Večer pozitívny a ráno negatívny test
ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

@ali999 kvôli testom? Ten keby vie, že ich robím, tak ma pošle do blázninca 😂😂😂 pretože on neuznáva také, že mohlo ujsť, alebo sa posunúť ovulácia 😅😅😅 čiže testy robím potajomky, keď ráno odíde do práce 😅 on už má proste krízu a keď zlyhá, alebo vidí, že nie je dosť dobrý na nejakú vec, tak má depky ale neprizná to a radšej kope okolo seba ako zdochýnajúci kôň 😅
@aurora1992 moja akože kým neprišla ms mame šancu obe 🙂 až na to ze aspoň sebe moc veľkú šancu nedávam :D ja som rozmýšľala, ze nabudúce si možno 13-14dpo proste pôjdem zaplatiť krv jednorazovo a bude 🙂 a NR tu du hy naháňať. Klamala by som keby poviem ze niesom sklamaná. Som ....už to rano vyzeralo ze predsa...no ale co uz
@levandulova111 môžu si s mojim podat ruky :D to je presne jak môj. To sú tie ich ega 🤣🤣🤣🤣
@aurora1992 inak nemáš foto toho adiel jak už bol suchy ? Ten co si si dnes robila ? 🙂
@ali999 keby môj nemá len dve sestry, myslela by som si, že sú s tvojim bratia 😂 a ten telefón, presne... Sadnúť do kresla, vyložiť nohy a hrá hry a čuduje sa, že radšej idem von alebo k mame, keď je konečne doma z roboty skôr.. ale čo sa mám na hento pozerať? A keď chcem nejakú aktivitu, aj keby len nejakú spoločenskú hru, nechce sa mu 😅 ach jaj, snáď to s nimi nejak zvládneme 😅🙏
Koľko má ten tvoj rokov?
@levandulova111 presneee moja ja už aj dostihy skm nám kúpila reku trápne ale zahráme kus spolu strabime čas...vydržalo mu to jeden večer...prehral....urazil sa :D môj zasa číta spravy všetko okolo vojny furt flight radar kuka😅ze jaké lietadla wu nad nami ..horor .a sluchátka na ušiach...keď od neho dsco chcem sa tvári jak keby som ho vrcholne obtazovala a len točí ocami......no môj ma 36 a ja mam 27 🤣
@ali999 no moja zvykaj si, bude to ešte horšie 😂😂😂 ja mám 32 a môj bude mať 41 a to čistá katastrofa, že jak ženy majú menopauzu, chlapi majú niečo podobné po 40tke... Ešte keď mal 38 bol super, 39 už to bolo horšie, v 40 akože som myslela, že za chvíľu pôjde do dôchodku a teraz už akoby na dôchodku aj bol 😂😂😂😂 len pevné nervy treba mať a zlatú trpezlivosť 🙏❤️😂😂
@levandulova111 takže rozdiel mame rovnaký :D no ja som mu minule už z nervami vykricala ze som čakala ze bude zahundrany jak dedo ale ze to príde tak skoro ze toto som veru nečakala 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@levandulova111
@ali999
Baby to ako ja ja mám 29 a chlap má 38 🤣🤣🤣 aká nahodicka 🤣🤣
@snazilka225 cosi :D tak to sme sa tu fskt stretli ;)
@snazilka225
@ali999 ja odpadnem, rovnaké rozdiely 😂😂😂 a to som sem tam napísala aj do iných diskusii a nikdy som si takto dobre s babami nesadla 😅❤️
No u chlapov je to také všelijaké, môj brat má 43 teraz v auguste a mamina spomínala, že už po 30tke to s ním šlo dolu vodou... Držalo ho to dlho a teraz akokeby nabral druhý dych 😂 niekomu to vraj trvá roky sa zmieriť s tým "prechodom", niekomu stačia týždne či mesiace a niekomu to príde skôr, niekomu neskôr, niekto ma doslova "príznaky menopauzy" vrátane navalov a niekto ánoo nevie, že nejaká kríza stredného veku existuje 😅 takže aj keď ženy sú z venuse a muži z marsu, až tak rozdielni nie sme ☝️😅
@all tak za seba môžem povedať, že pepino je pre mňa značka, ktorú už nikdy nekúpim... Ráno som si robila test, bol biely ako ľalia. Druhý som si chcela spraviť v pondelok, ale reku kašlem na to, spravím teraz, vyhodím a radšej si počkám na ms... A zrazu na mňa teraz poobede vyskočil síce slabý duch?? Nedá sa mi to odfotiť, ale prisahám, vidím ho a keď som si myslela, že mi šibe, presvietila som to a Krásna ružová druhá čiarka cez svetlo... 🙄🙄🙄 Ešte viac je to vidieť než na fotke z pondelka, ktorú som presvietila, avšak netuším ako som to vtedy odfotila, teraz sa o to pokúšam a nejde mi to nejak 🙈 čiže za mňa pepino určite už nikdy nie 🙄🙄🙄
@levandulova111 co sme my dvojcata? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@levandulova111 1. Top test 2. Pepino co wom aj včera mala 3. Pepino ale dajakynnovy
@levandulova111 teraz som robila ...síce som vypila už qsi 3 litre vody ale nasrata som hrozne 🤣🤣🤣🤣
@levandulova111 a tu . Pepina 1. Včera večer robene
2. Dnes ráno robene
3. Teraz robene ...bo babo ...raď....
@ali999 15:49 tá fotka Pepina, mám teraz poobede tiež tak napriek tomu, že ráno bol čisto biely 🙈 a to som tiež už vypila dosť vody a plus dve kávy od rana 🙈 keby si to testy z dvoch rozdielnych krabičiek, nepoviem ale z jedného balenia a jeden nič a druhý duch?? 😤 Už ma to hnevá...
A ranný, keď som presvietila, nebol tam ani ťuk, ani len náznak... V skutočnosti naživo je to viac vidieť ako na foto, musím kúpiť časom lepší telefón 🤦
@levandulova111 vidím tam cosi také co mam aj ja teraz na poobednom...ta fajne ...môžeme len hádať 🤣🤣🤣🤣🤣 ja rozmýšľam, teraz si ešte idem dat kávu a potom skúsim minimálne 3hod nepit a potom skúsiť ešte pepino ?
@ali999 vyskúšaj, ja už nemám testy 😅 a starý príde za dve hodky domov, čiže už sa mi nechce behať do drogerky, lebo tam majú buď ten pepino, alebo baby top test 😅 ja už počkám do pondelka, ale niečo mi docvaklo, až sa hanbím, mne pri poslednom tehu doktorka našla jednu veľkú vonkajšiu krcovu žilu na rodidlach a vraj veľa menších kŕčových žíl vo vnútri malej panvy 🙈🙈🙈 nakoľko mám už dva roky fyzicky náročnú prácu, zrejme mi začali tie vnútorné rásť teraz a preto mi testy duchujú raz viac, raz menej a raz sú biele... Preto mám aj nafúknuté brucho a preto stále len cikam, raz častejšie a raz vydržím aj dlhšie neísť na wc...... 🙈 Že mi to nenapadlo skôr 🤦
@levandulova111 ale kŕčové žily by ti nevylucovali hcg nie ?
@levandulova111 podľa mňa hcg nemôže byť z kŕčových žíl ja som tiež na začiatku mala raz duch raz nič , ja z ranného ani ťuk a z pobedneho duch a to som nerobila pepino len ale aj kadejaké z lekárne takže uvidíš ako to dopadne hádam dobré 🙂 môže byť že hormony kolišu a preto testy tak vychádzajú alebo fakt sú na hov... Tie pepina testy 🤷🏽♀️ pepino som robila iba teraz 1x a mne tam vyšlo práveže dosť veľký duch asi na jedinom a ostane skoro nič alebo úplne slabé
@ali999 a ty z ranného moču máš krásnu čiarku tam môže byť že si viac pila cez deň pretože keď sa na to pozries duchovia sú na všetkých ale na Tom rannom asi najviac viditeľný
@snazilka225 asi máš pravdu..... ja už neviem ...ale po tom co sme tu videla sa pepinu asi moc veriť nedá. Ja som si ho kúpila lebo ze budem testovať už iba 1 značkou tak som zvedav 🙂
Ja som mala zn MaybeBaby a za mňa spoľahlivý. Určite test robit až po prvom dni meskajucej menštruácie. Tiež som sa predtým stretávala veľmi často s duchmi.... istota je potom digitálny Clearblue. Držím vám všetkým palčeky. :-*
@ali999
@snazilka225 no mne práveže ešte zostávajú 3 dni do ms... A keby som, tak by mi čiarka tmavla si myslím. Aj keď ma trošku oklamalo, že v pondelok ranná čiarka bola taká istá, ako dnes z poobedného moču... Len ja už testujem od januára a stále tá istá pesnička 😅 čiže preto tomu teraz neverím a hlavne pokiaľ na teste nie je ozaj vidieť koľajnice 😅
Čo sa týka varixov, ja neviem 🤷 aj keď je pravda, že sa tentokrát cítim úplne inak, než predošlé razy, kedy som testovala, ale môže byť, že mi to rozháralo hormóny a preto mi tehu testy blbnu... 🤷 Ok baby, prídem pozrieť potom, idem na návštevu k mamine, ideme zahrať Žolíka 😅😅😅 pekný zvyšok dňa vám ❤️
@levandulova111 mne 5dni do Ms tak sa necháme asi prekvapiť. 🙂

@ali999 ale ved ty mas este nadej
Mozno pockaj do ms a potom testni
Ja to mam vybafco uz
V pondelok mi gynda napise ze hcg negativne