné farbivo 🤣 a hormóny teda poriadne kolisali 😅teraz už na ďalšom teste je celkom fajn viditeľná čiarka 🙏
@snazilka225 to hej tento posledny je sto percent 🙂 gratulujeeem
dala si mi nadej aj ked sa nechcem na to upinat 🙂
@levandulova111 ja prestne tak isto a včera som kukala telku a normálne som pri nej zaspala ako nikdy 😅 ach tá únava
@snazilka225 k tým testom ešte, môže to byť tým, že majú rozdielne množstvo farbiva... Pokiaľ ale Digi ukázal +1-2 tak to vyzerá až moc dobre, keby tam hcg nie je, nebolo by plus 🥰 už len tá krv a budeme sa tu, dúfam, môcť z teba všetky tešiť ❤️
@snazilka225
@levandulova111 baby ja detto vcera, zaspala som na gauci co ja som vzdy musela priatela kontrolovat aby nespal a aby sme pozreli film spolu.. a ja tvrda az do 3 rana na gauci, priatel ze som zaspala behom sekundy a nechcel ma budit
@aurora1992 preto stále hovorím že máte nádej viem to podľa seba 🙂 prestne aj ja tak a ja nezvyknem spávať poobede mne sa to nikdy nestalo 😅 ale taká som bola unavená že koniec a pár dní pred ms som vedela že sa niečo vomne deje mňa strašné bolela hlava a bolo mi hrozne už som si myslela že mám kovid ale som po prekonaní minulý mesiac tak ten to byť nemohol
@levandulova111 áno ja ja si myslím ale už celkom fajn mi vyšiel teraz test síce je to opäť pepino ale fialový ale čiarka tam je 😅 Asi predsa mám viac hcg doobeda resp. Poobede ako ráno .
@snazilka225 no ja som pisala do takej poradne a gynekolog mi odpisal toto:
Dobrý deň, Sumamed znižuje účinok hormonálnej antikoncepcie, Suprax by nemal mať vplyv na účinok hormonálnej antikoncepcie. Za daných okolností sa tehotenstvo nedá jednoznačne vylúčiť. Pre jednoznačné vylúčenie tehotenstva navštívte Vášho obvodného gynekológa, ktorý na základe odberu krvi na beta HCG jednoznačne vylúči alebo potvrdí tehotenstvo.
Tak som pisala gynde ci mam pockat do tej prestavky alebo mam prist na krv, tak uvidim co odpise.
@aurora1992 asi najlepšie bude ťa krv len by som počkala ešte ak máš pred ms
@snazilka225 jj pisala som jej ze este cakam krvacanie medzi blistrami
ze ci mam pockat alebo mi chce zobrat krv skorej
@snazilka225 tak v poslednej dobe som unavená až moc, možno posledné 2-3 týždne nevydržím cez víkend ani film dopozerať aj keď sa premaham, cez týždeň idú o 19:00 správy a ja mám ústa dokorán... Ale to by mi už dačo test ukázal si myslím, aj keď pondelkový bol celkom pekný a tento dnešný až po zaschnutí sa tam dačo jemné črtalo, síce to bola iná značka, ale ja moc tomu nedávam, keď po troch rokoch nič, aj keď veru nesnažíme, no aj pred ms niektoré otehotneli... My sme sa s priateľom snažili pred asi dvoma rokmi, intenzívne aj keď len jeden mesiac, ale ani náznak. Odvtedy raz dá pozor, raz nie, máva aj tie "kvapky" lásky, ale ja na ne neverím, skôr si myslím, že sa na kvapky lásky vyhovárajú muži lebo sa hanbia priznať, že to neustriehli na 100% 😅 veď aj doktori píšu, že kvapka lásky by nemala obsahovať jedinú spermiu... 🤷
A tá bolesť hlavy, tú mám tretí deň, dneska doobeda to bolo moc intenzívne, teraz je to už lepšie ale "cítim" ju... Len ma vykoľajila už dva dni trvajúca zvýšená teplota... No uvidíme, aj keď som už na zázraky veriť prestala 😒
@levandulova111 mojka
ja som otehotnela z kvapiek lasky, davali sme si veeeeelky pozor popredu vytahoval a pod a zrazu bum tehotna som bola :D
sice to skoncilo zle ale chapes.. nie je to legenda.. je to fakt

@snazilka225 fiha a potom si uz mala lepsich duchov nie?
ja som prave citala baby ze dr max test je na testovanie az od mestruacie ocakavanej, ze maju dajako malo farbiva ci co, tak mam aspon dajaku nadej ale nechcem sa na to upinat.