Večer pozitívny a ráno negatívny test
ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Dobre ráno dámy, ja len toľko, že mám mega ponaučenie ze testy sú maximálne nespolahlive a nabudúce si radšej zaplatím odber krvi a budem presne vedieť na com som. Mrzí ma to hlavne koli falošnej nádeji a vyhodenym peniažkom, ktoré som mohla využiť inak a kúpiť niečo pekné dcerkam. Anoooo ráno som ich všetky spravila. Už nemám doma ani jeden a už v živote mat ani nebudem 🤣🙂
@ali999 a veď ty máš mať ms v stredu, ak si dobre pamätám, či? 😅 Bože ja už som z toho domotana... Ale máš pravdu, radšej sa už nespoliehať na testy, mne duchujú už dva mesiace, toto je začiatok tretieho a ms vždy prišla, aj keď len dvojdňová, ale keby som, mala by som už čiarky... Takže ja už testom tiež neverím, ak by mi niekedy v budúcnosti meškala ms, už nekúpim jediný test, počkám týždeň či dva a zbehnem tiež rovno k dr... Veru, tie peniaze sa dajú aj lepšie investovať, než na falošné nádeje 😔 mrzí ma to, ale na tom z Pepina je pekná čiarka... Škoda len, že aj ostatné aspoň neduchuju 😔
@levandulova111 áno áno stredu. Mam mat ms ale už asi 2 hod ma tak priserne brucho boli ze ju dostanem myslím ze už dnes 🙂 co by sedelo keďže aj ovu bola posunutá hneď po skončení ms . Ja to tragicky nebrem ale zasa muž už mi oznámil ze sa snažiť nechce lebo sa bojí jak sa vyvinie tu situácia na sk . Takže vlastne toto bol posledny pokus hm nevadí ved mam 2 krásne dcéry 🙂 no ja som mala iba spinenie miesto ms minulý mesiac ale mala som covid takže to pripisujem ze koli tomu . Ale mam taky pocit ze po ms asi skočím ku gyn sa dat pozrieť nech mam pokoj ze som v poriadku radšej 🙂
@ali999 ja som sa tak cítila včera, myslela som, že už dostanem tiež skôr, ale asi si ozaj počkajú do pondelka 😅 tak uvidíme... Ale akože teplotu mám už pár dní zvýšenú 🙄 ako som spomínala, moja obvyklá teplota je 35,6-36,4 max... Teraz sa držím už pár dní na 37 rovných... Síce to nie je veľa, ale telo cíti, že je teplejšie než inokedy a pekne to cítim, nedávam si lieky proti teplote, nech sa s tým telo popasuje samo... Ale cítim sa ako zbitý pes a hlava ma bolí už 4.deň... moje telo sa po 32.roku mení a ak mám mať pms takéto hrozné, tak sa zbláznim... Aj keď tá dvojdňová ms až do menopauzy by za to celkom aj stála, ale fakt sa cítim hrozne... 🙄
@ali999 ja sa dostanem ku doktorke až nejak koncom budúceho týždňa alebo začiatkom toho ďalšieho 🙄 lebo som menila tú doktorku, ale moja stará ešte stále neposlala kartu mojej novej, pritom je povinná, ale jaksi štrajkuje, riešim to od 28.2.... 17.2 som zaniesla žiadosť o zmenu doktorky a od 28.2. mi volala moja stará, a niekoľkokrát do týždňa volám novej, či už tá karta tam je... Včera som volala aj starej a mi oznámila sestrička, že stále som vedená v systéme! Tak som narobila poriadok cez telefón a v pondelok o 12:30 mám volať svojej novej.. ak tam moja karta ešte stále nebude, riešim to cez zdravotnú poisťovňu alebo rovno cez ministerstvo zdravotníctva... Nemôže má nasilu držať u seba, a hlavne keď potrebujem teraz tiež vyšetrenie 🙈
@levandulova111 inak ja mam toto co ty tiež nechápem nikdy v živote som pms nemala nikdy. Proste mňa asi 2 hod pred ms začalo bolieť brucho a to bolo všetko. Teraz návaly tepla,nervózna som strasne,precitlivela, bradavky ma stipu, brucho krize bolesť hnusná....asi ozaj starneme alebo co a to ja ešte ani 30 nemám 🤣🤣🤣🤣
@levandulova111 určite to rieš s tou Dr. Nechápem čo je to za trubu toto. Ona ta tam držať nemôže. Ona je na nejakej poliklinike alebo ma samostatne nejakú súkromnú ambulanciu? Lebo kebyže poliklinika tak teoreticky by si tam vedela skočiť na riaditeľstvo a takto to poriesit. Pokiaľ je súkromná tak to asi rovno ries cez napr úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou 🙂 lebo fakt akoze bude ti treba akútne cosi ženské riešiť a celé zle
mne teda žiadny ani predchádzajúcich nedošiel ako pozitívny... Som v nemom úžase ako toto niekto môže robiť, toľko testov, rátanie a pod.
Keď tam má ta čiarka byť, tak tam bude predsa. Už chápem tie vaše ,, biochemické,, tehotenstva. Ale toto je podľa mňa cez zdravý rozum už. Síce ma mrzí keď sa nedarí párom, ale pri tomto strese sa ani nepodarí veľakrát. A stačí tak málo....zmeniť myslenie.
@diamond007 každý má právo na svoj názor, ale proste človek, ktorý nezažije to zúfalstvo, nikdy nepochopí takéto postupy a myšlienkové pochody... A aj napriek tomu, že takéto názory môžu trpiace ženy uraziť, alebo im ublížiť, aj tak neprajem takéto situácie zažiť nikomu, ani takým, ktoré to nechápu... A tento komentár nemyslím v zlom, prajem ti aby sa ti v živote len a len darilo ❤️ a nemusela si nikdy zažívať to, čo my... 🙏
@ali999 ona je súkromná bohužiaľ 🙄 a veru máš pravdu, nemusím riešiť x telefonátov na ministerstvo alebo do zdravotky, aj tak by to trvalo dlho.. zavolám priamo na úrad, ak v pondelok tam ešte moja karta nebude... Ďakujem za radu ❤️
A ja som pms mávala kedysi iba nervozita a zmeny nálad týždeň pred ms, a potom deň pred ms zimnica a nafúknuté brucho... Nič viac 🤷 ale tak telo sa vekom mení, bohvie čo nám príroda ešte do budúcna nachystala 😅
@ali999 a keby že bolo ozaj treba niečo akútne riešiť, chvalabohu mamina robí u nás v nemocnici, takže by vedela zurgovať lekárov... Ale dúfam, že to nebude treba, majú tam dosť vážnych stavov, treba sa hlavne im venovať 🙏
@levandulova111 nemáš začo 🥰 a keď mamina robi v nemocnici nevedela ti vybaviť odber ? ;)
@levandulova111 našťastie som nemusela, ale asi tým že som to neriešila takto.... Veď stres k oplodneniu nepomôže, práve naopak... Možno že sa na to pozerám prave slovami Aké zúfalstvo to je ? Pre mňa žiadne. Som vyrovnaný človek, nie všetko ide v živote podľa plánu. Ak sa nezadari do roka, oka, riešim cez lekára. Ak sú obaja zdraví, raz sa podarí určite či umelé či prirodzene. Mňa v okolí ženy čo sa im nedarí a tiež ma to za nich mrzí, ale keď vidím tieto fotky a desať testov na raz tak sa mi rozum zastaví. Lebo ak to tam je, bude to tam aj o tri dni či týždeň. Nieto si plánovať ešte sex na určite dni a hodiny. Práve preto sa veľa detí len zadarí, lebo je to spontánne, prirodzene. Ale teda môj názor, želám ženám aby sa im darilo podľa plánov.
@zara1357 ahoj, vitaj 😆🥰 niečo tam určite je 🙂 je otázne ale ci čiarka ci kanalik ...9dpo je hrozne skoro my s tým už máme skúsenosti....a áno aj tak testujeme 🤣🤣🤣 v každom prípade ak je to tehu tak čiarka bude stále silnejšia, len testuj prosím ta jediným druh testu ...nie ako ja😅 a nepouzivaj to hnusne pepino 😆😆🙄🙄
@zara1357 ahoj no hlavne 9dpo mi príde dosť skoro tiež sa mi tam niečo rysuje ale neviem teda či duch alebo kanalik ale držím palce nech je to čiarka ❤️ ja odporúčam robiť test v deň ms tam si budeš už ísta a hlavne sa vyhnes stresom ako ja raz na teste nic a raz duch 😊
@snazilka225 ďakujem
@ali999 tie pepina nove su vadne
Sak ked muzovi vysli pozitiv?
@aurora1992 qno už somnna to prišla. Škoda ze už nemám by som skúsila ho ponoriť do čistej vody🤣🤣🤣písala si im ? Ze co to za blud predávajú?
@diamond007 vieš, tu ide o to, že keď raz prídeš o dieťa, či už na začiatku tehu, v strede tehu, alebo ako ja týždeň pred pôrodom, kedy som videla naozaj posledný úder srdiečka môjho syna, vtedy človek proste chce tú dieru v duši nejak zapratať, aj keď to znie akokoľvek.... Sú ženy, ktoré za rok prejdu nejakými potratmi... Mám kamošku, ktorá rok čo rok potratila a nie v začiatkoch... Jednoducho človek už naháňa, čo môže, aj keď máš pravdu, toto naháňanie duchov na psychike nepridá, avšak ako takú nádej to dá.... Viď autorku diskusie... Sama nevedela, čo a ako na začiatku a teraz jej z toho vyšlo tehu ❤️ nechcem vyznieť zle, ale aj keď to ženy ako ty, myslíte nanajvýš dobre, neberte nám tú nádej, ktorá príde s každým "duchom"... 🙏 Aj keď je potom sklamanie, ked príde ms, ale aspoň sa žena potom teší a sústredí na ďalší cyklus... Áno, keď to má prísť, príde to, ale my, ktoré naozaj túžime a niektoré z nás si prešli stratami, vieme ako to myslíme a prečo to robíme....
@all baby, ja vás všetky prečítam neskôr, asi v pondelok alebo zajtra ak sa mi podarí ❤️ len zasivam sa na wc a nestihla som všetko pozriet a starý má už naháňa, tak idem... Snáď tu nájdem potom dobré správy 😊❤️
@ali999 no, mamina mi odber nevybaví, lebo ona tiež je taká, že šak keď nemešká ms, alebo testy nie sú viditeľne pozitívne, tak by mi povedala, nech počkám a uvidím, alebo nech behnem k dr 😅 nechcela by sa asi strápniť pred kolegyňami, lebo ja sa cítim divne, testy si zo mňa robia srandu a hcg v krvi nebude 😅 ale veď už počkám, zajtra príde ms a po nej hneď idem k dr na preventívku a nech hneď pozrie, čo sa mi to vlastne robí 😁
@aurora1992 ono mohlo sa aj stať, že mal silnejší moč, ale nech skúsi zájsť k dr, naozaj. Nechcem strašiť, ale x-krát som už čítala, že keď ma chlap pozitívny test, indikuje to zdravotný problém.. lebo raz jeden pár to zo srandy skúsil, test mu vyšiel pozitívne a chlap bol chorý 😔

@natyna12 ďakujem aj ja 🥰