icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
aurora1992
7. mar 2022

@ali999 no mne prisli vysledky od gyndy ze mam hcg negativne a testy boli fake.

takze my naozaj necakame babo bohuzial :(

ali999
7. mar 2022

@levandulova111 och ani nesranduj no jak byť tebou dám sa poriadne povysetrovat snáď to nebude nič vážne :( ja som to dr povedala túžba je veľká ale beriem to logicky....testy biele jak sneh ....od styku Jr.to 19dni daavno bu to testy ukázali išla som rovno na rtg a zajtra mam ísť na odbery a vyhodnotenie k plucnej tak sa modlím aby to nič zlé nebolo

ali999
7. mar 2022

@aurora1992 to mi je ľúto :( priserne testy sú to fakt ja tiež len tieto mam pozitívne zvyšok akakolvek značka biele všetko ani duchy takže čakám ms

levandulova111
7. mar 2022

@aurora1992 to mi je ľúto 😔 ale od mája môžte ísť na to a ja, keby môj chlap povie, že chce, ešte dnes by som s radosťou do toho šla ❤️ lenže ja mám smolu v tomto, on nepovolí 🤷 tak musím len dúfať, že mu "ujde", ale to je nereálne... Čiže ja som už dostestovala 🙄😅 nevadiiii, s vami tu ale budem 😊
@ali999 no ja by som sa aj dala poriadne vyšetriť, ale moja maródka je taká žalostná, že by mi nestačilo ani na nájom a môj chlap čaká na telefonát do jednej práce, zatiaľ robí s kamošom fusky no a to nemáme tie peniaze v podstate ani isté 🙄 lebo záleží aj od počasia, a hlavne od toho, ako ich majiteľ stavby vyplatí.. mal ich platiť týždenne ale bohužiaľ, viackrát sa už stalo, že bol odcestovaný, lebo to je pán podnikateľ, čiže furt niekde lieta 🤦 takže ja môžem stihnúť akurát tak gyn a potom možno ešte jeden deň péčko u nejakého iného doktora, ale potom zas práca, aby som nepokazila moc výplatu 🙄 celé zle, čo ti poviem...

ali999
7. mar 2022

@levandulova111 och :( je to smutné to poznma veľmi dobre no .ja mam teraz aspoň to dobre ze som na rodicaku...ale môj muž má 2 práce aby sa dalo platiť co treba takže tiež situácia na hovno

aurora1992
7. mar 2022

@levandulova111
@ali999 hej no
urobila som este adiel a uplne biely.. boli ma strasne brucho a dnes mam poslednu tabletku z blistra.. Som naozaj smutna z toho lebo uz sme si zacali vraviet ze aky to je zazrak a tak.. ale nevadi.. do maja daleko este sa moze vela zmenit nespolieham sa na to 🙂 ale baby vam drzim palce velmi

levandulova111
7. mar 2022

@ali999 ja prácu mám, ale platená ako na Slovensku 🙄 na hovno .. chlap má síce jednu "prácu" ale od rana, do večera 🙈 vidavame sa až keď ideme do postele, ako sa hovorí ..
A veď uvidíme, čo bude časom 🤷

@aurora1992 ja verím, že keď to teraz tebe nevyjde, tak nabudúce už áno ❤️ máš chlapa, s ktorým túžite obaja a ja verím, že vám bude dopriate 😊❤️
Aj keď nám praješ, moc ti ďakujem❤️ ale mne dnes ms došla, takže hotovo u mňa 😅 a kedy bude zase sex, netuším, ono raz je lepšie, raz horšie 🤷 😅

ali999
7. mar 2022

@aurora1992 to máš pravdu . No ved toto ze to by bol taky malý zázrak. Ale verím tomu, že keď sa začnete snažiť, bude to raz dva 🙂

ali999
7. mar 2022

@levandulova111 však ja poznám slovenske platy . Ja som síce pred deťmi mala super platenú prácu ale 300-350hod mesačne..takže tak ....a samozrejme ze keď pôjdem nazad do prace tak takúto prácu si už nebudem môcť pri deťoch dovoliť. Takže tiež budem Driet niekde za 500€ kks :( smutné platy wu tu to je hrozne

levandulova111
7. mar 2022

@ali999 veď práve... Moja mamina upratuje v nemocnici, robí dvanástky... Keď má dlhý týždeň, robí 12h pondelok, v stredu, v piatok a v nedeľu má zas 8h. A keď má krátky týždeň, robí 12h v utorok a vo štvrtok a v sobotu 8h... Tento rok bude mať 66 rokov.. a zarobí minimálnu mzdu 🤦 ale zas ona je na dôchodku a doma by sa nudila, ju tá práca baví... No ale za minimálku by som dvanástky ozaj nerobila, aj keď len obdeň, a už dupľom nie víkendy 🙄

ali999
7. mar 2022

@levandulova111 strasne zdieraju....moja kamoška robila par mesiacov upratovačku v nemocnici Q ona tuším spomínala ze ani 500€ v čistom nemala ...to co už je toto ....Q oddelenie také veľké sama pratala...strssne daco ty kks

levandulova111
7. mar 2022

A som zvedavá, ako budem pokračovať s ms... Keby sa v práci nenatahujem, tak ani neviem, že mám... Len pri námahe som sa roztiekla a bolesti som mala.. akonáhle som si oddýchla, tak ani bolesti, ani krv takmer... Akože fakt netuším, čo mi je... Ale k dr sa zas nedostanem, dnes som si mala volať a stále moju kartu nemajú... Tak som volala starej dr a že vraj vyradená som (zaujímavé, keď v piatok mi tvrdili, že som vedená tam stále) no ale že dnes ani zajtra tam dr nie je, lebo jej zomrela mamina v sobotu, čo mi je úprimne ľúto, ale ten papier tam je od 17.2... sestrička hovorila, že boli obidve v karantene, ale aj tak mi to nevychádza, keďže karanténa je na 5 dní, aj keby v ten mesiac bola 10 dní, stále mi to časovo nevychádza... A v pondelok 28.2. v ambulancii boli, aj teraz 4.3. ordinovali... Počkám teda, v stredu si zavolám znovu starej, ak povie, že to uz poslali, zavolám novej. A ak do piatku nič, volám na úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou 🤷 bohužiaľ... 🙄

zara1357
Autor odpoveď zmazal
levandulova111
7. mar 2022

@zara1357 ja vidím na každom niečo... Dúfať len, že to bude to pravé ❤️ moji boli falošní aj chudatko Aurora mala takých 🙄 taketo testy by mali byť výrobcom preplácané 😅
A ako sa cítiš? Máš aj nejaké príznaky alebo?

zara1357
Autor odpoveď zmazal
ali999
7. mar 2022

@zara1357 žiaľ ja som mala pepina všetky pozitívne a ešte viditelnejsie ruzove čiarky. A ostatne nič biele .tak pepino by som už vôbec nekúpila a nie to ešte brala do úvahy.... ale na Dr max vidno dusikov 😉

levandulova111
7. mar 2022

@ali999 moja mamina má nie len že oddelenie, ale aj balkóny, odberové bunky na testovanie na covid, balkóny, a ešte ju vezmú aj na urgent atď atď... Často mi rozpráva a mne je jej ľúto a ona si to užíva normálne 🙈

levandulova111
7. mar 2022

@zara1357 ja som dnes od rana ledva krvácala, ale v robote pri námahe hotovo, akože nebolo to ako vždy, ale cítila som, že "tečiem" a tie bolesti podbruška mi fakt vyrážali až do krížov... Každú chvíľu som musela oddychovať... Ale jak ležím alebo sedím, ani neviem zas, že niečo mám, necítim ms, ani bolesti, ani spodok vagíny, ktorá má pri ms vždy boli tak moc, akokeby má niekto nakopal medzi nohy, mám problém si aj sadnúť... Ja
budem mať nejaký zdravotný problém, lebo mne vždy pri ms šli tie kusy zrazenín, ale že masakrálne.... Celý čas ms... A od januára mi ide iba čistá krv, buď úplne svetlá až do ružova, špinenie, alebo tmavá... Žiadne zrazeniny, žiadne bolesti... Iba pri tej námahe dneska... A mne raz dr poradila sledovať si aj kŕčok (kvôli rodinnej anamnéze) a včera bol ako huspenina, dnes resp teraz večer som ho ledva dociahla a je tvrdý, ako špička nosa... A zavretý.... Čiže sa potrebujem čím skôr dostať k dr, lebo ak tam mám ozaj ten nádor, ktorý mi na všetko tlačí, tak nech sa to podchytí čím skôr.... Mám dve deti, potrebujem byť ok kvôli nim ❤️

levandulova111
7. mar 2022

@ali999 a tie Pepina, to ani nehovor, ja som ich nakúpila a robila, lebo kamoška mi poradila, že topkove testy, že jej vždy ukázali, a že nie sú ani drahé..... A ako som sa tiež oklamala... 🙈 Až sa cítim trápne... Ale aspoň som spoznala vás, čo ste tu 😊 ste tu moc zlaté a hlavne neodsudzujete ❤️ ale chápete 🙏

zara1357
7. mar 2022

@levandulova111 určite by som išla na gyndu, nech ta pozrie- zmena a intenzita menštruácie je signál, že sa niečo deje! Aj keď stres vie veľmi tieto veci ovplyvniť.

@ali999 ešte mam jeden na ráno, takže určite budú 2ciarky na ňom... do prkinka..no ved keď mi príde menzes tak ani robiť nemusím. . Ja som inak s pepinom bola doteraz spokojná, keď som nebola tehu tak bol čistý biely a ani náznak ducha. .

levandulova111
7. mar 2022

@zara1357 rada by som šla, ale moja bývalá gyn jaksi štrajkuje 🙄 dnes som opäť volala... Stále moja nová nemá moju zdravotnú kartu 🙈 u starej gyn sa podľa mňa len vyhovárajú... Od 17.2. majú môj papier, ktorý som osobne zaniesla... Dnes je koľkého? A stále to nie je doriešené... Nakoľko mám ako takú ms, určite by na sone nič moc nevideli, takže ešte do stredy počkám teda a zavolám znova... Ak tam moja karta stále nebude, volám do NR na úrad...
Ja som si inak Pepina overovala tu na MK, ale malo to moc dobrých recenzií, sem tam síce nejaký negatívny komentár, ale veľa žien si pochvaľovalo... A mne duchujú už v podstate dva mesiace 😅
Veru, zmena ms a hlavne, keď v rodine máme diagnózu, tak sa bojím... A hlavne to cikanie, to je neskutočné... Takmer stále... Akokeby mi naozaj niečo tlačilo 😔 snáď to bude ok ❤️

ali999
7. mar 2022

@levandulova111 ja mam to iste
Akurát ja som mala v januári biochemické tehu. A prebiehalo to tak, že prvé hodiny som mala klasickú ms potom prišli bolesti dosť veľké ....veľké zrazeniny zo mňa išli a potom 5 dní v kuse iba ružová krv bez zranenín. Bolo mi to teda divne ale po krvacani ma Dr kukla na usg aj cytoster lbc som mala a vraj som.uplne v poriadku .....minulý mesiac som mala 3 dňové spinenie co mi stačila intimka bez zrazenim bez všetkého....som zvedavá na túto Ms...ale za mňa....ja idem po tejto Ms 1.triedou ku gyn nech ma kukne ešte raz .srandy to niesu ....Q mimochodom .minulý mesiac som si tiež robila testy ale Dr max všetky mi vyšli pozitívne. Hoci slabá 2.ciarka ale bola tam a bola normálne viditeľná Q ružová. A aj tak som Ms dostala ...cosi divne sa s nami deje hm ....

ali999
7. mar 2022

@zara1357 držím palce ;) nech to aspoň tebe vyjde 😉 keď si bola s tými testami spokojná tak potom super 🙂 nám všetkým čo sme tu robili falosne čiarky:(

ali999
7. mar 2022

@levandulova111 no ale ten krcok jak ti vyšiel hore je mega divne toto ......ja si ho tiež kontrolujem pravidelne. A už mi klesá dole hoc je stále tvrdý a zavretý ale ide dole.takze ms dôjde.

zara1357
7. mar 2022

@levandulova111 neboj sa! Nádor by sa určite prejavil aj chudnutim, strata vlasov, bez menzesu atď...

zara1357
Autor odpoveď zmazal
zara1357
Autor odpoveď zmazal
snazilka225
7. mar 2022

@zara1357 tak ja vidím na kazdom teste niečo prestne takých duchov som mala aj ja tento mesiac 🥰 a postupne išla čiarka tak drzim prsty 🙏 rapid clear je za mňa najhorší test aký môže byť tak ukáže čiarku aj z vody a dosť silnú 🤦 takže skôr by som verila tým palickovym testom
@levandulova111 je mi ľúto ze to nevyšlo držím prsty čoskoro sa určite podarí 🙂
@ali999 a náhodou biochemické ak sa bábätko uhniezdilo ale zároveň slabo a odíde to z MS? Nieje možné aby si mala takých duchov stále

zara1357
Autor odpoveď zmazal
levandulova111
8. mar 2022

@ali999 veď práve, ten kŕčok má úplne dostal, deň pred ms som ho mala v strede a úplne rozmočený a včera takmer nedosiahnuteľný a tvrdý, zavretý a to si kontrolujem vždy v rovnaký čas.... Cez čo mi potom ide krv, netuším 😁 ale cítim to brucho také divné... Nemám ani bolesti, nič... Len dnes v noci išlo pár kúskov zo mňa a zas nič... Iba krv... A od rana takmer ani necítim ms... Dnes je druhý deň... Tak som zvedavá... Určite hneď behnem k dr, len zajtra musím volať, či mi tú kartu konečne poslali a ak nie, idem tam osobne a vydupem si ju...

@zara1357 tak možno začiatky sú také nebadatelne pri nádore... Vlasy mi nepadajú, ale zostali divné, také krajšie mi prídu, není s nimi moc roboty a po umytí ako som s nimi mávala problémy, tak teraz v sobotu ako som ich umyla, tak super 😅 chudnúť nechudnem.. tak dobré znamenie 😁 a ms uvidíme aká bude teraz, posledné dva mesiace ako by som ani nemala 🙄 inak za mňa kazetové rapiclear nie, ani pepino.. obidva mi duchovali... Buď mám každý mesiac biochemické, alebo mám "šťastie" na chybné testy... Alebo mi indikujú nejaký zdravotný problém 🤷 uvidíme, už pár dní vydržím...

@snazilka225 ďakujem 🙏 ale ja už neverím, že by sa to podarilo... Takmer 3 roky spávame raz tak, že si "dáva pozor" a raz naplno a doteraz nič... Ale keďže sa nesnažíme a nejdeme na plno v strede cyklu, tak doktorka by to ani nebrala do úvahy, že by sa niečo dialo a bol by problém pri otehotnení... 🤷 Čiže testy, či je všetko ok, by mi ani nespravili... Uvidíme časom, čo bude no 😁