icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
snazilka225
3. mar 2022

@aurora1992 podľa mňa ak to chces rýchlo vedieť správ si z ranného moču digy a uvidíš ja keď som bola v pondelok povedala mi že to tehotenstvo nieje a že ms mi príde no lenže niekde sa zabudla moja ms 🤣 zato testy sú pozitívne takže doktorky zrejme tiež nevedia všetko a nechcú dávať falošnu nádej 🙂

levandulova111
3. mar 2022

@snazilka225 ja nič, cítim sa divne, ale o 4 dní mi majú prísť, tak to bude asi tým 😁 veľmi silno rozmýšľam, či si mám kúpiť ešte teda alebo nie... Nechcem zbytočne vyhadzovať peniaze 🙄 fakt netuším čo spravím...
@aurora1992 mňa zas dneska začalo napinat z kávy, ale to sa mi stávalo už aj pred tým, hlavne keď mám stresy a nervy, žalúdok reaguje vždy že má napína, takže ja si z toho už hlavu nerobím 😁 nemám inak žiadne chute alebo nechute, preto tomu nedávam už šancu, bruško nafúknuté a furt cikam, a aj prsia má začínajú pobolievať ale to je pms u mňa bohužiaľ 🤷

levandulova111
3. mar 2022

@aurora1992 veď práve, že sliznica býva vysoko, aj pri tehu, aj pred ms, tak som veľmi prekvapená, že ju máš nízku 😳😳😳

aurora1992
3. mar 2022

@levandulova111 no ona si mysli, ze tehu to nie je ale ze mam pockat na vysledky z krvi
tie testy mi nevedela vysvetlit, povedala mi iba tolko, ze priroda je priroda.
neviem co teraz, pozajtra mam 30 a chysta sa oslava, neviem ci mam pit nemam alebo co.. uplne som z toho taka dajaka vystresovana. Uz som sa zacinala tesit ked som videla tie ciarky jasne a ona ze mam nizku sliznicu ale ze pre istotu kukneme hcg v krvi.. to je take ze zas som na vazkach.

barborkakr
3. mar 2022

@aurora1992 pit mozes kludne aj keby si tehu😊

aurora1992
3. mar 2022

@barborkakr no s priatelom sme sa dohodli, ze to nebudeme riesit do pondelka. Lebo uz nam z toho hrabe obom
bud bude fazulka alebo nebude a ked nebude tak povedal ze v maji mozeme skusit vysadit antikoncepciu, ze si vie predstavit babo, takze nestresujem.
Aj ked fakt je to divne toto, testy v kuse s ciarkami, nizka sliznica.. nerozumiem

levandulova111
3. mar 2022

@aurora1992 príroda je príroda, to je síce pekné, ale odpoveď na tvoju otázku to nie je... Už som aj zabudla, či ti mešká alebo má ešte len prísť?
Och, že 30, ja som mala krásnu oslavu 30tky 🥰 teraz ťahám na kristove roky 😅 už tá 30tka akoby nebola ani pravda, strašne rýchlo to uteká...

levandulova111
3. mar 2022

@barborkakr hej, počula som, že prvé týždne to tehu nijak neovplyvní, ja som tiež koľkokrát stresovala, keď som nevedela že som a oslavovala som, keď som zistila, že som v tom, strašne som sa bála, ale všetko bolo ok 🥰

aurora1992
3. mar 2022

@snazilka225 pocuj tak nad tebou rozmyslam, tebe co vravela za tvoju sliznicu?

snazilka225
3. mar 2022

@aurora1992 na moju sliznicu sa vôbec nevyjadrila len že niečo na vaječníkoch vidí a že to praskne a príde mi ms tak nerozumiem tomu okolo 1 budem volať o výsledky tak som veľmi zvedavá

aurora1992
3. mar 2022

@snazilka225 jedine cystu mohla vidiet, ked povedala, ze praskne. To som mavala aj ja a vzdy mi praskli a dostala som ms.
Ale to az taketo viditelne tehu testy nie su pri cyste.
Tak som zvedava.

ali999
3. mar 2022

Baby pepino takto. Vidíte niečo? Ja moc nie

aurora1992
3. mar 2022

@ali999 no ja uz vidim vsade daco
Ty vidis na zivo?

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 tu by mal byt už suchy ..relativne :D 😀

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 už 1000% suchy

ali999
3. mar 2022
snazilka225
3. mar 2022

@ali999 Tam sa niečo črtá aspoň na foto to tak vidno

aurora1992
3. mar 2022

@snazilka225 hej tam to vidim
a ty ako ? uz mas vysledky?

ali999
3. mar 2022

@snazilka225 fu no uvidíme. Teraz suseda na to pozerala a hneď povedala ze vidí ...tak som zvedavá

snazilka225
3. mar 2022

@ali999 ja mám hcg 91,7 takže je to pozitívne 🙂

aurora1992
3. mar 2022

@snazilka225 gratulujeeeeeem 🙂 ja som to vedela
aspon jedna z nas zatial a snad aj @ali999 nam bude tehulkovat coskoro 🙂

aurora1992
3. mar 2022

@snazilka225 ale sranda, ze ti nezobrala uz vtedy tu krv a tvrdila ti, ze nejsi tehu

snazilka225
3. mar 2022

@aurora1992 no to by aj mňa zaujímalo prečo to neurobila ale aspoň je to pozitívne 🙂 snáď to bude všetko poriadku a zvyšovať sa postupne 🙂

ali999
3. mar 2022

@snazilka225 blahoželám úprimne teším sa s tebou😘😘😘😘😘

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 no ja asi ťažko keď tak pozerám na tie testy 😀 ale ty snáď ešte pribudnes🥰

aurora1992
3. mar 2022

@snazilka225 zo srdca ti gratulujem, tesi ma ked su taketo pozitivne spravy. 🙂 ja mam tusaka ze z mojho nic, laka ma kupit si digi test aby som nebola sklamana v pondelok ale neviem no..uvidime ako sa rozhodnem ked pojdem z prace
moj priatel je velmi sklamany ale tak chape to
necakali sme ze toto budeme riesit pockas antikoncepcie a bral to uz ako taky maly zazrak..

aurora1992
3. mar 2022

@ali999
@aurora1992 dievcata myslite, ze si mam spravit digi?
co ked tam bude minus a teda uz budem ze nejsom tehu a potom z hcg mi vyjde ze som? bozeeeeeeee som z toho taka domotana

levandulova111
3. mar 2022

@snazilka225 gratulujeeeeeeeem ❤️❤️❤️ možno je táto diskusia zázračná a čoskoro to pribudnú aj ďalšie // a všetky sa tu budeme tešiť a posielať si fotky zo sona 😁🥰❤️ ja som to ešte riskla a dneska som si kúpila pepino, spravím zajtra a aj v pondelok ráno, ak do vtedy nepríde ms 🤞lebo momentálne sa cítim, ako by mala prísť už dnes 😣 podbruško divné a v nohavičkách pocit akoby už došla... A prsia má začínajú jaksi bolieť... Brucho mám už nafúknuté.. 🙈 och toto je najhoršie to čakanie...

levandulova111
3. mar 2022

@aurora1992 úplne akokeby som videla seba, tiež som nesvoja, rozmýšľala som či vôbec kúpiť ešte nejaký test... Takisto sa bojím, že to zas boli falošní duchovia a zas to pred ms bude úplne čisté a príde ms 😣😣😣 ak áno, už naozaj nikdy test nekúpim, len mi to dáva falošné nádeje 😔

levandulova111
3. mar 2022

@ali999 ja tiež vidím, aj v negatíve aj na normálnej fotke, ale na tom negatíve vidím viac... Tiež som mala teraz také, dúfam, že je to dobré znamenie pre nás obe ❤️❤️❤️