Večer pozitívny a ráno negatívny test
ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

@aurora1992 to je jasné pozitívny test na intime teste nic a pepino pozitívny / pri takomto teste ti digy už musí ukázať pravdu ale keď ideš na krv to je už zbytočne robiť digy
@barborkakr prečo? 🙂
@barborkakr no ja som pisala gynde ci mam cakat na ms alebo co a ona mi teraz odpisala ze mam pre istotu dojst na krv tak uvidime
@aurora1992 qj ja vidim na oboch 🙂
@snazilka225 myslis? No ved uvidim ze co mi povie ale neexist aby pepino stale cisrky a ostatne nic
@snazilka225 máš pravdu .ale to čakanie je strasneeee😅
@ali999 ja na tom adiel nic nevidim 😅
Baby teraz sa bojim ze co mi povie
Som normalna????
@aurora1992 neboj sa ja to mám tiež pepino silno pozitívne a intime skoro nič dneska pepino som mala tiež dosť pozitívny ale to už aj na lekáreň plus teste bola čiarka viditeľná ale nie taká silná ako na pepine ..
Baby nebojte sa ❤️ bude všetko ok, ja tam všade tiež vidím čiarky, určite silnejšie, než som mala ja... Je to nádej ❤️ držím palceky 🤞🙏🤞🙏🤞🙏🤞🙏
@aurora1992 si normálna, neboj sa, strach je prirodzený, ale ver, že bude všetko v poriadku, moc ti držím palce ❤️
@levandulova111
@snazilka225 baby bodaj by
Po uschnuti je ta ciarka slabucka ale je tam stale
Boli ma podbrusko akoby kramy som mala dostat a taku nechut citim ked nakladam maso do pacu
Snad si to len nenamyslam
Aj mi prave doslo zle po veceri normalne mi doslo na zvracanie
Si vravim ci si to len nevsugerovavam
@aurora1992
@levandulova111
@barborkakr
@ali999
No čo baby ako ? Ja som dneska bola na krvy tak ešte dnes budem vedieť výsledok 🙂
@snazilka225 ahoj tak ja dnes ani náznak nič
@snazilka225 nechapem tomu ..čítam ze tieto intime vám nič neukazuje a pepino áno? Neviem ci skúsiť ten pepino ci sa mi to oplatí keďže nic
@snazilka225 držím palce daj vedieť ako dopadla krv 😉
@ali999 ďakujem 🙏 snáď to dopadne dobre veď už mi 4 dní mešká 🙂 áno skús iný mne intime test nič neukazoval a na pepine som mala už čiarku to je strašné zlý test aspoň zamna 🤷🏽♀️ ten test má zbytočne vystrašil aj keď na digy už ukazovalo +
@snazilka225 ja verím ze áno a budeš sa tešiť 🥰 máš foto ako tebe vychádzali tie intime prosím? 🙂
@ali999 skus pepino
Mne vsetko negativ a pepino mi ukazuje dost silne ciarky
Som prave v cakarni u gyndy a bojim sa
Normalne zaludok scvrknuty az na grcanie mi je
@aurora1992 moja zlata. Verím že bude dobre 🥰😍daj vedieť ako si dopadla ;) no skúsim ten pepino a keď nič tak nič 🙂 ale už som sa začínala aj tešiť hm
@ali999 áno NATO že pepino testy mali dosť silnú čiarku intime mi duchovali že som musela hľadať čiarku 😅 a predtým čo som si robila boli úplne biele intime
@aurora1992 držím ti prsty nech všetko dobré dopadne 🙏❤️ ✊
@snazilka225 to si v jeden deň robila ? Ze peoino čiary a intime nič? 😵 masaker rozdiel .....ale tak ja nemám ani taky ten intjme ako ty 😪
@ali999 áno v jeden deň robené , tak možno na pepine by si mala slabšiu čiarku Takže mám celkom aj strach ako vijde krv kôli tým intime testom
@ali999
@snazilka225 no baby ze sliznicu mam tenku a ze zatial na sone graviditu nevidi ale zobrala mi tu krv a v oondelok budem vediet
@aurora1992 to čakanie je asi najhoršie ,a to ešte nemôže vidieť až niekedy v 5-6 týždni takže neboj všetko dobré dopadne 🙏 len aj tak dosť dlho sa u vás čaká na výsledky krvy ja som bola dneska a o 12-pol 1 si mam zavolať
@snazilka225 ja si myslim ze ty budes tehu
Vraj ze ked dostanem ms tak mohlo byt aj samovolny potrat ale ze mam taku tenku sliznicu ale nedava mi zmysel ved pozajtra mam dostat ms a to uz by mala byt hruba nie? No uvidime ale tak tvarila sa skor ze to nebude tehu

@snazilka225 pravdu mas :ň