Večer pozitívny a ráno negatívny test
ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

@zara1357 ja sa cítim, akoby mi mala prísť už dnes... Nemám bolesti, ani nič ako pred ms, ale keďže mi to od nového roka blbne, čakám už všetky možnosti... Cítim len divný pocit v podbrušku a zo spodu pocit plnosti... 🤷 Ale to sa rýchlo môže zmeniť... Mňa posledné 4 dní bolela hlava a mala som zvýšenú teplotu, avšak prešlo to.. teplotu či mám neviem, lebo sa mi včera minula baterka v teplomery a inakší nemám a kvôli jednej baterke do obchodu nepôjdem 😅 už tých pár hodín počkám 🙈
@levandulova111 jaaj tak. To aj moja mamca je taka ona jak počula ze som si teraz robila test povedala ze som sibnuta ze ona to pri mne zistila jak začala blut a to už bola 11tt :D ale tak dnešná doba ...kto bude tak dlho čakať ze 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@levandulova111 ja som včera asi 4 hodiny mala bolesti podbruska priserne jak na Ms až stehna ma boleli s toho potom to prestalo .....večer zas asi hodinu ma to tak bolelo ....lietala som na wc ze reku mam už Ms Q furt nič 🤔🙄síce do stredy ďaleko ale nikdy som toto pred ms nemala
@zara1357 a taká doplňujúca info, my s priateľom sa nesnažíme, od konca ms až po taký týždeň pred ms si dáva pozor, a potom ten týždeň +- pred ms už si pozor nedáva, a keďže netuším kedy mám ovu, nakoľko ovu testy nerobím a kvôli práci k dr kvôli sledovaniu ovu, tak som sa vždy riadila hlienom a bolesťami v podbrušku, vždy mi to sedelo z kalendarikom, a zrazu po novom roku nič, žiadne pobolievanie, takmer žiadny hlien, alebo ozaj žiadny.. ani výtoky po ovu biele až do ms... Nič proste... Akokeby som ani ovu nemavala... A možno ani nemám, po obrovskom strese, ktorý som mala v decembri, sa mi to asi proste rozhadzalo, lebo dvakrát po sebe ms dvojdňová, žiadne ovu príznaky, duchujuce testy... Úplne človek z toho zblbne...
Musím len počkať, nech sa mi to dá na poriadok, alebo mi dr nejak pomôže...
@ali999 tak držím palce, nech je to dobré znamenie 🤞❤️ ja začínam cítiť podbruško práve teraz, jak píšem 🙄 a žalúdok ako na vode (teraz pár min dozadu to začalo), čiže ja čakám, že buď do večera príde ms alebo zajtra už určite 🙄 zas nič no 😒
No moja mamina tiež testy nerobila, mám dvoch starších bratov ale keď sme sa rozprávali o mne, pri mne mala normálnu ms do 4. mesiaca a zistila, že je tehu podľa pohybov 😀 aj ju chceli hospitalizovať, lieky a tak ale mamina odmietla, že ak mám byť tak budem aj bez liekov, tak jej poradili jesť citróny na zastavenie krvácania... Zjedla kilo citrónov denne, za týždeň 7kg 🙈🤣 ale krvácať prestala a ja som tu, aj keď previtaminovaná, po narodení s alergiou na citrusy dlhé roky a s atopickym ekzémom 😀 ale som... 😅 Preto keď mi dvakrát prišla ms len na dva dni a slabá, robila som si testy, lebo som myslela, že môžem byť tehu, ale testy celý čas iba slabší alebo silnejší duchovia alebo úplne nič... Čiže ja už tomu nedávam, po takom čase by som už boli koľajnice, keby som... Nevadí, snáď nabudúce 😅❤️
@levandulova111 och vážne 😀 neviem to súvisí s tými citronmi ? Ja som pri 1. Jedla posledné dva mesiace len a len pomaranče a pila som kávu a vodu ..proste nič iné mi nechutilo len tie pomaranče a žiaden ekzém nemala. Ktovie možno každý organizmus inak zareaguje 🙂 ale sranda....ze až pri pohyboch zisti ze je tehu wau. Chápem ta ze si možno myslela ze ty to budeš mat podobne jak mamka ze mala počas tehu ms. Mne sa stala taka vec týždeň dozadu ma boleli pľúca ale priserne. Potom to prestalo včera večer som začala kašľať a vykasliavala som aj krv...čerstvú..tak dúfam ze zajtra muž ostane doma s deťmi a ja skočím za svojou Dr ale toto ze mi asi bude chcieť robiť rtg pluc tak teraz neviem....možno keď jej poviem ze nieje jednoznačne ze som není tehu ....urobí mi odber na hcg ? Neviem fskt co robiť
@ali999 krv???? Bože to neodkladať, a nedufat, že muž zostane s deťmi, to on musí zostať, rýchlo k dr... 😔😔😔 Môže to byť banalita, môže to byť vážne, až ma v riti pichlo ach jaj 😔😔 dúfam, že to bude ok ❤️
A tie citróny, no oni sú horšie než pomaranče, ja som zas pri malej stále banány, sestričky aj doktorka ma strašili, že budem mať tučné dieťa a malá mala 48cm a 2850g... Drobučka ❤️ pri synovi žiadne ovocie, iba rybaciu pomazánku stále, čo som pred tým nikdy neľúbila a on zas 50cm a 3050g 🙂
@ali999 povedz dr, že si mala pozitívny test, nikto ti nepríde domov to skontrolovať, lebo dr duchov neuznávajú.. mne dr na pohotovosti dal spraviť test ten paličkový, druhá čiarka bola krásne viditeľná, ale keďže nebola rovnako silná ako prvá, povedal že negatívny ho mám 😅 a už som bola v 4.tt... takže povedz dr normálne, že si kašľala tú krv, ale že si mala aj pozitívny tehu test, že nevieš čo máš robiť... Oni ti vezmú krv, a potom pošlú na RTG... Bože moc držím palce, aby všetko dopadlo čo najlepšie ❤️❤️❤️
@levandulova111 ďakujem si zlata . Ale môj muž je v tomto .ani sa nevyjadrujem .nakrical na mňa ze mam "len" postcovidovy syndrom Q ze on do prace musí a potom mi vykrikuje ze kto nás uživí keď ja "len" sedím doma. Škoda reči ako naozaj. A myslíš, že mi aj obvodná lekárka spravi odber ? Na to hcg? Ono ja si skôr myslím ze tehu nebudem ale vieš kým nemám ms nechcem ísť na rtg nedajbože by som babu ublížila a to už by som si inak vyčítala 😞 no ja pri každom tehu som na začiatku schudla 8kg pri 1.dcere jak ma v 6tt začali bolieť zuby ale ze všetky, tak boleli do 4mesiaca nemohla som jest...pri 2. Ma síce zuby neboleli ale ja mam vždy na začiatku tehu hrozný odpor k jedlu. Takže som schudla po 8kg pri každej a pri 1.som pribrala 10kg pri 2. 11kg takže teoreticky skoro len to co som schudla . Prvá mala 52cm a 3830g Q druha 56cm a 3780g 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@levandulova111 druha dcéra bola taka dlhá ze keď sme ju krstili ako 4tyzdnovu tak jej nohy trcali zo zavinovacky🤣Q teraz 15teho bude mst 10mesiacov a ma 82cm a 12kg🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@ali999 ako prepáč, ale tvoj muž je tlk... 🙄 Vykasliavanie krvi je celkovo nebezpečné... A keď nedajbože budeš mať niečo vážne?? Tak ťa šupne do hospicu, lebo on musí chodiť do roboty?? Takéto zmýšľanie neznášam a nepochopím... Keby ja vykaslem krv, môj by ma hnal aj na pohotovosť a nie ešte že čakať do pondelka k obvodnému...
A nemáš komu deti nechať? Rodičom alebo svokrovcom?
Či aj obvodný vezme krv na HCG netuším, nikdy som u obvodného toto neriešila, vždy u gyn 🙄 treba si zavolať a spýtať sa, aby si šla potom už na istotu, aby si zbytočne nebehala hore dole a nezaťažovala pľúca ešte viac...
To aká veľká baba 😅🥰 ale krásne to je ❤️ vždy lepšie, než by mal byť nejaký problém ako s mojou, ktorá mala problém ešte aj s potravou, nezjedla takmer nič... Cestoviny len suché, palacinky suché, žiadne pomazánky, nič, v škôlke sa s ňou trápili a ona mala 12kg až do 5.rokov... nebola kosť a koža, mala pekné krivky, ale tá váha má desila... Teraz bude mať 11 rokov, je už takmer vysoká ako ja, guľatá riťka, bruško, hotová babizňa a chuti jej všetko 😁❤️
@levandulova111 no nebudem sa k nemu vyjadrovať radšej ozaj...... dedkov už dcéry nemajú svokra je stara ako sa sama vyjadrila je rada ze o seba sa ešte vie postarať
Moja mama je 24hod denne pri mojej babke (jej mame) lebo je na tom zle ani nechodí už takže nemôže odbehnúť k nám ani na hodinu.....to je vec názoru pokiaľ je decko zdravé je celkom jedno koľko váži a meria. Do mňa huci pediatricka furt s tými ich tabuľkami...dokonca som musela ísť s malou aj na endokrinologiu ale je zdravá jak repa nič jej neje len ma proste taky rast no :D
@ali999 tak to mi je ľúto.... 😔 Snáď sa dostaneš k dr a všetko bude ok... ❤️
Och, pediatričky a tie ich tabuľky 🤦🤦🤦 presne aj do mňa išla... Lebo dcéra v dvoch mesiacoch krásne držala hlavičku a pediatrička brblala, že jak neskoro ešte len tu hlavičku začala držať 😳 som nechápala a pri synovi, ktorému ešte v 3 mesiacoch hlavička padala a som sa obávala, či je všetko ok, povedala, že je ešte malý, že to má čas 🙈 a potom neskôr začala s tabuľkami tiež, a keď som prišla s niečím ja, tak mi povedala, že každé dieťa je iné, má iný vývin, inú povahu, že sa tabuľkami nemám riadiť.... Raz tak, raz tak, ja už som sa jej aj bála niečo povedať, lebo zakaždým má odfajcila a povedala niečo iné 🙄🙄🙄
Našťastie už máme novú doktorku, stará už šla do dôchodku a táto je perfektná 😊
@all inak baby, vy ako pokračujete? Testy nejaké sú?? Mne ráno bolo tak super a postupne ma začalo brucho bolieť, až do krížov mi to strieľalo 🙄 a už mám pre istotu intímku 🙈 aj keď bolesť raz ustúpi a potom sa zas vráti, čiže môžem čakať "návštevu"... 🙈 Ale už mám od drahého sľúbené zvieratko, vtáčika nejakého si vyberiem a zameriam sa na to a vykaslem sa na testy 😁😁
@zara1357 koľko máš do ms je tam niečo nanom ale je otázne čooo ja som napríklad dneska zistila že testy sú úplne na figu všetky tieto sú robené z jedného moču chcem ích uz dominat a aspoň som zistila že jeden má viac a ďalší menej farbivá 🤷🏽♀️
@zara1357 tak to máš ešte čas testovať 🙂 mne ukázalo v deň ms ducha a dovtedy kadejako ukazovalo 🙂 síce ani neviem kedy som mala ovuláciu ale držím prsty 🙏✊❤️ nech aj ty máš vysnívané // .. a koľko sa už snažíte ?
@zara1357 ja tam tiež vidím ❤️ len nech to dobre dopadne 🤞🤞🤞 ja už mám intímku, dneska od rana strašné bolesti brucha, každú chvíľu som bola pozrieť na wc, lebo som mala pocit, že už už prišla ms, ale teraz na večer prestali bolesti, aj pocit zo spodu, avšak kŕčok mám už nižšie a ako želatínu, úplne mäkký, čiže do rána mi príde určite ms... 😔 Ale čo už, všetko je tak ako to má byť ❤️ ale verím, že tebe, ako aj aurore a aj ali to vyjde ❤️
@zara1357 inak ja to u teba vidím pozitívne (dúfam, že nezakriknem), pretože spodný nie je vidieť, teda aspoň ja nevidím, možno sa mi niečo marí, ale vrchný je viditeľný. Určite naživo vidieť oba testy a ak sa nemýlim, tak to bude silnieť ❤️ keďže vrchný aj na fotke je vidieť viac 🤞 držím prsty, ja idem spať, dobrú 😊
@levandulova111 ja sa držím vždy jedného- všetko sa deje pre niečo, takže nezúfaj a asi to skrátka teraz tak ma byť. Ja som pri prvom tehu mala normálne menštruáciu, preto som tehu zistila až v 12tt, takže možnosť tu je vždy.. ďakujem za pozitívne videnia, mňa začína brucho bolieť takže žiaľ asi tiež príde v utorok .
@zara1357 no a akú si mala ms? Normálnu? S kúskami? S bolesťami?
Ja som prvú tento rok mala dvojdňovú a skôr iba ako také silnejšie špinenie dvojdňové.. potom vo februári druhá, presne na čas ako prvá, trošku už silnejšia bola a aj spodok som si cítila, keď som si šla sadnúť, ale tiež bez bolestí, a dva dni, tretí deň iba ráno špinenie a potom nič...
Včera tie obrovské bolesti, až mi sem tam z nich zle zostalo. Dala som si na noc pre istotu aj uterák pod seba, ale som sa zobudila a nič... Ale teraz sedím na wc a už sa mi spúšťa 🙂 a to som už myslela, že poobede z práce by som sa zastavila na test... Nevadí, aspoň som ušetrila peniažky 😁 a presne tak, všetko je tak ako má byť... ❤️Možno mi už ďalšie bábo jednoducho nie je súdené 🙄
@levandulova111 och moja zlata to ma mrzí. Takže už máš ms ? Ja práve cakam u Dr tak som zvedavá. Ráno som skúsila ešte ten intime test a bol uuuuplne čisto biely takže tiež čakám ze do tej stredy dostanem ms ani asi nebudem Dr spomínať nič také co ss tehu týka Normálne pôjdem na rtg...tak nejako to vidím :( cosi sa so mnou ale deje no tehu to zrejme nebude . Lebo večer jak som šla spat ma napinalo neskutočne mala som pocit ze mam horúčku ale nemala som a strssnu zimnicu ...skôr to vidím na nejakú chorobu
@levandulova111 posledný test je z dnes rána..takžepodla mňa šanca už žiadna
@ali999 no su biele ale kedy mas mat ms?
@aurora1992 v stredu
@ali999 no, ale nejak sa jej nechce rozbehnúť 😅 čo som ale zas rada, bodaj by bola len takáto, brucho trochu cítim, ale zatiaľ žiadne bolesti, na vložke len špinenie, len pri utretí krv trochu... Bodaj by bola stále taká 😅 ale určite sa sviňa rozbehne... Ja byť tebou, poviem dr že si mala pozitívny test... Normálne, nech ti vezme krv... Neriskuj moja, vážne... Veď to budeš mať rýchlo výsledok, ešte dnes, nie?
Ja dneska o 12:30 volám svojej novej, či tá karta moja tam už je... Moja mamina si myslí, že mi v bruchu niečo tlačí na mechúr a ja sa strašne bojím nádoru.... Lebo začala som mať únik moču, a to časté cikanie, už takmer dva mesiace.... No a začala cviky na to, a ustúpilo to po 2 týždňoch, ale akonáhle je nejaký tlak na brucho, buď v práci keď sa nadrapujem, alebo doma hreším deti so zvýšeným hlasom, tak mi "ujde"... Ale necítim to, iba zrazu mokré nohavičky 🙄 a keďže nemám iné problémy, len tie divné ms, zvýšená teplota a časté cikanie, bohužiaľ sa obávam toho horšieho, keďže u nás v rodine je to "normálne" 🙈 Zápal močových ciest asi nemám, lebo nemám bolesti, svrbenie, ani pálenie, ani rezanie, pri cikani ani po, proste nič čo by tomu nasvedčovalo...

@zara1357 takto tu duchujeme aj my, akurát že mne sa to nedá odfotiť 😅 snažilka už to má jasné ❤️ my ostatné uvidíme, vitaj na zozname čakateliek 😁❤️ ale za mňa, ja duchujeme už dva mesiace, raz viac a raz menej, najskôr úplne čisté, ako ľalia a potom zrazu duch... A vždy mi dôjde ms... Teraz čakám zajtra na ďalšiu 🙈😅