Večer pozitívny a ráno negatívny test
ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

@ali999 baby top test 😅 pepino v pondelok kanálik, dneska top test čistý 😅 šibe mi už 😅
Mladá hej, ale čítala som, že niektorým ženám môže prísť menopauza už po 30tke, že takých žien je čoraz viac 🙈 preto ja už rátam so všetkým hádam 😅
@ali999
@barborkakr no pekne, tak aj mne pada veskera najdes uz, sak si mala krasne testy a digi negativ
@aurora1992 koncim uz s testami so vsetkym 🙂 kupim si tampony a vino 🙂 a este kvety na trhu 🙂
@ali999
tak vidis 🙂
@levandulova111 fuuu ja nechápem už tým testom ale ze vôbec....ja keď teraz nebudem tehu tak mam potom úplne super psychiku. Lebo príznaky mam asi všetky 🤣 počula som ze sú také prípady ale vraj ich je malo
@ali999 ten sa dá kúpiť v DM rovnako ako pepino, taká fialová krabička to je. Ale pred tým, keď som presvietila testy, aby som videla kde je kanálik (presvietilo ho na bielo), tak už som potom len sledovala 😅 teraz som presvietila a nič, ani kanálik nie je vidieť 😅 ja som niekde do skupín už dala fotku z pondelku, presvietila som ho, lebo môj telefón ma stal 98€ a ten foťák proste trucuje, ale na živo tam bola čiarka jemná, ktorú foťák nezachytil ale po presvietení to bolo pekns vidieť, skúsim tú fotku na MK niekde nájsť a pridám ju sem ..
@barborkakr presne ....ty si mala krásne testy takže to je isto nebudem tehotna ochjoj
@levandulova111 ano videla som tu foto zato som si myslela ze je to tam lebo ju pekne bolo vidno
@ali999 veď práve, naživo tiež bolo vidieť ale nedalo sa odfotiť... Ale to bol pepino test, teraz čo som si robila je baby top test, ale myslím si, že po dvoch dňoch od toho Pepina, by aj iná značka ukázala... Takže chybný pepino test 🤷 nevadí, život ide ďalej 🥰
@aurora1992 pepino vrchný, taký som mala, ale nič z toho nebolo 😒 ale ten stredný vyzerá viac, než dobre, Krásna ružová čiarka rovnako široká ako prvá ❤️ no ja tu budem čakať, vzala som si dovolenku, ešte dobre, lebo ma ozaj dnes tá hlava bolí viac než by bolo vhodné, tak budem držať palce 🤞
@levandulova111 ten horny je z piatka minuly tyzden, ten stredny predvcerom a ten posledny je vcera ale ja som ho robila hned po tom ako som robila toho dr.maxa ktory vysiel negativny a vypila som asi liter vody aby sa mi chcelo cikat.. tak moze byt ze je preto slabsie alebo to tak fakt je..
@aurora1992 tak v tom prípade to vyzerá nádejne 🥰 keď posledný už je zo zriedeneho moču, skús teda poobede alebo zajtra ráno... Ja sa budem teraz hanbiť, ale asi si predsa len kúpim na piatok ešte jedno balenie 😂 aj keď som sa zaprisahala, že už viac nie, ale po uschnutí sa na mojom teste niečo črtá, keď sa ozaj zadívam 🙈 len je to iná značka a ešte aj nebol z ranného moču... Bože mňa toto testovanie zabije 😂
@levandulova111 no preto sa vraví ze by sa malo s tou istou značkou testovať 🙂 lebo vraj každá značka ma svoje množstvo fsrbiva ci co 🙂
@aurora1992 vyzerá to na dobrej ceste 🙂 o tých adiel testoch som ešte nepočula to su ktoré?
@levandulova111 nemáš sa začo hanbiť myslím ze baby co sme tu sa navzájom chápeme a všetky dobre vieme aké to je keď nevieme NS com sme ;) ja to mam rovnako .už len čakám kedy muž vstane po nočnej aby som si šla test kúpiť keďže dcéra mi zaspala tak sa z domu nepohnem 😀
@ali999 no mojej kamoske velmi pekne ukazovali ako jedny jedine tehu a mne tiez potvrdili pri poslednom. Hlavne nestoja majlant, som dala 10€ aj s dopravou za 12 testov, 10 klasicky palickovych a 2 take tie v kazete. To je ideal stranka pre take ako sme my, sialene testerky :D za malo penazi vela muziky 🙂
@ali999 áno, najlepšie stále rovnakým testom, ale zas som videla aj diskusie, kde baby radili zmeniť test, keď holka používala jednu a tú istú značku, a stále to bolo neisté 😂 a teraz nech si človek vyberie 😅
Veď práve, človek nevie na čom je a to je najhoršie... Istotu nám dá až doktorka, ale prísť k nej a povedať, že sa nám marí duch na testoch ešte pred ms, tak by ihneď volala ujov s kazajkou 😂😂😂 tak ešte jedna krabička ma nezabije 🤷😅
@aurora1992 a to nájdem normálne cez Google, alebo máš konkrétnu stránku, kde objednávaš? 😁 Si ma namotala na to 🙈
@levandulova111 https://www.adiel.sk/conceive-plus-tehotensky-h...
tento konkretne ze ma 99% vysledok presnost uz od 6 dni od oplodnenia
neviem ci to je dobre ale vyzera to fajn :D ja som objednala klasicke
@aurora1992 wau paráda wkoda ze som o tom nevedela skôr 🙂 ďakujem za info teda
@ali999 no nech ukazu pozitivne vysledky 🙂
@aurora1992 veru, keby o nich viem skôr, nemusela som toľko peňazí za rôzne testy vyhodiť 😅 ale ďakujem aj tak, snáď sa raz tá stránka zíde ❤️ ja si teda na piatok kúpim poslednú krabičku a keď ani to nič, už kupovať nebudem, lebo sa z toho ozaj zbláznim, očami tlačím druhu čiarku na Tom teste a potom sa čudujem, že ma hlava bolí 🙈😅😅😅
@levandulova111 no hej treba dat bacha aby sa z toho nestalo sialenstvo, potom je telo v strese z toho
ja som takto zacala panikarit ale uz som sa ukludnila a zijem normalne ako pred tyzdnom kym nevysiel duch.. bude bude, nebude nebude.. aspon som si otestovala priatela a on sam mi dosiel povedat vcera, ze kludne za par mesiacov mozem vysadit antikoncepciu a spravime si babo ak budem chciet, ze vobec nemal zly pocit z tychto testov a ze skor radost citil
@ali999 ja na tých testoch vidím ducha 🙏❤️ a ešte aj na intime
@levandulova111 neboj sa niesi jediná ja som tento mesiac testovala o dušu raz negatív raz pozitív a nakoniec mi digy ukázal + 1-2 viem ako sa cítiš ja teraz kontrolujem či čiarka silnie , 🙏
@barborkakr nechapem tomu veď si mala duchov na teste 🤷🏽♀️ robila si ho z ranného moču ?
@aurora1992 no len niekedy fakt sa to nedá kontrolovať 🤣 Ja som stych čo by to chceli vedieť hneď takže keď nevide jeden myslím si že vijde druhý a potom je s toho chaos pretože hormóny kolisu a tiez niektorý má viac farbivá a niektorý menej .. a je to o nervy môj úplne prvý test tento mesiac bol takýto a potom prišlo sklamanie mamatest úplne negatívny a na ďalší deň na mamateste viditeľný duch takže niekedy naozaj to tehotenstvo nedokáže zachytiť test
@snazilka225 z druheho ranneho, vidis, no aj ked som cikala kratsie zase, neviem to nikdy odhadnut, no nemyslim si, ze je to tym...

@levandulova111 to ma mrzí. Ten top test nepoznám :(